Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (3.64 secunde)
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Din orice colt se aud imnurile celor doua echipe sau cantecele favorite ale fanilor. ... Grijile autoritatilor de la Bucuresti au fost infirmate de fanii celor doua echipe, care stau la aceeasi masa, ba mai mult, canta si beau impreuna.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Au fost doua meciuri care au avut loc in situatii asemanatoare, dar care s-au disputat cu echipe total diferite.
Sunt foarte multe echipe, multi impresari, care s-au interesat, dar nu e nimic concret. ... Vom avea patru-cinci terenuri de sport, tot ceea ce este necesar unei echipe sa se pregateasca in liniste.
La sfarsitul saptamanii trecute s-au desfasurat la Oradea finala Campionatului National individual de scrima si Superliga pe echipe, ambele la masculin. Spadasinii de la CS Universitatea Craiova au reusit pentru prima oara sa urce pe podium la echipe, castigand medalia de bronz.
din Craiova s-a clasat pe locul sapte la finala Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (ONSS), din opt echipe participante. ... Restul meciurilor le-am pierdut, dar nu sunt suparat pe fete deoarece am intalnit echipe de la licee cu program sportiv.
In afara de AC Milan, Adrian Mutu (33 de ani) mai este dorit de Genoa si Torino, dar si de echipe din Emiratele Arabe Unite si Qatar
Scriu o carte despre Universitatea Craiova, iar momentul cel mai glorios al acestei echipe de fotbal din Romania ramane calificarea in semifinalele Cupei UEFA, editia 1982/1983. Ati fost surprins de calificarea unei echipe din Europa de Est in aceasta faza a competitiei?
Sambata, Romania cucerise aurul pe echipe si bronzul la trio (Mircea Zamfir, Valentin Mavrodineanu, Mircea Branzea), iar vineri argintul la dans aerobic (in formula Petru Tolan Porime, Florin Nebunu, Marius Petruse, Lucian Fratiloiu, Bianca Becze, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel si Anca Surdu).
Bilantul dintre cele doua echipe este de 8 victorii pentru Italia, 7 pentru Spania si 11 egaluri. ... Olimpic Kiev Echipe probabile:
INOTUL SINCRON se practica fie individual, fie in duete, trio sau echipe de la 4 la 8 membri. ... pentru duete si pe echipe.
Iar diferenta dintre cele doua echipe a inceput sa se faca simtita din ce in mai mult. ... In total, sunt 62 de echipe la tragerea la sorti, impartite in doua urne.
prin prisma performantelor din ultimii 12 ani a celor doua echipe. ... Atunci a, castigat cu 3-1 in preliminarile CM 86, dar meciul nu mai conta, pentru ca niciuna dintre echipe nu mai avea sanse de calificare.
Meciul cu Germania, ultima sansa a Romaniei de a termina in primele sase echipe din Europa, a inceput intr-o sala dezolant de goala, in care se aflau si citiva fani romani, indeajuns de curajosi sa lupte cu intemperiile, dar si cu dezamagirea ratarii cursei spre medalii, pentru a ajunge la Novi Sad.
Sint doar trei echipe in Europa care mai folosesc asemenea facilitati:
Cu gazonul a fost cam greu, dar ambele echipe au avut aceleasi conditii". ... "Nu am mai vazut demult un joc atat de slab, au jucat mediocru in fata unei echipe care nu a fost de valoare.
Contra a spus ca s-a pregatit cu elevii sai inclusiv pentru loviturile de departajare, dar considera ca un asemenea scenariu nu ar avantaja nici una dintre echipe. ... Echipe probabile:
Derby-ul etapei a patra a Ligii Nationale, dintre unicele echipe bucurestene rămase in prima liga, a fost castigat de Steaua, pe stadionul din Soseaua Stefan Cel Mare, gratie autogolului lui Fai, care, in minutul 39, si-a ingropat echipa.
Se pare ca vom rata si "obiectivul" pentru 2015, adica ocuparea unui loc care sa permita doua echipe in preliminariile Ligii Campionilor. ... Dar poate pentru un meci impotriva unei echipe romane care joaca din ani in Paste in Europa, tot acest C.V.
google-analytics.com