Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, crede ca ministrul Integrarii, Anca Boagiu, nu este in stare sa se descurce cu functia pe care o ocupa. Seful consilierilor judeteni si-a motivat pozitia spunind ca proiectul cu finantare europeana de realizare a Centrului de Afaceri nu poate fi pus in aplicare tocmai pentru ca timp de doi ani ministrul democrat nu a fost in stare sa-si faca treaba.

&#"Avem si noi un program deosebit si ea nu este in stare sa finalizeze licitatiile. Eu am fost coleg cu ea in PD, dar m-a deceptionat. In doi ani nu am putut finaliza un proiect din cauza ei. Anca Boagiu nu a ajutat Galatiul cu nimic”, a declarat Eugen Durbaca.

Presedintele CJ a mai spus si ca Boagiu nu face altceva decit sa se forteze sa dea bine pe la conferintele de presa. &#"Trebuie sa ne descurcam singuri. Ministerul Integrarii nu ne-a ajutat cu nimic. Probabil este tinuta acolo doar de imagine. Face doar conferinte de presa frumoase. Nu cred ca e vorba de rea-intentie, ci doar de neputinta. Probabil ca pirghiile pe care ea le detine nu-i permit sa faca ceva. Probabil e buna de imagine, dar nu e buna de treaba”, a incheiat Eugen Durbaca.