Cautare

1333 de rezultate pentru "eugen" (3.50 secunde)
Raspunsul presedintelui CJ, Eugen Durbaca, este de natura sa lase MAI in asteptare. ... Unitatea este a MEC si acest minister hotaraste", a precizat Eugen Durbaca. ... Aflind de aceasta replica, Eugen Durbaca si-a intarit spusele:
Votul a fost in favoarea reprezentantului PSD", a precizat presedintele CJ, Eugen Durbaca. ... Pentru locale nu este valabil", a adaugat Eugen Durbaca.
Generalul Eugen Badalan a predat aseara mandatul de sef al Statului Major al Fortelor Armate viceamiralului Gheorghe Marin. ... Seful statului l-a laudat pe fostul sef al SGM, Eugen Badalan, despre care a afirmat ca a fost "un militar adevarat".
in timp ce Ludovic Orban l-a atacat din nou pe seful statului si Norica Nicolai pe apropiatii presedintelui, Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, ministrii Gheorghe Flutur si Eugen Nicolaescu incearca sa aplaneze conflictul politic din Alianta.
Afirmatiile acestuia au fost sustinute si de presedintele Consiliului Judetului, conservatorul Eugen Durbaca. ... Sigur, in cazul unei situatii de urgenta, vom colabora", a precizat presedintele CJ, Eugen Durbaca.
Subprefect doar cu acte de hipertensiv Explicatia pentru blocarea postului de inalt functionar public din prefectura este data de Eugen Marinescu, directorul Directiei de Verificare a Legalitatii Actelor din cadrul institutiei, care a declarat ca a cautat prin analele jurisprudentei cazuri similare.
Rectificarea bugetului judetului Galati si a bugetului propriu al Consiliului Judetului a dat nastere unor polemici dure intre vicepresedintele CJ, social-democratul Eugen Chebac, si decanul de virsta al Consiliului, consilierul democrat David Craiu.
“Aceste hotariri sint ilegale si au fost aprobate si de presedintele CJ, Eugen Durbaca. ... Eugen Durbaca a declarat ca aceste studii de fezabilitate trebuia sa fie aprobate pentru ca posibilitatile financiare ale comunitatilor locale sint modeste, ele neputind sustine astfel de cheltuieli.
Prin urmare, cu doua puncte pe ordinea de zi, sedinta CJ de ieri, condusa de conservatorul Eugen Durbaca, a durat doar 5 minute, la jumatate fata de cea prezidata in mandatul trecut de Dan Lilion Gogoncea.
Printre cei cu functii de varf in propaganda comunista sunt citati, printre altii, Paul Niculescu-Mizil, Leonte Rautu, Eugen Florescu si Ion Iliescu. ... Eugen Barbu, Corneliu-Vadim Tudor, Dan Zamfirescu, Ion Dodu Balan, Dinu Sararu, Adrian Paunescu, Ilie Badescu, Mihai Ungheanu, Nicolae-Dan Fruntelata, Arthur Silvestri si Ilie Purcaru.
Astfel, se pare ca printre cei cu sanse reale de a cistiga marele premiu se afla si Eugen Zaharia, fostul director general al Administratiei Pietelor Agroalimentare Galati.
Desi primul cetatean al orasului nostru nu vrea sa dea nume, la bursa zvonurilor circula totusi niste variante privitoare la rezultatul negocierilor purtate intre Eugen Durbaca si Dumitru Nicolae.
Daca vicepresedintele social democrat Eugen Chebac a depus raportul de activitate pe data de 22 ianuarie 2007, vicepresedintele liberal, Marcela Sighinas, l-a depus o zi mai tirziu. ... Daca Eugen Chebac a scris trei pagini, Marcela Sighinas si-a povestit activitatea depusa in 2006 pe 30 de pagini.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, crede ca ministrul Integrarii, Anca Boagiu, nu este in stare sa se descurce cu functia pe care o ocupa. ... Anca Boagiu nu a ajutat Galatiul cu nimic”, a declarat Eugen Durbaca.
Primarul Dumitru Nicolae a raspuns ieri atacurilor venite din partea sefului Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, consilierul local PC Eugen Gavan, care l-a acuzat ca nu vrea sa aplice regulamentul privitor la modul si conditiile in care sint montate panourile publicitare in oras.
Presedintele Comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local, Eugen Gavan, a anuntat ca va propune municipalitatii organizarea unui concurs de &#"Planuri urbanistice pentru diferite zone ale Galatiului". ... Aici vrem sa impunem o parcare supraetajata modulara demontabila”, a declarat conservatorul Eugen Gavan.
"Am inteles ca pe Eugen Durbaca nu prea il interesa ce se intimpla cu organizatia din Tecuci.
Eugen Durbaca a tinut ieri sa explice motivul pentru care a ramas fara presedinte si membri la filiala conservatoare de la Tecuci.
Cele mai importante evenimente Eugen Durbaca a ramas fara presedinte la filiala conservatoare de la Tecuci. ... Cel mai inspirat om politic Aici ne vom opri asupra lui Eugen Durbaca. ... Acei siderurgisti care au provocat distrugeri au fost manipulati de cineva", si-a dat cu parerea Eugen Durbaca.
Grupul de oameni politici tecuceni care au parasit PC pentru a se indrepta spre PNG a anuntat ca-i vor pregati o mare surpriza presedintelui conservatorilor din Galati, Eugen Durbaca.
google-analytics.com