Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (4.65 secunde)
Euroexpo Trade Fairs lanseaza o noua editie a Print & Sign, singura expozitie din Romania dedicata industriei poligrafice si productiei publicitare.
Cel mai vechi targ imobiliar si cel mai mare din prisma suprafetei si a numarului de companii participante, tIMOn reprezinta mai mult decat o simpla expozitie imobiliara.
Produsul este destinat pietelor externe, in 7 iunie urmand sa participam la o expozitie de profil unde vin cele mai mari companii de minerit si constructii din lume", a spus Florea Rontea, director general Promex.
"Ma bucur ca l-am ascultat pe Daniel ( Daniel Constantin, ministrul Agriculturii n.r.) si am venit la expozitie si intreaga echipa de la Ministerul Agriculturii si stiu ce avem de facut mai departe", a conchis Victor Ponta.
Am incercat cu un proiect catre Erste Bank, cu niste cereri pe la galeriile astea mai mari care se sutin si cumva reusisem sa fim pe zero, chiar la inceput, fara sa amortizam nimic din investitie - mai faceam o expozitie, un vernisaj, o mini petrecere de socializare, au functionat lucrurile mai mult sau mai putin.
FGH Fluid Grup Hagen din Carei, Satu Mare participa zilele acestea la Palatul Parlamentului, la EXPO APA, cea mai mare expozitie din domeniul apei ce se desfasoara intre 15 - 17 mai 2017.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
Zona Bulevardului Expozitiei a devenit unul dintre cele mai atractive puncte de pe harta imobiliara din Bucuresti, cu sase cladiri de birouri, 1.800 unitați rezidentiale si transformarea vechilor sali de expozitie in zone inchiriate, se arata inanaliza realizata de Alpha Beta.
' Shopping in epoca tehnologiilor Printre minunile oglinzii interactive, ce a fost prezentata la o recenta expozitie, se afla si posibilitatea de a alege pantofi si alte accesorii care pot fi combinate cu articolul vestimentar probat.
Este greu sa tii pasul cu toate noutatile dezvaluite la o astfel de expozitie mondiala, dar marii jucatori de pe piata ne-au fixat deja atentia asu¬pra unor produse-cheie.
A inceput sa-si dezvolte stilul sintetic in 1913-1915, iar prima sa expozitie a fost vernisata la Galerie de l‘Effort Moderne, din Paris, in 1919.
3 zile de conferinte si workshopuri cu peste 30 de speakeri de la mari companii din domeniul tehnologic si media digitale, expozitie, participare la IAB MIXX Awards si la RoNewMedia Internet Party, precum si, post eveniment, full acces in platforma de e-learning RoNewMedia Academy.
Fotograful profesionist Simion Buia, de la Academia de Fotografie, prezent la evenimentul de lansare din 31 octombrie, a realizat o mini-expozitie de fotografii superbe, realizate cu X1 Soul.
"Dupa succesul inregistrat la Timisoara si Constanta, avem certitudinea ca aceasta expozitie va aduce stralucire in orasul de la poalele Tampei", a declarat Costel Covaci, organizator Mineral Expo Brasov.
Publicul se va bucura pana la sfarsitul lunii sa viziteze o interesanta expozitie de medalii, plachete, insigne, grafica, pictura, carte veche si alte materiale dedicate poetului national.
Tot aici este si o expozitie cu vanzare de poncho-uri semnate de Gina Bilous: facute din catifea imbinata cu fota veche de peste 100 de ani, in stil bizantin.
"Vreau sa fac o expozitie de tablouri si sa lansez si o linie de haine, la toamna! Am deja un tablou in ulei:
Fiecare parinte ar trebui sa mearga impreuna cu copilul lui la aceasta expozitie de la Muzeul Grigore Antipa", ne-a spus Andreea Esca.
Biletul de intrare in expozitie este de 8 lei pentru adulti si de 4 lei pentru copii si pensionari. Pe data de 28 aprilie, persoanele care poarta nume de floare vor avea intrare libera.
google-analytics.com