Cautare

333 de rezultate pentru "expozitie" (2.77 secunde)
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si La Printarie organizeaza in aceasta perioada expozitia de fotografie Wildlife Romania 2016.
In apropierea monumentului, Primaria Capitalei a organizat o expozitie de fotografii prin care este redata istoria monumentului, de la constructie si pana in prezent.
Traian Nica Tuckman este singurul artist plastic din lume care are in prezent sapte expozitii permanente (muzee). Acesta are in plan o a opta expozitie permanenta, la Clubul Seniorilor din sectorul 3 din Bucuresti.
Dave Cooper va face parte din juriul competitiilor de scurtmetraj international si film studentesc si va aduce la Bucuresti o expozitie a lucrarilor sale, expresie a unui univers foarte personal, precum si cea mai recenta carte a sa, Ripple, pentru care va fi organizata si o sesiune speciala de autografe.
Mai mult, in seara evenimentului, pe langa muzica live, publicul va putea vedea si o expozitie de pictura, conceptul vizual al albumului, fiecare piesa transpusa pe panza de pictorul Dan-Raul Pintea.
Perioada lor de activitate a fost destul de scurta, din iunie pana in septembrie, cand a fost organizata o prima expozitie, cu circuit inchis, in salile Scolii de Belle-Arte din Iasi apoi o alta, publica, in acelasi loc, deschisa intre 26 ianuarie si sfarsitul lunii urmatoare a anului 1918, arata site-ul MNAR.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
0244 357 731 ora 1100- Expozitie temporara: Portul Iei de la Brebu - Sava Hentia 1901, - participa elevi ai Scolii Gimnaziale Matei Basarab Brebu.
Observator de Calarasi informeaza: Artista Cornelia Victoria Dedu isi expune picturile la Muzeul Municipal (Autoare: Georgiana Serban) Muzeul Municipal Calarasi gazduieste expozitia de pictura a artistei Cornelia Victoria Dedu.
Urmatoarea expozitie personala de grafica va avea ca tema centrala SOARELE. Ador soarele si vreau sa se stie acest lucru.
Astfel, pe langa sesiunea de cumparaturi din mall, acum ai ocazia sa inveti si o multime de lucruri noi, de la o expozitie unica, pe care multi dintre noi o intalnesc o data in viata.
Tehnicile lucrarilor mele din aceasta expozitie sunt: pastel, carbune si tus. Dorim sa implementam o traditie la Calarasi prin obisnuirea publicului cu Saloane anuale sau chiar bianuale de Caricatura.
Printre principalele atractii se numara cele doua expozitii prezentate cu succes in cadrul editiei anterioare a festivalului - Fotografii din Bucurestii de altadata si Masini de epoca, revazute si imbogatite cu noi exponate, dar si o expozitie inedita:
16 Mai - ziua din calendar in care se celebreaza memoria liturgica a Fericitului preot martir Vladimir Ghika 13.06 - 02.09 2018, Bucuresti, Muzeul National de Arta al Romaniei, Salile Kretzulescu: Expozitie de desene ale lui Vladimir Ghika
Dupa un an, cand Pictorul a deschis o expozitie, i-a trimis o invitatie la vernisaj si cand a intrat pe usa a ramas fascinata.
- De asemenea, este deschisa si o expozitie dedicata celor 90 de ani recent impliniti de Radio Romania, fotografii si radioreceptoare sub titlul:
Artistul Jimmy Stanescu s-a prezentat la aceasta expozitie cu patru lucrari: portretele Regelui Ferdinand si al Reginei Maria, Castelul Balcic si o scena din Primul Razboi Mondial.
Aceasta expozitie s-a deschis in data de 21 septembrie 2018 si poate fi vizitata si in aceste zile de sarbatoare (adresa Intrarea Viitorului, nr.
Nascuta in Dobrogea, in cele mai frumos mozaic al etniilor, artista Elena Orbocea a gandit o expozitie care sa cuprinda papusi reprezentative pentru toate cele 14 minoritati existente intre Dunare si Mare.
Duminica, 10 martie, la ora 11.00, la Pizzeria Bya din Calarasi, va avea loc vernisajul expozitiei de grafica si caricatura A fost odata in Calarasi.
google-analytics.com