Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (6.96 secunde)
Cei doi expozanti, fratii Roxana si Catalin Aldea, ne-au spus cu ce produse au venit la aceasta expozitie. Este vorba despre 19 produse:
Ministerul Agriculturii organizeaza, in perioada 1 — 3 aprilie, la Palatul Parlamentului, o expozitie de produse traditionale romanesti si de artizanat, la care participa 30 de producatori romani si cativa din Republica Moldova, iar pe 3 aprilie va avea loc o degustare de vinuri si de produse traditionale.
De Paste, acesta va participa la o expozitie din Austria, iar de Florii vom fi prezenti la targul din curtea Ministerului Agriculturii.
In acest context, Ministerul Agriculturii va organiza, in perioada 1 — 3 aprilie, la Palatul Parlamentului, si o expozitie de produse traditionale romanesti si de artizanat, unde vor participa 30 de producatori romani si cativa din Republica Moldova, iar pe 3 aprilie va avea loc o degustare de vinuri si de produse traditionale.
Chiar in aceasta perioada avem expozitie de pictura pe panza a copiilor, la Centrul Cultural din Busteni", ne-a spus Baciu Vladimir.
Un motiv era ca muzeul se afla in renovare, iar altul ca, pentru a evita comentariile nedorite, straniul obiect, dupa ce fusese vedeta unei expozitii in muzeu, a fost retras de directorul de atunci al muzeului, care apoi a refuzat si cererea ca acesta sa fie prezentat intr-o alta expozitie, organizata de Erich von Daniken, in Germania.
o clinica medicala, un laborator de cercetare, o sala de operatie din spital, un centru de radio-diagnostic, un centru de radioterapie oncologie, un laborator de histopatologie, un laborator de analize medicale, o unitate de primiri urgente, o sectie de anestezie si terapie intensiva si o expozitie de produse si echipamente medicale.
In expozitie, insectele vii sunt prezentate si prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, tarile de origine, comportament si ecologie etc.
In cadrul evenimentului vor avea loc degustari ale magiunului de prune Topoloveni, spectacole de muzica si folclor susținute de copii, concurs de sah dar si o expozitie de prajituri cu vanzare, toate pregatite de consumatori, urmand ca banii stransi din vanzarea acestora sa fie donati unor copii aflati in dificultate.
• amenanjarea terenului si amenajarea pentru protectia mediului - 100% • fantana arteziana - 35% • zona labirint - 100% • zona belvedere - pasarela pietonala Corp A - 95% • zona belvedere - pasarela pietonala Corp B - 95% • zona scena si gradene concert - Corp D - 97% • zona expozitie de plante exotice - Corp E - 47% • spatii recreere adulti - pavilioane acoperite - Corp F - 95% • spatiu recreere adulti - pavilion sahisti - Corp G - 97% • spatiu recreere - zona caini de companie - 100% • spatii de recreere destinate copiilor - 100% • zona skatepark - 85% • montare mobilier specific parcului si dotari - montare 95% • zona fitness adulti - 97% • realizare sisteme camere video - montare 100%.
o iesire la o cafenea buna, o vizita la un muzeu, o expozitie, un eveniment, sunt solutii care nu implica multi bani si ea va aprecia acest lucru la tine.
"Pana la aparitia gradinii zoologice oficiale, pasiunea familiei noastre pentru animale a facut sa functioneze la noi acasa o expozitie de animale.
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Simpozionul HBP 2015 va fi insotit de o expozitie medicala specializata si este creditat de catre Colegiul Medicilor din Romania cu 24 de credite EMC (Educatie Medicala Continua).
In scopul deschiderii unor oportunitati mai largi de informare stiintifica pentru participanti, Simpozionul 'Academician Nicolae Cajal' reprezinta o excelenta platforma de formare profesionala pentru grupul tinta al proiectului 'Dezvoltarea competentelor in transplant'. O expozitie medicala a completat informatiile aduse in partea stiintifica.
Muzeul de Arta al Romaniei - expozitie fotografica -21 -26 aprilie; Parcul Cretulescu - instalatia Chill Voxel - 21-26 aprilie;
Expozitie foto de plancton marin”; -18.00 - 18.45: atelier de creatie pentru copii Figurine amuzante” (grup tinta:
Aceasta expozitie va fi la dispozitia publicului din toata lumea si ofera o viziune originala asupra bolii, a modului de a o tine sub control si de a scapa de ea.
In plus, Gala va gazdui artisti romani de renume mondial si o expozitie de arta prezentata in premiera.
- Fiecare artist isi creeaza propriul jurnal, care transpune starea sa de spirit si care intruchipeaza o parte din sufletul sau influentat in mod constant de momentele speciale din viata sa, spune Dorothea Fleiss, presedinta DFEWA, curator expozitie.
google-analytics.com