Cautare

1333 de rezultate pentru "eugen" (3.23 secunde)
De asemenea, consideram ca aceasta tema chiar nu mai este de actualitate pentru ca s-a dovedit ca nu mai este criza, ca Guvernul si Parlamentul functioneaza si, daca va exista o criza, vom vedea la vremea respectiva ce solutii vom avea, iar una dintre solutii poate fi si cea a alegerilor anticipate“, a declarat vicepresedintele liberal Eugen Nicolaescu.
Introducerea abonamentului la gaze a provocat o disputa politica intre Putere si Opozitie, liderul PD Emil Boc sustinand ca decizia a fost luata de Guvernul Nastase, in timp ce fostul secretar general al Guvernului, Eugen Bejinariu, neaga, spunand ca nu a fost luata o asemenea masura.
„Alegerile anticipate reprezinta o solutie extrema in cazul neindeplinirii obiectivelor cuprinse in calendarul Aliantei pana la sfarsitul acestui an“, a afirmat ieri purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Eugen Nicolaescu, confirmand astfel ca liberalii nu sunt, deocamdata, adeptii acestei solutii, intens sustinuta de democrati.
Pedelistul Eugen Tunaru este noul director al Complexului Energetic (CE) Turceni. ... Dupa cum a precizat presedintele PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, noul director Eugen Tunaru va fi instalat oficial in functie luni.
Raspunsul dat de actualul presedinte al CJ, Eugen Durbaca, a fost unul scurt: ... Contracte cerute de consilieri Eugen Chebac a precizat in plenul sedintei ca a cerut lista societatilor care fac reabilitarea infrastructurii, dar a fost prezentata o situatie mai mult decit laconica.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
La fel ca si ceilalti lideri politici locali, presedintele Partidului Conservator, Eugen Durbaca, a anuntat ca pina in acest moment nu s-a stabilit pe cine va sprijini formatiunea pe care o conduce in turul al doilea al alegerilor partiale de la Cosmesti.
In sedinta CNC al Coalitiei urmeaza sa se faca o comparatie intre textul Comisiei de la Venetia si proiectul de lege, urmand sa se ajunga la o solutie, a precizat purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu si-a modificat cererea de chemare in judecata, solicitind constatarea nulitatii absolute a hotaririi Consiliului Judetului prin care Eugen Chebac a fost numit vicepresedinte al acestei institutii.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte. Ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetului se pare ca nu a ramas fara "urmari".
Termen-limita - 1 februarie La randul sau, purtatorul de cuvant al Aliantei D.A., Eugen Nicolaescu, a precizat ca "la propunerea celor doi copresedinti s-a luat in discutie modul in care acest proiect de lege a iesit din Parlament si cum este intors acum la Parlament".
Eugen Chebac este aproape validat. ... Intr-o conferinta de presa sustinuta ieri, la Prefectura Galati, reprezentantul Guvernului in judet, prefectul Mihai Capra, a precizat ca in proportie de 99% va valida hotarirea prin care Eugen Chebac a fost ales vicepresedinte al Consiliului Judetului (CJ).
PSD va depune saptamana viitoare o motiune simpla pe tema sanatatii si impotriva ministrului Eugen Nicolaescu. ... Potrivit sursei citate, PSD considera ca prima masura, urgenta, pentru iesirea din criza din sanatate ar fi destituirea lui Eugen Nicolaescu.
Potrivit acestora, cauzele pentru aceasta situatie sunt politica fiscala a Guvernului Tariceanu, care "diminueaza inacceptabil fondurile si asa insuficiente ale sanatatii" si "politica iresponsabila, lipsita de orice coerenta", a Ministerului Sanatatii, condus de Eugen Nicolaescu (foto).
Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul lui Eugen Stan, pedofilul din lift. ... Eugen Stan ar mai fi incercat sa abuzeze sexual o fetita, in anul 2012, tot in sectorul 6, iar anul trecut, ar fi incercat sa violeze o femeie.
Mai rezervat, seful sau, directorul Directiei controlul legalitatii actelor, Eugen Marinescu, a sustinut ca nu este clar daca directia va aviza hotararea.
Conservatorii galateni au iesit ieri in prima linie pentru a apara numele si onoarea presedintelui lor, Eugen Durbaca. Consilierul judetean PC Adelina Hristea a fost trimisa ieri in conferinta de presa de conducerea partidului pe care il reprezinta pentru a apara onoarea presedintelui Eugen Durbaca.
Adversarii politici ai conservatorilor, democratii, au reusit sa smulga din organizatia patronata de Eugen Durbaca membrul cu functia cea mai inalta in municipiu.
Consilierul judetean Paul Turturica si consilierul local Eugen Iordache au decis sa renunte la culorile conservatoare si au depus declaratii de apartenenta la alte partide.
google-analytics.com