In cadrul targului de produse traditionale si de artizanat organizat de Ministerul Agriculturii la Palatul Parlamentului il gasiti si pe Ion Taran Baciu cu produsele sale din Bucovina.
Imbracat superb, cu o palarie neagra din fetru, pe cap, Ion Taran Baciu are, ca de obicei, prestanta. Produsele sale sunt binecunoscute publicului bucurestean, mai ales ca acesta detine in Capitala un magazin, La Baciu, pe Calea Floreasca nr. 69.
Mai multe detalii despre produsele sale gasiti pe site-ul www.labaciu.ro.
"Ni s-a spus ca suntem "paradisul culinar al Bucovinei", deoarece toate bunatatile pe care vi le oferim sunt facute cu ingrediente naturale din gospodaria noastra sau a consatenilor nostri. Va invitam sa ne credeti pe cuvant, sa veniti si sa va convingeti!", spune Ion Taran Baciu.
Acesta are trei fiice: Anamaria, de 18 ani, Delia, de 31 de ani, si Veronica, de 17 ani, care il ajuta in aceasta afacere, alaturi de ginerele sau, Cris Sfetcu.
"Cele mai cautate produse la targul de la Palatul Parlamentului sunt: costita hituita - la 65 RON/kg, pastrama de curcan si muschiul de Bucovina.
Am mai adus: purcelus de Mangalita cu lapte, lebar traditional, carnati traditionali, pastrama de oaie, muschiulet de vita, drob de miel, jambon de porc Mangalita, slanina afumata, paine de casa la cuptor, poale-n brau, afinata, dulceata de fructe de padure, de afine, de zmeura, sirop din muguri de brad, afine si trandafiri. E un targ care se adreseaza consumatorilor care cunosc produsele si care trage un semnal de alarma pentru a nu se arunca produsele. Noi ducem produsele noastre si la casele de copii si la azilurile de batrani din Bucovina, dar si la familiile nevoiase de acolo!", ne-a spus Ion Taran Baciu. De Paste, acesta va participa la o expozitie din Austria, iar de Florii vom fi prezenti la targul din curtea Ministerului Agriculturii.