Cautare

1313 de rezultate pentru "evaziune fiscala" (3.33 secunde)
"In cauza se efectueaza cercetari fata de 21 de suspecti fiind retinute in sarcina acestora infractiuni, precum evaziune fiscala si producere, detinere si comercializare de produse accizabile", a declarat Cristian Popovici, prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani.
Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala. ... NICULINA din Bucuresti, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Acuzatiile principale - contrabanda cu tigari si evaziune fiscala.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorui 1, sub aspectul savarsirii infracyiunii de evaziune fiscala. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Potrivit DIICOT, membrii gruparii sunt acuzati de contrabanda, evaziune fiscala, spalare de bani, fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals. ... Totodata, in dosar au fost puse sub invinuire si noua persoane juridice, societati comerciale, din judetele Iasi si Calarasi, pentru evaziune fiscala si spalare de bani.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, cu S.
De la societatile verificate au fost ridicate sisteme de calcul si documente extracontabile in scopul probării actelor ilicite de comert. Cercetarile sunt continuate intr-un numar de 8 dosare penale pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala.
Cercetarile sunt continuate de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 5, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, cu R.
La data de 17 septembrie 2011, politisti din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul de Investigare a Fraudelor si ai Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu inspectori din cadrul Autoritatii Rutiere Romane si ai Registrului Auto Roman, au actionat pe raza municipiului Bucuresti in vederea combaterii fenomenului de evaziune fiscala pe segmentul transportului rutier de persoane.
Marin, urmand a fi prezentate Parchetului si, ulterior instantei, cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
constituire a unui grup infractional organizat, aderarea sau sprijinirea sub orice forma a unui astfel de grup, folosirea de acte nelegale la autoritatea vamala, folosire de acte falsificate la autoritatea vamala, evaziune fiscala, inselaciune, nerespectarea dispozitiilor privind operatiile de import sau export si spalare de bani", a declarat Nicolae Lohon, purtator de cuvant IPJ Mehedinti.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie (IJP), numai cazurile de evaziune descoperite in primele noua luni ale anului au totalizat aproape trei milioane de lei, cu un milion mai mult decat in aceeasi perioada a anului trecut.
Conform directivei implementate in legislatia fiscala romaneasca, sunt neimpozabile: ... Operatiunile de fuziune sau divizare nu sunt transferuri impozabile pentru diferenta dintre pretul de piata al elementelor de activ si pasiv transferate si valoarea lor fiscala.
Incercarea este principiul fundamental aplicat in politica fiscala actuala. ... o politica fiscala de incercare. ... In rest, ministrul nu a vrut sa spuna nimic mai mult despre ce contine strategia fiscala la care Guvernul lucreaza in prezent si mai ales daca ea cuprinde sau nu majorarea TVA la 22%.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala se plange ca nu are personal pentru inspectiile fiscale. ... Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) sustine ca nu are suficient personal pentru a desfasura in bune conditii activitatea de inspectie fiscala.
Ministerul Economiei si Finantelor a analizat toate posibilitatile de modificare a codului fiscal si a decis ca in 2008 nu va aduce modificari care sa fie puse in aplicare din 2009, a declarat ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian."De la modificarea codului fiscal din 2004 am avut stabilitate fiscala, iar in ciuda reprosurilor, stabilitatea fiscala este o forma evoluata de strategie fiscala", a spus Vosganian, la incheierea programului "Finalizarea armonizarii legislatiei fiscale si consolidarea administratiei fiscale", desfasurat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), de Agentia fiscala din Spania si de Directia Taxe si Impozite din Franta.In ultimii ani, Romania a avut un plus de 4-5% din produsul intern brut (PIB) la incasarile publice, cu toate ca din 2007 a trecut la metodologia europeana, a apreciat Vosganian.
In fond, este vorba de un conflict care mocneste de mai mult timp intre expertii contabili si consultantii fiscali privind disocierea activitatilor de consultanta fiscala de cele care tin de contabilitate. ... auditul financiar si consultanta fiscala.
Oamenii de afaceri cer guvernului o strategie fiscala pe minimum trei ani.
Un Buget in care fiecare ministru face ce vrea, nu-si asuma nicio politica sectoriala concreta si coerenta, ba mai mult, textul de lege propus nu are nimic legat de responsabilitatea fiscala, asa cum tot cei de la FMI o cer ca si conditie prealabila pentru acordarea urmatoarei transe de imprumut.
INS a publicat ieri, pentru prima data, informatii privind sarcina fiscala asupra costului fortei de munca, un indicator ce masoara proportia tuturor retinerilor (contributii sociale si impozit) suportate de angajat si angajator in totalul costului fortei de munca pentru un salariat etalon, care realizeaza 67% din castigul mediu brut al activitatilor de industrie, constructii si servicii comerciale.
google-analytics.com