Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (4.61 secunde)
Pentru ca tocmai facem o expozitie cu aceasta tema de ratati. Daca doriti sa ne-o trimiteti in Washington, intrebati o persoana inteligenta unde este.
In cadrul evenimentului a fost vernisata o expozitie de pictura si de caricatura, cu figuri marcante ale Unirii - Regele Ferdinand, Regina Maria, I.C.
- expozitie cu vanzare (tratamente alternative, alimentatie sanatoasa - de la miere naturala pana la branza vegana, suplimente naturale, pietre pretioase, astrologie, carti, psihologie, dezvoltare personala, parapsihologie etc) - sesiuni de comunicari - workshopuri din domeniul sanatatii, dezvoltarii personale si spiritualitatii - demonstratii artistice si sportive - muzica de relaxare - promotii si concursuri Vino sa-ti gasesti si mentii echilibrul interior la Body Mind Spirit Expo!
Foarte importanta este infiintarea in China a Centrului Roman al Afacerilor, cu statut privat si rol de expozitie permanenta si promovare a produselor romanesti, de sustinere a derularii de afaceri si proiecte, a triplarii exportului de marfuri romanesti, de a face cunoscut oamenilor de afaceri chinezi cadrul juridic si de facilitati din Romania.
Ziua Bucurestiului, Noaptea Alba a Muzeelor si a Galeriilor, urmeaza sa organizez o expozitie de pictura in colaborare cu Daniel Relenschi, un concept mai atipic, in care tablourile voi prinde viata fiind pictate pe rochiile expuse in boutique.
In exclusivitate pentru www.estiri.ro, Liz Marinova ne-a raspuns la cateva intrebari. - De unde v-a venit ideea cu expozitie Dino Park Bucuresti, organizata in curtea Institului National de Geologie?
Pina se va intimpla asta declaratiile de avere vor ramine o expozitie de case, masini si conturi. Iar singurul efect al publicarii lor va fi ca si pina acum, cresterea numarului celor are vor sa devina politicieni, ca sa aiba si ei declaratie asa manoasa.
Imediat ce dai pe mina cuiva o gestiune, iti face rost de o expozitie pe care o descrie la nesfirsit cu un patos lacrimogen.
- Stiu ca ai participat la o expozitie de cristale organizata in Franta, la sfarsitul lunii iunie. Ce impresie ti-a lasat?
Apoi, in 2017, am avut o expozitie intitulata Zambete si grimase, alaturi de Cornel Ursu Dobrogea. Dupa aceea, in acelasi an, am participat alaturi de Codrin Cardu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Florian Valsan si altii.
o lucrare pe panza, Emanuel Dumnezeu este cu noi, un inger din seria Ziditorului, Ziditor 3, vreau sa pregatesc o expozitie si un fragment dintr-un triptic, Liturghia Ipostazei.
Alaturi de competitia de drift, spectatorii vor mai putea admira o expozitie de masini modificate, car-audio, off-road, moto si firme din domeniu, dar si cascadorii extreme cu masini Drift Grand Prix se desfasoara in zilele de sambata si duminica, intre orele 10 si 22.
Ceea ce veti vedea nu e o expozitie de arta ci o casa spectaculoasa. Este locuinta luxurianta a unei tinere pictorite, vila pe care a amenajat-o intr-un stil unic.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com