La data de 11 martie 2011, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, au efectuat verificari la punctul de lucru al unei societati comerciale, situat in jud. Ilfov, constatand faptul ca, in perioada ianuarie 2010 - ianuarie 2011, administratorul societatii, S. Stela de 54 de ani, din Bucuresti, nu a inregistrat in evidentele contabile achizitii si vanzari de marfuri in valoare de peste 115.000 de lei.
Totodata, s-a constatat ca societatea tinea evidente extracontabile cu achizitii si vanzari de marfuri si efectua vanzări emitand facturi ale unor firme considerate "fantoma", acestea fiind completate la punctul de lucru de catre două "angajate".
De asemenea, au fost identificate trei spatii folosite ca depozite de S. Stela, valoarea articolelor de imbracaminte gasite in acestea fiind de aprox. 220.000 de lei.
Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 2, sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, cu S. Stela in stare de libertate.