Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (3.65 secunde)
Dezbaterea are loc in cadrul Caravanei Lagaarele de langa tine” - o expozitie foto itineranta cu peste 120 de fotografii ce documenteaza viata celor 25.000 de copii si adulti ce traiesc in institutiile pentru persoane cu dizabilitati intelectuale si probleme de sanatate mintala din Romania.
Acum vreo patru ani, era o expozitie IT la Sofitel si faceau foarte insistent reclama, la radio si la televizor, pentru un laptop prezentat acolo.
Cei doi expozanti, fratii Roxana si Catalin Aldea, ne-au spus cu ce produse au venit la aceasta expozitie. Dintre cele speciale, se numara uleiul de canepa, de samburi de struguri de struguri si germeni de grau.
Primele inceputuri in organizarea unui muzeu dateaza din anul 1926, cand se organizeaza o expozitie ce demonstra vechimea si continua locuire a acestor meleaguri.
NUTRACEUTICA & DIET FOOD EXPO Expozitie de alimente fara gluten, fara zahar, alimente bio, speciale si functionale, vitamine, suplimente, nutracosmetice. Aceasta va avea loc de joi pana sambata, intre 14 - 16 aprilie, in Pavilioul C4, la Romexpo.
Pe langa expozitiile de baza, Evolutia comunitatilor umane la Dunarea de Jos sau Gospodaria Taraneasca in Valea Dunarii, au fost deschise cu aceasta ocazie doua expozitii temporare, Clipe - ceasuri si pendule si Omul - lutul - lemnul, expozitie de recipiente traditionale pentru baut.
- concurs de pictura in acuarela - participantii vor fi 10 elevi de la clasa de pictura din cadrul Palatului Copiilor Calarasi; - expozitie de arta culinara - preparate din peste - realizatori vor fi elevii Colegiului Tehnic Stefan Banulescu;
Mai multe informatii despre expozitie gasiti pe site-ul Sun Plaza http://www.sunplaza.ro/event/parcul-vacaresti-merita-straie-noi-doneaza-si-tu/ si pe pagina de facebook www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.
La invitatia Institutului Cultural Roman si a Asociatiei Culturale Romano-Germana Atheneum, designerul Liliana Turoiu a participat cu o noua expozitie de arta si costum la un proiect cultural-istoric de anvergura, care a marcat 150 de ani de Regalitate in Romania.
Cu aceasta ocazie, a fost vernisata o expozitie dedicata personalitatii lui Nita Anghelescu (arheolog, istoric, pictor), ctitorul Muzeului Regional Calarasi (1951).
Aseara, 22 decembrie, in cadrul somptuos al Ateneului Roman a avut loc impresionanta expozitie de costum si fotografie Zestrea by Liliana Turoiu, revenita in tara dupa amplul sau periplu expozitional prin marile capitale europene.
CALARASI24.INFO: Mirajul faunei baltilor calarasene - Rata salbatica/Calaraseanul Viorel Cristea si-a expus colectia la Muzeul Dunarii de Jos Muzeul Dunarii de Jos a deschis pentru o scurta perioada de timp incepand de luni, 27 martie 2017, la sediul din str.
O sa va scoata cineva la plimbare, la un targ, o expozitie sau la un restaurant - o sa iesiti la socializare.
Evenimentul aduce in centrul Capitalei Targul de Paste, cu produse traditionale si delicii culinare, spectacole si concerte, un foisor de animale cu expozitie de iepuri si miei, precum si o zona dedicata copiilor cu ateliere recreative, trenulet si carusel.
Cel mai bun produs al nostru este Varanini Caffe Bar. De aici, vom pleca la o expozitie de vinuri si produse alimentare la Budapesta, ne-a spus Massimiliano Zappa.
expozitie de arta culinara - preparate din peste - realizata de elevii Colegiului Tehnic STEFAN BANULESCU din municipiul Calarasi; - incepand cu 10,30:
La doar 6 ani, a avut prima sa expozitie, la Primaria din Braila. Parintii au incurajat-o sa-si urmeze pasiunea si asa se face ca intreaga casa a familiei s-a umplut de tablouri, icoane si vitralii pictate de Gabriela.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita in perioada 6 februarie - 1 mai 2018 sa studiati comportamentul unora dintre cele mai temute specii veninoase din lumea animala, unele dintre acestea regasindu-se in clasamentul celor mai veninoase animale din lume.
Comisarul european a mai scris ca in aceasta seara a avut onoarea de a deschide expozitia de fotografie dedicata aniversarii a 30 de ani de politica de coeziune, o expozitie ce prezinta, in imagini, unele dintre cele mai bune proiecte finantate vreodata.
- expozitie cu vanzare - sesiuni de comunicari - workshopuri si demonstratii - muzica de relaxare - cursuri de initiere si formare post eveniment - promotii si concursuri - alte evenimente incredibile care sa va rasfete simturile CINE PARTICIPA?
google-analytics.com