Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (3.68 secunde)
Ar fi un rezultat care nici macar nu ar putea fi catalogat drept “blat”, conform unei definitii atat de la moda in fotbalul romanesc pana nu de mult, atat timp cat interesele ambelor echipe coincid catre un astfel de rezultat.
Din campionatul lor, dar si din celelalte unde sunt imprastiati urmasii lui Platini, sunt jucatori de valoare cat sa alcatuiasca vreo trei echipe nationale. ... Vecini si prieteni, sarbii ne sunt superiori in urma rezultatelor directe, dar in preliminariile lui EURO 2008 au fost una dintre cele mai inconstante echipe.
Si totusi, astfel de rivalitati iau de fiecare data prim-planul in duelul dintre cele doua echipe constantene angrenate in liga nationala. Afecteaza nu doar relatia dintre conducerile (rivale) ale celor doua cluburi, ci si relatia intre galerii sau dintre spectatori si echipe.
Si totusi, astfel de rivalitati iau de fiecare data prim-planul in duelul dintre cele doua echipe constantene angrenate in liga nationala. Afecteaza nu doar relatia dintre conducerile (rivale) ale celor doua cluburi, ci si relatia intre galerii sau dintre spectatori si echipe.
Ce natie mica suntem s-a dovedit si la Berna, unde o echipa nationala juca impotriva rezervelor unei alte echipe nationale.
Cele cinci echipe prezente in Cupa UEFA au cazut ca mustele, fara ca vreuna dintre ele sa castige macar vreun meci, iar in Europa am mai ramas doar cu Steaua si CFR Cluj, culmea, in cea mai importanta competitie intercluburi.
Echipe de salvatori din doua judete cauta un pescar disparut vineri pe raul Olt. In timpul misiunii sunt utilizate drone si echipe de scafandri.
Am facut un meci bun, de lupta, ambele echipe si-au dorit victoria. ... E mai frumos asa, sunt trei echipe care se bat acolo.
Am vazut echipe care au tinut asa un an de zile, dar in al doilea a fost mai nasol. ... Suntem o echipa mare, cu multe atuuri ca sa putem castiga cu multe echipe.
Pe locul al treilea se situeaza Corneliu Vadim Tudor, care intruneste 15%, iar la parlamentare PRM este tot pe locul al treilea, cu 14%. "Atunci cand cei intervievati in acest sondaj sunt rugati sa ia in calcul cele doua echipe:
Mai mult, acesta a observat ca "au inceput iar acele emisiuni trucate ale noii echipe PSD, care de fapt este vechea echipa PSD, si care nu sunt altceva decat flescaiala si spoiala”.
Degajat ca un adevarat intelectual si cu fermitate, Dorel Coica a declarat de la bun inceput ca doreste sa candideze pentru ca are curajul, mesajul sau fara echivoc relevind necesitatea sansei ce trebuie acordata pentru doi ani unei echipe noi.
Intrebat despre cauzele demisiei, presedintele PC Satu Mare a invocat pe langa lipsa unei echipe unite la varful organizatiei locale si anumite legaturi cu liderii de la centrul partidului.
De asemenea, atat BEC, cat si Institutul National de Statistica au acceptat ca APD sa realizeze o expertiza asupra procesului de centralizare a datelor privind rezultatul votului si de stabilire a rezultatelor, cu sprijinul unei echipe de specialisti straini.
“As remarca cea mai importanta caracteristica a acestei echipe: tineretea. E o echipa care in cea mai mare parte a ei a fost educata si a intrat in viata dupa Revolutia din 1989.
Prima ar fi desemnarea unei echipe de sustinere a platformei si a unui candidat la functia de presedinte al PNL.
Tot deceniul trecut, cu sprijinul capitalistilor satmareni Lucian Mocanu si Ioan Ardelean care i-au livrat materiale si echipe de lucru, Dohotaru si-a inaltat o vila la Sighet si o casa de vacanta in zona de agrement Bercu Rosu din Satu Mare.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat luni seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Guvernul analizeaza un proiect de revizuire a functionarii institutiilor abilitate in combaterea coruptiei.
Eu am abilitati speciale de a ma integra usor in noile echipe, dar nu am avut performante cu elevii la olimpiadele de matematica”.
Viitorul opozitiei si al PDL depinde mai departe de modul in care va juca Traian Basescu, de credibilitatea si performanta noii echipe guvernamentale in gestionarea crizei economice si de capacitatea unui partid aflat in cadere libera de a se reinventa.
google-analytics.com