Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (3.07 secunde)
Florin Radulescu asteapta in continuare donatii de la oamenii care doresc sa aduca aici orice obiect care peste ani va putea face parte dintr-o expozitie.
Recent, la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia a avut loc un vernisaj de grafica si caricatura al artistului plastic Jimmy Stanescu.
In expozitie au fost prezenti si artisti la inceput de cariera precum: Liviu Dumitrescu, Otilia Anastase, Cristian Boca, Emilian Tivrea, dar si studenti ca Andreea Popescu anul I la UnARTE.
Cu o incontestabila valoare documentara si nu in ultimul rand o valoare artistica, cele 40 de tablouri din expozitie prezinta o radiografie a vietii politice, o satira la adresa unor moravuri si personalitati de la sfarsitul secolului al XIX-lea.
The Art of Banksy, expozitie in care sunt incluse peste 50 de tablouri, picturi, obiecte 3D, clipuri video ale lui Banksy, unul dintre cei mai cunoscuti si controversati artisti stradali din lume, va putea fi vizitata intre 30 iulie si 27 octombrie, la Arcul de Triumf din Bucuresti.
Aflata la prima expozitie personala, gazduita intr-un spatiu cu o traditie picturala de decenii, artista propune o lume fantastica, recreata dupa legi proprii din datele realitatii, destructurate si reinterpretate potrivit sensibilitatii personale.
Pe acelasi site puteti viziona MARTURIE VIDEO - FLORIAN VALSAN si cateva instantanee foto cu participantii la eveniment.. Evenimente si comentarii. Vernisaj expozitie Dragobeti si Dragobete NOTA de INFORMARE!
Mihai Boboc, expozitie de caricatura in Bucuresti: Discursul politic in caricatura de presa Mihai Gabriel Boboc s-a nascut pe 18 iunie 1969 si este absolvent al Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti.
Capodoperele pot fi vizionate la Palatul Cesianu-Racovita, unde astazi, 10 martie 2020, a fost deschisa faimoasa expozitie dedicata Licitației de Primavara, ce poate fi vizitata gratuit.
Se poate mandri ca a participat anul asta la o expozitie in Qatar, cu ceramica si martisoare. Din pacate, targurile astea sunt bolnave.
Am avut o expozitie de grup la Galeria Orizont, cu cei de la licenta si am avut ca tema Memorii si amintiri, unde am executat trei lucrari in forma de plic imbinate cu multe elemente artistice si chestii care duceau spre timp, amprenta timpului, scrisori, mesaje, ochelari vechi.
DE RANDUL PASTILOR, expozitia de icoane incondeiate pe oua de strut, este deschisa la Sala Tancred Banateanu, intre 15 aprilie - 9 mai 2021, la Sala Tancred Banateanu, la Muzeul National al Taranului Roman.
Micii vizitatori sunt asteptati de asemenea la o piesa de teatru in ziua de Florii, se pot plimba cu poneii si pot vizita o expozitie de iepurasi cu vanzare.
In expozitie, insectele vii sunt prezentate si prin texte de informare cu privire la denumirea speciei, tarile de origine, preferintele biologice si ecologice etc.
Deschiderea pentru public a expozitiei-eveniment "Comorile Chinei" Muzeul National de Istorie a Romaniei (MNIR) are deosebita placere de a anunta deschiderea spre vizitare a expozitiei "Comorile Chinei", in data de 30 aprilie 2013, aceasta reprezentand cel mai amplu demers cultural si cea mai mare expozitie organizata de China intr-un muzeu din Romania.
Prima manifestare a acestui program a fost dedicata Castelului Bran, iar in lunile mai - septembrie ale anului 2013, el continua cu o expozitie ce incearca sa reconstituie atmosfera palatului de la Balcic, oras din Cadrilater, teritoriu dobandit de Romania in urma celui de-al Doilea Razboi Balcanic, in 1913, si care a revenit Bulgariei, in 1940, in timpul celei de-a doua conflagratii mondiale.
Sortimente de ceaiuri turcesti la expozitie - Goran Tea - la 30 RON cutia - Filiz Cayi - la 18 RON cutia - Caykur - din flori, la 18 RON
Joi dupa-amiaza va fi un pranz festiv cu expozitie de arta culinara. In zilele de joi, vineri si sambata se vor desfasura concerte de Harpa, pian si vioara.
- Te-ai gandit sa expui tablourile tale intr-o expozitie? - Ar fi trebuit sa va raspund ca da, m-am gandit, dar deja sunt in pregatirea acestei expozitii pe care sper sa o puteti vedea cat mai curand.
Muzeul National de Geologie, din Capitala, isi invita vizitatorii in perioada 12-14 februarie la "Targul de Sfantul Valentin" - expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.
google-analytics.com