Cautare

716 de rezultate pentru "drobeta turnu severin deranjamente" (6.41 secunde)
La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat:
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta Turnu Severin. Administratorul prefecturii, cel care a gasit stampila de vot, nu a vrut sa spuna nimic in fata presei.
FIFOR.RO/DESPRE/BIOGRAFIE/ FIFOR Mihai SENATORUL TAU IN COLEGIUL 2 DOLJ M-am nascut, intr-o familie de profesori, in municipiul Drobeta Turnu Severin, pe 10 mai 1970.
La 15 iunie 2005, Christian Ciocan venea de la Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti, pentru a fi seful Biroului Informare si Relatii Publice, dar si purtator de cuvant al Politiei Capitalei.
Unele dintre aceste proiecte se refera la reabilitarea statiei de tratare a apei pentru Municipiul Bucuresti, reabilitarea si modernizarea serviciilor de apa si canalizare in orasul Baia Mare, reabilitarea si extinderea sistemelor de apa si canalizare in municipiul Drobeta-Turnu Severin.
Transferuri similare vor fi realizate in termen de 30 de zile si la Bacau (comuna Magura), Botosani, Galati, Baia Mare, Drobeta-Turnu Severin, Tirgu Mures, in judetele Bistrita-Nasaud si Vaslui.
Ministrul a spus ca o situtie similara a fost la Drobeta Turnu Severin, însa dupa preluarea retelei de distributie de catre termocentrala care deserveste orasul, aceasta a înregistrat cel mai mic pret de livrare a energiei termice.
349.480 USD au fost acordati companiei ROMAG-TERMO si sunt destinati unui studiu de fezabilitate pentru reducerea emisiilor de bioxid de sulf la centrala de cogenerare de la Drobeta Turnu Severin, iar 266.432 USD au fost acordati Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei si sunt destinati asistentei tehnice pentru stabilirea unei strategii coerente pentru serviciile informatice ale guvernului roman.
Pentru actionarii detinatori a minimum 100 de actiuni din Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina si Targoviste, plata se va realiza prin intermediul unei societati bancare cu care urmeaza sa se incheie un contract de distribuire.
Capitalul social al SN Nuclearelectrica se majoreaza cu 363.368.250 RON, bani cu care se va cumpara apa grea de la producatorul ROMAG Drobeta-Turnu Severin - sucursala RAAN.
Diferenta de 315 tone este deja fabricata si se afla la producator, Romag Drobeta Turnu Severin, aflandu-se in gestiunea Administratiei Rezervelor de Stat.
Astfel, pentru actionarii persoane fizice (detinatori a minimum 100 de actiuni), domiciliati in Bucuresti, Craiova, Pitesti, Targu Jiu, Ramnicu Valcea, Drobeta Turnu Severin, Alexandria, Giurgiu, Slatina, si Targoviste, plata se va face prin banca (numele bancii va fi precizat ulterior), la sucursalele din localitatea de domiciliu.
SC ALPIN SRL, firma care se ocupa de introducerea canalizarii pe bulevardul Nicolae Titulescu, a solicitat luni Primariei Craiova prelungirea termenului de finalizare a lucrarii pe sensul stanga, catre iesirea din municipiu spre Drobeta Turnu Severin.
La intalnire au participat atat producatori de obiecte funerare, cat si antreprenori de pompe funebre din toata tara (Craiova, Arad, Drobeta Turnu Severin, Bucuresti, Sibiu, Alexandria, Pitesti, Gherla, Bolintin Deal).
La polul opus sunt orasele Bucuresti, Ploiesti si Drobeta- Turnu Severin, unde pretul unei gigacalorii ar putea fi de 107,5 lei, echivalentul fostului pret national de referinta.
Astfel, pentru a stimula producatorii si comerciantii din principalele centre din regiune, vom incerca sa facem un circuit de manifestari expozitionale in Slatina, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin.
Cele mai mari probelme cauzate de aglomeratie le-au avut autoritatile din Drobeta Turnu-Severin, care s-au dovedit neputincioase in fata fermierilor veniti pe ultima suta de metri sa depuna cererile pentru banii europeni, in ciuda faptului ca au fost programati din timp, tocmai pentru a evita formarea cozilor.
Circulatia navelor pe Dunare, in aval de Portile de Fier II, va fi restrictionata din cauza debitului scazut al apei, de 2.717 metri cubi pe secunda, a declarat ieri directorul Portului Drobeta-Turnu Severin, Mihai Ghiba.
În topul datoriilor conduce statia Drobeta Turnu Severin, cu 231,48 miliarde de lei vechi, urmata de statiile Craiova (225,8 miliarde), Târgu Jiu (217,8 miliarde), Alexandria (123,9 miliarde), Slatina (76,46 miliarde), Vâlcea (3,33 miliarde) si Pitesti (2,13 miliarde).
google-analytics.com