Cautare

904 de rezultate pentru "echipe" (2.96 secunde)
FARCAS) (continuare) Echipe de interventie rapida Sharon Hill l-a intrebat si Robert Sheaffer, coleg la revista Skeptical Inquirer, cunoscut pentru atitudinea sa mai mult decat retinuta fata de problematica OZN, ce parere are despre posibilitatea investigarii stiintifice a fenomenului.
Laura Vizireanu Sursa foto Facebook UPDATE ORA 19.13 Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor militari din cadrul Ministerului Apararii Nationale pentru a participa la misiunea de cautare, scrie Mediafax.
Reprezentantii aeroportului ai infirmat ca ar fi avut vreun incident de acest gen, insa autoritatile locale au intrat in alerta si mai multe echipe de cautare au fost trimise in zona semnalata.
Acest premiu reprezinta recunoasterea muncii intregii echipe Carrefour care a contribuit la construirea brandului Tex, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.
Acest premiu reprezinta recunoasterea muncii intregii echipe Carrefour care a contribuit la construirea brandului Tex, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.
ECHIPE FINALISTE SI UN JURIU DE PRESTIGIU 6 echipe de artisti au fost desemnate finaliste in urma unui Open Call lansat public in luna iunie a acestui an:
Ultima sesizare, la 13.38, ora dupa care inspectorii DSP au luat legatura cu furnizorul de apa potabila, informandu-l asupra acestor sesizari si rugandu-l sa faca echipe comune de prelevare a probelor, lucru pe care furnizorul l-a refuzat.
Adica, atunci cand lucrezi in Anglia, chiar si ca rezident, ajungi sa operezi niste cazuri care au trecut prin tot sistemul, lucrezi in echipe etc. ... Al doilea, in Anglia lucram in echipe multidisciplinare.
Cu figuratie multa, bugete grase, echipe numeroase si zgomotoase, public pe masura. ... Foiletonul asta cu echipe care trintesc meciurile in vazul lumii trebuie neaparat vazut.
Cu figuratie multa, bugete grase, echipe numeroase si zgomotoase, public pe masura. ... Foiletonul asta cu echipe care trintesc meciurile in vazul lumii trebuie neaparat vazut.
Sa piarda in fata unei echipe care nu si-a luat nici macar prima pentru egalul de anul trecut impotriva FC. ... Ei sint slujbasi ai unei echipe care ii sustine si la bine si la rau.
Cainii, o noua umilinta, in fata unei echipe care nu a fortat Liga I, etapa a 24-a Au marcat: M.
Capitalul de incredere si de imagine este cu siguranta sporit de faptul ca este finantatorul celei mai galonate echipe de fotbal a Romaniei.
Trei echipe de investigatie au legat asasinatul lui Boris Nemtov de otravirea lui Alexei Navalny. Valery Sukharev, personajul comun in asasinate si tentative, este un agent FSB.
Portugalia de acum a fost, in opinia mea, una dintre cele mai imprevizibile echipe. ... Zic asta deoarece la acest CM din Germania au fost echipe mai bune decat Portugalia, dar care au privit finala mica la TV.
Octavian Popescu pare urmatorul fotbalist din Liga 1 capabil sa faca pasul intr-un campionat mai puternic, pe o suma importanta. Victor Becali a confirmat ca exista "multe echipe" care il urmaresc pe jucatorul FCSB-ului.
Cred ca printre evenimentele remarcate de lumea fotbalistica in week-end-ul trecut au fost si victoriile oltenilor din Liga I, foarte importante, avand in vedere situatiile din clasament ale celor doua echipe, Universitatea si Pandurii.
Asa cum am mai scris, se ascute lupta pentru supravietuire in Liga I, multe echipe sunt inca in hora de jos. ... Nimeni n-a prea vrut sa riste, ambele echipe au jucat cu teama, iar partida se indrepta spre un 0-0...
Evident, incercarile de intimidare a celui care a indraznit sa ajunga cu anchetele pana la varful ministerului condus de infailibilul Blaga, prin trimiterea pe capul lui a unor echipe de control coordonate tocmai de catre cei verificati pentru acte de coruptie.
Consider ca eliminarea unei echipe care vinde si cumpara jucatori cu 3-4 milioane de euro reprezinta primul succes european pentru echipa de la Dunare.
google-analytics.com