Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (4.83 secunde)
Am vandut din toate modelele de veioze, pentru ca fiecare om care vine la aceasta expozitie alege ce ii place", ne-a spus Roxana Focsa.
Craciunul in Bucurestiul de odinioara O noua expozitie outdoor la Palatul Sutu, in sediul Muzeului Municipiului Bucuresti. Din 15 decembrie pana in 15 ianuarie, trecatorii din centrul Bucurestiului pot admira, pe gardul muzeului, imagini ale felicitarilor si vederilor de Craciun de altadata!
"Sunt deosebit de incantata de prezenta Altetei Sale Regale, Principesa Maria si ma bucur ca pot asocia evenimentul cu un public doritor de frumos, avand alaturi si colectia aflata in ultima ei zi de expozitie.
"Sunt deosebit de incantata de prezenta Altetei Sale Regale, Principesa Maria si ma bucur ca pot asocia evenimentul cu un public doritor de frumos, avand alaturi si colectia aflata in ultima ei zi de expozitie.
Colectia a fost in ultima sa zi de expozitie in Romania, urmand sa plece in Belgia, la Centrul de design din Antwerp si in Germania, la Galeria Braubach Five, Frankfurt.
"Fiecare artist isi creeaza propriul jurnal, care transpune starea sa de spirit si care intruchipeaza o parte din sufletul sau influentat in mod constant de momentele speciale din viata sa", spune Dorothea Fleiss, presedinta DFEWA, curator expozitie.
O alta expozitie va aduce in parc informatii despre istoria Festivalului ''George Enescu'', cu atat mai mult cu cat concertul de deschidere a editiei a XXII-a a evenimentului va fi transmis in direct pe ecranele montate in Parcul Artelor.
"Vedetele la aceasta expozitie vor fi o pereche de geode de 3 metri inaltime si 800 de kilograme! Vor fi in jur de 1.500 de expozanti", a adaugat acesta.
Mai mult decat atat, vizita la expozitie poate fi completata cu cateva minute de relaxare petrecute in noua sala de lectura pregatita de Biblioteca Nationala special pentru cei mici.
Daruri este o lucrare verticala, pe care o gasiti la intrarea in expozitie si care acopera un hidrant. Este ultimul "copil" si tin foarte mult la ea", ne-a spus artistul Nicolae Zimbroianu.
Concert Directia 5, Lock Your Love Corner” - un spatiu in care cuplurile pot lega renumitele lacate ale iubirii”, ca un simbol al dragostei lor, si o expozitie cu tablouri emblematice, care surprind dragostea in decursul istoriei, sunt cateva dintre surprizele care ii asteapta pe vizitatorii Plaza Romania cu ocazia Valentine's Day.
Spatiul destul de restrans al salii de expozitie a obligat, in primul rand, la o selectie riguroasa a miilor de desene concepute si publicate in atatia ani de observare a unei societati in permanenta transformare pe toate palierele ei.
EXPOZITIE - SALONUL DE PRIMAVARA - CALARASI, 2016 Peste 40 de artisti plastici, din mai multe puncte ale Romaniei si-au dat intalnire la Calarasi!
4 - Colectii si colectionari calaraseni - CLIPE - expozitie de pendule, ceasuri si tablouri - Civilizatia romana la Dunarea de Jos - Durostorum SECTIA TEZAUR SI ARHEOLOGIE, Strada 1 Decembrie 1918 nr.1 - Evolutia comunitatilor umane la Dunarea de Jos - Povestea unei case de acum 6000 ani SECTIA ETNOGRAFIE, Strada 1 Decembrie 1918, Bloc Arcadia -Gospodaria taraneasca din Valea Dunarii Publicul participant va beneficia de un PROGRAM SPECIAL organizat la SECTIA TEZAUR SI ARHEOLOGIE, astfel:
http://bit.ly/2afhBiw - Expozitie de motociclete si biciclete custom made - Barber shop - Concerte si DJs, in fiecare zi Trupele care vor canta in cadrul festivalului vor fi anuntate in cel mai scurt timp, alaturi de starurile evenimentului - berile!
Biblioteca Nationala a Romaniei pune la dispozitia ICR peste 120 de titluri de carte, pentru o Expozitie dedicata traducerilor din limbile chineza si romana.
http://bit.ly/2afhBiw - Expozitie de motociclete si biciclete custom made - Barber shop - Concerte si DJs, in fiecare zi Program:
- Expozitie de motociclete custom made, pentru a arata o alta latura a universului craft. - Mr. Blade, celebrul barber shop din str.
- In cele 3 zile de festival, vor putea fi vazute 2 expozitii permanente de fotografie documentara si o expozitie de colaje - Ultima Transhumanta/ The Last Transhumance, o selectie de fotografii din cadrul proiectului etnografic si sociologic despre disparitia unui stil de viata milenar al ciobanilor din Europa, realizat de Dragos Lumpan, si Bucuresti Demolat, de Cristian Bonciocat, o arhiva de imagini ce poate deveni un instrument de lucru cu functie de recuperare culturala, de reparatie morala ce s-ar mai putea aduce azi portiunii trupului de oras afectat.
- Sunt incantata sa prezint publicului prima mea expozitie de pictura, cu o tema dedicata feminitatii, care portretizeaza cele mai enigmatice trairi si emotii pe care le poate avea o femeie.
google-analytics.com