Ponta: Agricultura si energia reprezinta motoarele de dezvoltare ale Romaniei

Premierul Victor Ponta a declarat sambata, fiind prezent la Targul Indagro, ca agricultura si energia reprezinta cu adevarat o sansa "foarte mare" pentru Romania, fiind in opinia lui motoarele de dezvoltare ale tarii.
Fiind intrebat ce concluzii are in urma vizitei la targ, Ponta a spus ca acestea sunt optimiste, deoarece agricultura si energia reprezinta "la modul realist" motoarele de dezvoltare ale Romaniei.
"Concluziile sunt mai degraba optimiste in sensul in care cele doua domenii despre care noi tot vorbim de ceva timp, si de care vorbim sigur si de cand suntem la guvernare, si anume agricultura si energia, chiar cred ca pot sa reprezinte la modul realist motoarele de dezvoltare ale Romaniei. M-am bucurat sa vad atat de multi producatori, m-am bucurat sa vad oameni care traiesc din agricultura si care mi-au spus si ce am facut bine- si aici e meritul ministrului Agriculturii- si ce nu am facut inca si e din cauza ministerului de Finante si a primului-ministru", a punctat premierul.
De asemenea el a mai spus ca agricultura, si tot ce inseamna acest domeniu, reprezinta cu adevarat o sansa pentru Romania. "Dar, realmente cred ca agricultura si tot ce inseamna acest domeniu reprezinta cu adevarat o sansa foarte mare pentru Romania. Nu intamplator vreau sa vorbesc de fiecare data cand vorbesc de agricultura despre produse traditionale, despre irigatii la care noi avem o sarcina foarte mare si despre produsele bio acolo unde la modul cel mai serios cred ca Romania poate sa fie intr-adevar numarul unul in Europa si este un domeniu in care daca investim in continuare o sa avem foarte multe rezultate bune", a sustinut presedintele PSD.
"Ma bucur ca l-am ascultat pe Daniel ( Daniel Constantin, ministrul Agriculturii n.r.) si am venit la expozitie si intreaga echipa de la Ministerul Agriculturii si stiu ce avem de facut mai departe", a conchis Victor Ponta.