Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor
Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I. Impulsionat de evolutiile bune din acest sezon si bazandu-se pe priceperea antrenorului Petre Grigoras, presedintele Consiliului de Administratie al clubului oltean, Marin Condescu, a afirmat ca obiectivul pentru editia 2012/2013 este clasarea pe primele sase locuri. "Ma multumeste comportarea echipei din 2011-2012, este cea mai buna pozitie a noastra de cand suntem in prima divizie si ne da sperante sa cladim pentru anul viitor alte pretentii. Multumesc tuturor oamenilor de fotbal, suporterilor care au fost alaturi de noi. Ma bucur ca si presa sportiva a reflectat jocul bun facut de noi", a declarat Condescu, pentru gorj-domino.com. "Am stabilit cu Grigoras posturile deficitare, pe care trebuie sa facem transferuri. Pentru cele patru posturi pe care le cere, am stabilit cu el ca obiectiv clasarea in locurile 1-6. Exista buget de transferuri pentru a completa de ce are Grigoras nevoie. Nu doar infrastructura era o problema pana acum, nu aveam nici lotul de jucatori pentru a ataca un loc de Europa. Daca nu ai o banca echivalenta cu ce e in teren, nu ai prea multe sanse. Iti consumi toate resursele si poti sa patesti ca altii, care au consumat totul sa ajunga in Europa si apoi… Pot sa dau exemplul lui Villareal, echipa ce a retrogradat in Segunda Division. Si dupa rezultatele juniorilor ’93-’94, avem sperante ca vom gasi resursele umane pentru a ataca si alte obiective", a completat presedintele pandurilor, care pare decis sa-si respecte promisiunea facuta lui Petre Grigoras si sa nu lase jucatorii importanti sa plece in aceasta vara: "N-avem nici o oferta scrisa, concreta, pentru vreunul din jucatori. Sunt foarte multe echipe, multi impresari, care s-au interesat, dar nu e nimic concret. Vom respecta dorinta lui Grigoras de a nu da nici unul din jucatorii care ii sunt necesari".

Pandurii construiesc un centru de fotbal zonal

Presedintele pandurilor, Marin Condescu, a dezvaluit ca intentioneaza sa demareze un proiect fara precedent, mai exact, construirea unui centru de pregatire in apropierea orasului Targu Jiu, undeva in preajma orasului Turceni. "Noi ne-am apucat sa construim un centru de pregatire numai pentru echipele noastre de seniori si juniori, iar conditiile de acolo in perioadele de intrerupere a campionatului speram sa fie dintre cele mai bune. Vom avea patru-cinci terenuri de sport, tot ceea ce este necesar unei echipe sa se pregateasca in liniste. Cheltuim prea multi bani in intreruperile de campionat sau inainte de inceperea pregatirilor din afara cu cantonamentele. Baza va fi facuta in judetul Gorj. Speram sa facem un centru al Olteniei. Ar fi ceva extraordinar, e o dorinta si sper s-o si realizam pana in toamna", a afirmat Marin Condescu.