Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (3.14 secunde)
Cinci urne contin cate 9 echipe, iar a sasea urna contine 8 echipe, cu cel mai slab coeficient UEFA. Pentru stabilirea urnelor, forul european a tinut cont de rezultatele inregistrate la CM 2010 (calificari si turneu final), Euro 2012 (calificari si turneul final) si preliminariile CM 2014 , potrivit Agerpres.
Ovidiu Ioanitoaia) Cum am intuit, fuziunea celor doua echipe din Banie a fost o vorba in vant, chiar o utopie. ... Ca insistenta lui poate amina sau chiar bloca operatiunea de salvare a uneia dintre cele mai frumoase echipe din istoria fotbalului romanesc.
Faliment pentru una dintre cele mai iubite echipe de fotbal FC Universitatea Craiova a intrat in faliment, dupa ce Tribunalul Brasov a respins planul de reorganizare al FC "U" Craiova SA, societatea care administra clubul de fotbal, si care se afla de cativa ani in insolventa, scrie prosport.ro.
In concursul de senioare, gimnasta Larisa Iordache a reusit sa obtina, in ultima zi de concurs, alte trei medalii, pe langa cea de aur, castigata, ieri, in proba pe echipe, ea fiind si singura sportiva care si-a trecut in cont doua medalii de aur la Europenele din 2014.
Avea nevoie doar de un egal/ CM 2014 Brazilia-Germania 1-7 • Cupa Mondiala din 1950 a fost a fost singurul turneu al carui rezultat nu a fost decis de o finala ci s-a ajuns la o grupa finala de 4 echipe:
In august 1998pleaca de la nationala si antreneaza alte echipe nationale si echipe de club straine, inclusiv in Arabia Saudita.
Hagi, la echipe din Romania: ... Hagi, la echipe din afara Romaniei: 1990-1992 la Real Madrid: 63 de meciuri, 15 goluri 1992-1994 la Brescia:
Fetele vor termina intre primele 4 echipe la preolimpic si se vor califica la JO. ... - Sunt opt echipe in concurs si vor merge doar patru mai departe.
Meciul va fi live blog pe ProSport Echipe probabile: ... - Trebuie sa fim realisti, este un meci pe care ambele echipe il pot castiga.
De altfel, in primele 20 de minute, au fost peste 15 faulturi comise de jucatorii celor doua formatii. Portarii celor doua echipe au fost, trebuie sa remarcam, prea putin fortati de atacantii adversi.
- Au oferte de la echipe mari, precum Fiorentina si Benfica. Ar fi in folosul lor, al cluburilor lor, al fotbalului romanesc sa fie lasati sa joace la aceste echipe, a spus Topescu.
Cele doua echipe s-au confruntate de cinci ori, Croatia nereusind nicio victorie, doar doua partide de egalitate, printre care si una la EURO 2004, 2-2. ... De asemenea, va fi a 9-a finala a competitiei care se disputa intre echipe de pe continentul european.
La startul lui 2019-2020, Liga 1 are sanse foarte mari sa contina 16 echipe!
Rezultatul pare sa-l fi multumit pe Dan Alexa care a avut cuvinte de lauda la adresa echipei Dinamo despre care crede ca are un lot superior valoric multor echipe ce vor juca in curand in play-out.
La aceasta au lucrat doua echipe separat si niciuna dintre ele nu a reusit sa termine proiectul la timp. Primul lansat a fost Radeon X1800 XT, urmat la cateva luni de X1900 XTX al celei de-a doua echipe.
Radu Daraban - floreta individual, Rares Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu si Florin Zalomir - proba de sabie pe echipe si invidual, Simona Alexandru, Ana Maria Branza si Anca Maroiu - proba de spada pe echipe si individual, Bianca Pascu - proba de sabie individual.
Competitia feminina pe echipe a aparut in 1928, iar cea individuala feminina pe aparate, abia in 1952. ... calificari, finala pe echipe, finala de individual compus si finala pe aparate.
In turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, participa 16 echipe masculine (impartite in patru grupe de cate patru) si 12 echipe feminine (impartite in trei grupe de cate patru).
105 minute Renegatii e povestea unei echipe de puscasi marini americani in misiune intr-o Europa destramata de razboi, si care descopera o comoara pe fundul unui lac, despre care se spune ca ar valora milioane de dolari.
Studiul a fost realizat de doua echipe din Singapore si SUA, colectivul din Romania fiind inclus in ambele echipe. Articolele se refera la o cercetare consacrata coloangiocarcinomului, unul din cele doua tipuri majore de cancer hepatic.
google-analytics.com