Cautare

1313 de rezultate pentru "evaziune fiscala" (4.08 secunde)
3.500 de litri de alcool nedeclarat la o oradeanca Produsele accizabile, fie ca este vorba despre cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala, care cu greu poate fi eradicata de catre organele de control.
Oricum, în general, renegocierile de contract se fac la un an", a precizat Nicu Radut.  "Va împinge la evaziune fiscala"  Exista reprezentanti ai agentiilor imobiliare care au reactionat vehement la auzul acestor reguli.
Cea mai importanta evaziune fiscala descoperita in aceste zile de catre Garda Financiara Constanta a fost descoperita la SC Gathering Iron Corporation SRL Constanta, care a comercializat, in perioada iulie- decembrie 2007, deseuri feroase si neferoase in valoare de 10.322.023, 49 lei.
Persoanele fizice sunt mai tentate decat companiile sa faca evaziune fiscala in tranzactiile imobiliare, a declarat presedintele Agentiei de Administrare Fiscala, Daniel Chitoiu. ... Datele vor fi corelate pentru depistarea cazurilor de evaziune.
Cel mai dezamagitor exemplu il ofera de ceva timp Gica Popescu, acuzat oficial de inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani in dosarul transferurilor ilegale de fotbalisti. ... In prezent, Gica Popescu este cercetat de procurorii anticoruptie pentru inselaciune, evaziune fiscala si spalare de bani in mega-dosarul transferurilor de fotbalisti.
"Este o evaziune fiscala pe fata acceptata la un nivel mai inalt. ... Producatorii locali sustin ca statul roman a fost partas la un caz grav de evaziune fiscala, prin intermediul produselor textile din China, tolerandu-l.
000 de lei, una dintre ele reusind performanta posibila doar in Romania de a mai da un tun desi facea deja obiectul unui dosar penal pentru evaziune fiscala.
Trei indivizi, cercetati deja de DNA si politisti pentru evaziune fiscala, nu au avut nici un fel de scrupul in a mai trage un tun de cateva zeci de miliarde de lei vechi, prin intermediul acelorasi firme fantoma pe care le-au folosit si in trecut.
Cum actionau evazionistii Comisarul-sef al Garzii sustine ca firmele care fac evaziune fiscala de amploare se aprovizioneaza din interiorul Uniunii Europene (achizitii intracomunitare), apoi vand altor clienti de pe piata interna, fara sa-si inregistreze veniturile in contabilitate.
Patronii acestei afaceri au intrat deja in istorie prin ceea ce pare a fi cea mai mare evaziune fiscala descoperita la o firma oarecare de cartier, fapt care explica si de ce s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie firmele care produc si livreaza pizza la domiciliu.
Un bucurestean a fost retinut de politistii doljeni pentru comiterea unor infractiuni economice Ioan Burila, de 65 de ani, din Capitala, a fost introdus in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, pe baza de ordonanta de retinere emisa de procurori, fiind cercetat de politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si fals in declaratii.
De aia vorbim de evaziune fiscala masiva, ca fac aia de la stat evaziune. ... Nici macar jucariile fiscale nu le are in mana, pentru ca si politica fiscala vine tot in plic, de la FMI.
Statul va putea da amenzi oamenilor cinstiti care din motive absolut obiective nu stiu sa-si completeze sau nu vor avea cum sau nu vor dori sa faca cozile pentru depunerea acestor formulare, iar pe de alta parte cei care ar trebui cu adevarat prinsi, cei care fac evaziune fiscala, vor scapa pentru ca nu-i va intreba nimeni de nimic, decat in momentul in care vor supara pe cineva si atunci li se va scoate dosarul de evaziune fiscala.
Ponta este cercetat de DNA pentru infractiunile de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata si spalarea banilor, la data faptelor avocat, in acelasi dosar cu fostul ministru Dan Sova, acuzat de fals in inscrisuri sub semnatura privata, evaziune fiscala in forma continuata si spalare de bani.
Politistii specializati in investigarea fraudelor au inceput cercetari, in perioada 10 - 16 iulie, pe numele a 121 de persoane, dintre care opt au fost retinute, fiind descoperite 144 de infractiuni economice, cele mai multe de evaziune fiscala, informeaza IGPR.
In urma verificarii efectuate au fost indisponibilizate in vederea confiscarii marfuri (tarata de grau, bors) in valoare de 15.000 lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala.
Fostul presedinte si familia lui sunt acuzati de evaziune fiscala. Nu este prima data cand familia Trump se confrunta cu astfel de probleme.
Dupa ce au venit la putere, actualii guvernanti au atacat prin declaratiile lor coruptia din tara, evaziunea fiscala, baronii locali si alte minusuri ale vechiului regim.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie sub aspectul savarsirii infractiunii de evaziune fiscala, cu cea in cauza in stare de retinere.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au extins cercetarile in dosarul penal al lui Mihail Oncioiu, administrator al unei societati comerciale din comuna Danesti, judetul Gorj, arestat pe 20 septembrie, pe o perioada de 29 de zile, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si inselaciune.
google-analytics.com