Cautare

742 de rezultate pentru "florea cornel" (2.90 secunde)
Cornel Dinu: Au fost multe momente ilare Cornel Dinu, administratorul-delegat al lui Dinamo, a spus la finalul meciului din Giulesti ca pe teren nu au existat fotbalisti adevarati, potrivit Realitatea.net.
la munte si la mare", regia Mircea Drăgan, iar pentru seara de 17 august s-au pregatit alte doua filme de exceptie, precum "Umilinta", regia Catalin Apostol, "Zi ca-ti place", regia Cornel Mihalache.
Jimmy Stanescu, Codrin Mihai Cardu, Vasile Grigore, Cornel Ursu-Dobrogea, Lapadat Florin Valeriu, Mihaela Melehat, Dumitru Nicolae, Bogdan Georgescu si Noni Stefanescu. ... Cornel Ursu-Dobrogea: "Pacat ca lucrarile, peste 50 la numar, nu au putut ramane la Teatrul Ginta Latina din Chisinau macar doua saptamani!" Cornel Ursu-Dobrogea, artist vizual:
Cornel-Ursu Dobrogea: ... Ma bucur ca ma numa, si de data aceasta, printre expozanti", ne-a spus Cornel Ursu-Dobrogea.
Cornel Nistorescu: ... Cornel Nistorescu) La solicitarea lui Varujan Vosganian, facuta in Parlament si in fata camerelor de luat vederi, o echipa de la ANAF s-a deplasat la Sibiu.
Deseori, spunem ca ne e dor de parinti, dar cu greu ne gasim timp sa ii sunam, spunea Cornel Ilie, vocalistul trupei Vunk.
VINERI, 18 SEPTEMBRIE 2020 - orele 10.00 - 19.00 - Targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!, in curtea interioara - orele 10.00 - 18.00 - expozitia de portrete fotografice realizate de Cornel Brad Oameni.
Cornel Dinu (73 de ani) a vorbit despre situatia de la echipa nationala, unde s-a scris in ultimul timp ca ar putea ajunge ca si colaborator al lui Adrian Mutu.
Cornel Dinu: "Edi Iordanescu are meritul ca vorbeste limba romana mai bine decat taticul lui" Cornel Dinu a intrat in direct prin telefon in emisiunea Sport Report si a vorbit despre numirea lui Edward Iordanescu pe postul de antrenor al echipei nationale a Romaniei.
Cornel Dinu si Constantin Zotta au vorbit despre meciurile din etapa 5 din Superliga. Cornel Dinu a detensionat atmosfera la intrebarea lui Dan Udrea:
Apoi, in 2017, am avut o expozitie intitulata Zambete si grimase, alaturi de Cornel Ursu Dobrogea. Dupa aceea, in acelasi an, am participat alaturi de Codrin Cardu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Florian Valsan si altii.
Cornel Dinu a vazut partida de pe Arena Nationala si nu a observat nimic suspect, dar apoi a dezvaluit un moment care l-a uimit. ... Nu am inventat noi asta, dar la noi sunt multe suspiciuni", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.
Invitat la Minutul 91, Cornel Dinu - expertul Telekom Sport -, a analizat situatia si a spus ca are informatii din interior.
Dupa retrogradarea lui Dinamo, Cornel Dinu a facut o scurta analiza.
In alta ordine de idei, liderul AP Constanta a anuntat ca la alegerile pentru Primaria Techirghiol, partidul Actiunea Populara va fi reprezentat de Constantin Florea, cel care a concurat la alegerile trecute in turul doi, cu fostul primar al localitatii, Dumitru Romulus Bratu.
Rodica Florea si fiul ei, Robert, au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Rodica Florea a participat recent la targul de terapii complementare de la Sala Dalles, cu bijuterii din cristale, dar si cu geode gemene de ametist, felii de agat, sfere, piramide, pietre brute, zodiace montate pe pietre - intre 7 - 15 RON, sfera de citrin cu ametist - la 1.000 RON.
Radu Babus, Cornelia Beres, Paul Branza, Adrian Bratu, Gheorghe Chiriac, Radu Comanici, Constantinescu Nicusor, Irina Covacef, Gheorghe Darie, Nicolae Dospinescu, Ion Dumitrache, Stelian Dutu, Dumitru Florea, Aurelia Francu, Nicolae Gheorghe, Puiu Hasotti, Elena Ioana, Gabriel Iordache, Gheorghe Iorov, Mihai Lupu, Maria Magiru, Ionel Manafu, Victor Manea, Ioan Marcus, Gheorghe Mihaiesi, Petrica Munteanu, Fedbi Osman, Mihai Pariza, Nicolae Peride, Ion Porojnicu, Lilica Stan, Adrian Stan, Petre Stanca, Atanasie Teodorescu, Claudiu Tusac, Diane Vancea, Valentin Vrabie.
Tergiversarea prcedurilr in cazul propunerii pentru sefia DNA, Adina Florea. ... Cand sa o audiem pe dna Florea, procurorul general a facut o sesizare cu o zi inainte si a zis ca trebuie sa vedem profilul etic al candidatei care are o sesizare - In al 16-lea rand:
Aceasta dezvoltare a patrimoniului se datora unui grup de intelectuali entuziasti printre care Nita Angelescu - primul director al muzeului, Vasile Culica, Iatan Constantin, Gheorghe Florea, Florian Chirulescu s.a.
google-analytics.com