Cautare

1334 de rezultate pentru "eugen" (2.90 secunde)
"Uram succes aliantei PSD-PNL" Un razboi in toata regula s-a pornit insa atunci cand la ordinea de zi s-au discutat punctele SC LDP, subiect sensibil in ultimele saptamani mai ales din cauza directorului Eugen Georgescu, contestat de pesedisti.
Prin motiunea simpla pe tema sanatatii, intitulata "Astazi, criza in sanatate are nume propriu - Eugen Nicolaescu", i se solicita prim-ministrului Calin Popescu-Tariceanu ca, in baza articolului 85 din Constitutie, sa propuna revocarea din functie a ministrului Eugen Nicolaescu, pentru ca acesta "a ignorat aproape in totalitate prevederile programului de guvernare al Aliantei DA si a dovedit lipsa de respect fata de lege si Constitutie".
Daca in ultimele doua sedinte ale Consiliului Judetului s-au inregistrat certuri intre Eugen Durbaca si doi consilieri PD, Iulian Arama si David Craiu, intilnirea de ieri a fost fara probleme, in aproximativ 30 de minute toata ordinea de zi fiind epuizata si aprobata.
Inainte, liberalul Puiu Hasoti ceruse scoaterea de pe ordinea de zi a motiunii sustinand ca termenul de dezbatere, potrivit Regulamentului, a fost depasit cu o zi, iar solicitarea de demitere a ministrului Eugen Nicolaescu este neconstitutionala.
Presedintele Consiliului Judetului (CJ), Eugen Durbaca, spune ca cele 12 milioane de lei de la Guvern vor ajunge in toate comunele galatene care au nevoie de imbunatatiri la drumurile judetene, fara niciun fel de afinitate politica.
Presedintele Consiliului Judetului, Eugen Durbaca, sustine ca democratii tergiverseaza intentionat procesul initiat pentru blocarea imprumutului in valoare de 85 de milioane de lei. ... Doua procese, aceeasi solutie Eugen Durbaca este de parere ca democratii trag de timp pentru ca imprumutul sa nu mai poata fi realizat.
Putem sa-i asiguram o functie de vicepresedinte lui Eugen Durbaca (n. ... Deci il asteptam pe Eugen Durbaca sa faca adeziunea la Alternativa Ecologista si sa negociem un post de vicepresedinte intr-una dintre localitatile judetului Galati", a spus Stefan.
Cei zece alesi municipali care au votat in cadrul sedintei de Consiliu Local impotriva introducerii pe ordinea de zi a doua proiecte de hotarare initiate de consilierii PC, se vor alege cu plangeri penale pentru abuz in serviciu din partea Partidului Conservator Galati, ne-a declarat presedintele organizatiei judetene a partidului, Eugen Durbaca.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, Eugen Durbaca, le-a pus gand rau celor din partid care aspira la un loc pe listele pe care le pregateste pentru Consiliul Local (CL) si pentru Consiliul Judetului (CJ) si nu vin cu un bagaj serios pentru o asemenea functie.
Nesiguranta si certitudine Cu aceste doua cuvinte poate fi caracterizata situatia de la nivelul Organizatiei Judetene a Partidului Conservator, unde alegerea uninominala la Consiliul Judetului i-a pus pe ganduri pe reprezentantii PC si mai ales pe Eugen Durbaca, presedintele galatean al acestei formatiuni.
Eugen Durbaca a ajuns la concluzia ca Mircea Nicu Toader ar fi vinovat de problemele care au dus la destramarea la Galati a vechii Aliante PD-PNL-PC create acum patru ani. ... "Acestea sunt declaratiile lui Eugen Durbaca, n-are rost sa le comentez eu, le comenteaza Eugen Durbaca.
David Craiu a formulat plangeri penale impotriva lui Nicolae Bacalbasa pentru afirmatii sovine, antisemite si cu caracter legionaro-fascist, dar si impotriva lui Eugen Durbaca pentru ca nu ar fi oprit imediat sedinta Consiliului Judetului.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban va face parte din noua conducere interimara a PNL Bucuresti, alaturi de Eugen Nicolaescu, Marian Petrache si Andrei Chiliman, a anuntat miercuri presedintele PNL Calin Popescu Tariceanu, cel care de altfel a preluat sefia organizatiei.
Nemultumit de rezultatul obtinut de PC la nivel central, Eugen Durbaca a propus reorganizarea la sange a partidului, exluderea tutoror celor care nu respecta ordinea si disciplina, si a inceput cu Galatiul.
Nemultumit de rezultatul obtinut de PC la nivel central, Eugen Durbaca a propus reorganizarea la sange a partidului, exluderea tutoror celor care nu respecta ordinea si disciplina, si a inceput cu Galatiul.
Mai mult, dupa ce proiectul a fost supus la vot si a trecut fara probleme, presedintele CJ, Eugen Chebac, a tinut sa precizeze, fara a-si ascunde ironia:
Pentru ca dosarele sa fie inchise, ele trebuie in mod normal pregatite, explica Eugen Revenco, coordonator de proiecte la Asociatia pentru Politica Externa de la Chisinau.
Democrat-liberalii, care erau pregatiti de ceva vreme sa conteste decizia lui Eugen Chebac la acest punct, nu au mai avut ce contesta, dar au tinut sa-i reaminteasca sefului CJ sa studieze cu mare atentie aceasta problema.
Deputatii, reuniti in sedinta de deschidere a ultimei sesiuni a legislaturii, si-au ales ieri noul Birou Permanent, principalele schimbari fiind inlocuirea lui Miron Mitrea (PSD) din functia de vicepresedinte cu Eugen Nicolicea si castigarea de catre PD-L a functiei de secretar, cedata de PRM.
Ieri, la sediul Consiliului Judetului, presedintele Consiliului Judetului Galati, Eugen Chebac, impreuna cu presedintele Consiliului Raional Cahul, Gheorghe Vasilachi, alaturi de alti reprezentanti locali din Cahul au participat la conferinta "Un drum spre Europa", dedicata deschiderii oficiale a DJ 242 E Oancea - Roscani.
google-analytics.com