Cautare

742 de rezultate pentru "florea cornel" (3.04 secunde)
dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita; ... Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Rodica Florea este prezenta la etajul 1 al Salii Dalles, in cadrul Festivalului de Spiritualiate si Terpaii Complementare "A Noua Dimensiune". ... Inedit este si copacul urias din 3.300 de pietre de carneol, facut de fiul meu, Robert", ne-a spus Rodica Florea.
Medicul neurolog Bogdan Florea a dezvaluit pentru Ziar de Cluj povestea demna de un scenariu de Hollywood a atingerii unei noi frontiere in domeniu, scrie ziardecluj.ro.
Danut Florea, ce reprezinta Intreprinderea Individuala Florea Nicoleta Aspazia, din judetul Brasov, participa zilele acestea la targul de produse traditionale si artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului.
Deputatul Cornel Popa a castigat duminica cel de-al doilea mandat de presedinte al filialei PNL Bihor, el fiind singurul care si-a depus candidatura pentru aceasta functie.
Oamenii PD-ului din PNL Oradea ii cer liderului national, Calin Popescu-Tariceanu, sa-l puna la "zid" pe presedintele filialei judetene, deputatul Cornel Popa.
a si gasit inlocuitor, asa se face ca de trei zile "comunitarii" au un nou sef, in persoana lui Cornel Dragomir (foto), asa cum de altfel anunta cotidianul nostru.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Cornel Nistorescu, director Cotidianul, isi anunta retragerea din functie, intr-un editorial de marti, invocand cele doua procese de insolventa deschise de Poligraf, editorul titlului, si de Univers Publishing, publisher al cartilor ce insoteau ziarul, ceea ce duce la sistarea aparitiei publicatiei.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... De Valentine‘s Day vom veni cu noutati", ne-a spus Rodica Florea.
Presedintele UDMR Mures, Kelemen Attila, a declarat ieri ca in organizatia pe care o conduce exista nemultumiri fata de functionarea coalitiei guvernamentale in judet, principala tinta a atacurilor fiind noul presedinte al PD Mures, Dorin Florea, primar al municipiului Targu Mures.
"L-am sunat pe Florea, dar in cu totul alt context..." In contextul acelorasi precizari, deputatul si totodata presedintele PD Constanta Stelian Dutu afirma: ... "Este adevarat ca l-am sunat pe domnul Florea Dumitru (n.r.
Conform declaratiilor facute la acea vreme de Adelina Marinescu, consilier juridic in cadrul Prefecturii Dolj, la dosar fusese atasat un tabel cu 515 semnaturi stranse de la oamenii din Intorsura pentru eliberarea din functie a primarului liberal Florea Tudor, dintre care 19 nu au fost considerate valabile fie pentru ca semnatarii nu aveau varsta legala pentru a semna, fie pentru ca rubricile din tabel nu erau in totalitate completate.
Negociem anumite comisioane pentru clientii adusi si sumele contractate“, a declarat Mihail Florea, asociat la firma SC Financial Credit Consulting SRL Craiova. ... Aici comisioanele sunt mai mari“, a mai spus Mihail Florea, asociat pe aceasta activitate la SC Techno Media Consulting SRL.
Negociem anumite comisioane pentru clientii adusi si sumele contractate“, a declarat Mihail Florea, asociat la firma SC Financial Credit Consulting SRL Craiova. ... Aici comisioanele sunt mai mari“, a mai spus Mihail Florea, asociat pe aceasta activitate la SC Techno Media Consulting SRL.
Acum, ministerul ne spune ca nu se poate", a declarat Florea Parvu, vicepresedinte al Consiliului National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), dupa discutiile esuate de la Finante.
Legat de afirmatiile transportatorilor, cum ca taxa este ilegala, consilierul pe probleme juridice al ministrului Transporturilor, Daniel Florea (foto) a declarat, pentru "Replica" de Constanta: ... "Domniile lor pot protesta, pot contesta, insa aceasta taxa este legala", a mai adaugat Florea.
Cei nascuti in 2002 au inregistrat o victorie, 3-2 cu Bursaspor (Radu Paduretu - 2, Paul Florea), doua egaluri, 1-1 cu Eyupspor (Radu Paduretu) si 3-3 cu Besiktas (Radu Paduretu, Catalin Teleru, Paul Florea), si o infrangere, 1-6 cu Galatasaray (Radu Paduretu).
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... Si fluorina a mers bine!", ne-a spus Rodica Florea, o prezenta constanta a targurilor de cristale.
google-analytics.com