La Drobeta Turnu Severin, peste 50 de membri si simpatizanti PSD, imbracati in geci rosii si cu steaguri in maini, s-au adunat in fata sediului PSD Mehedinti, unde au strigat: "Basescu nu uita, Mehedintiul nu te vrea!", "Base nu uita, numai Udrea te mai vrea!", "Base esti un hot, ca ne-ai saturat pe toti", "Geoana presedinte!".
La locul protestului au sosit 4 echipaje de la politie si jandarmerie, pentru a-i supraveghea pe manifestanti.
Si la Deva, la cateva ore dupa ce PSD a depus la Curtea Constitutionala cererea de anulare a turului doi al alegerilor prezidentiale, lideri si membri PSD, dar si PNL, din Deva si din alte localitati ale judetului au organizat un mars de protest prin care si-au exprimat nemultumirea cu privire la "fraudarea alegerilor". In jur de 400 de membri PSD si PNL Hunedoara, carora li s-au alaturat trecatori, au protestat, timp de o ora, intre sediul PSD Hunedoara si Casa de Cultura Deva.
Liderii PSD Hunedoara sustin ca la sectiile speciale s-ar fi votat cu acte de identitate false. Potrivit consilierului local PSD Deva Vasile Tonea, in urma unei verificari partiale a listei votantilor de la sectia speciala din Deva s-ar fi descoperit 35 de identitati false, iar la o sectie speciala din Carjiti, alte opt.
"La prima vedere, dupa ce am introdus cateva coduri numerice personale de pe listele sectiei speciale de la autogara, am crezut ca programul instalat la nivel national pentru depistarea votului multiplu nu functioneaza. Programul nu imi confirma CNP-urile si imi spunea ca sunt invalide. Am luat legatura cu senatorul Cosmin Nicula, care mi-a confirmat faptul ca situatia este generalizata, la nivel national, la mijloc fiind vorba de votanti care s-au prezentat cu acte false. Initial, am crezut ca programul este defect ca mai apoi sa realizez ca este vorba de frauda, votantii cu documente false putand sa-si exprime optiunea de cate ori au vrut, unde au vrut. Cine stie cate acte false aveau asupra lor", sustine Vasile Tonea.
In judetul Hunedoara, au fost infiintate 72 de sectii de votare speciale, numarul votantilor inregistrati in al doilea tur de scrutin fiind de 9.407, cu peste 1.700 mai mult decat la scrutinul din 22 noiembrie