Cautare

3228 de rezultate pentru "dragomir manda braila strada milcov ap 52" (8.58 secunde)
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
Cine este Mihai Dragomir?
Promotorul Fitnessului in Romania, Mihai Dragomir, a acordat in exclusivitate pentru www.estiri.ro un interviu. Mihai Dragomir, Prof.
Dumitru Dragomir a vorbit despre conflictul de la CFR Cluj dintre Dan Petrescu si finantatorul echipei, Nelutu Varga. ... el este in fata", a declarat Dumitru Dragomir. Dragomir a vorbit si despre FCSB.
Prin urmare, stie despre ce este vorba, asa ca i-a indicat lui Claudiu Tusac sa il ia langa el pe omul de incredere de pe vremea cand conducea IPJ Constanta, Corneliu Dragomir.
Cei doi competitori pentru functia de presedinte al TSD sunt Claudiu Manda si Nicolae Banicioiu, ambii deputati. ... Trebuie sa fim reprezentati de eficienta si profesionalism, nu de grupuri de interese si jocuri de influenta", este ideea care reiese din manifestul de candidatura al lui Claudiu Manda.
De exemplu, Claudiu Manda, deputat PSD, a spus ca, pe langa declaratia din iunie anul trecut, in noul document figureaza vanzarea unui apartament si deschiderea unui cont bancar de 20.000 de euro.
În acest timp, vânzarile nerezidentilor aveau o pondere foarte scazuta din total (27%), ceea ce înseamna ca strainii si-au pastrat interesul pentru titluri românesti“, a precizat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.Start bun pentru AlumilUn debut bun s-a înregistrat pentru titlurile Alumil ROM Industry, maximele atinse de 9,35 lei pe actiune permitând obtinerea unui randament de pâna la 100%, comparativ cu pretul din IPO.
Astfel, pretul titlurilor Biofarm a scazut, pretul de închidere fiind de 0,6150 lei, cu 3,15% mai putin fata de anul trecut, iar titlurile Impact au pierdut 6,4% fata de anul trecut, pretul de închidere fiind de 0,4680 lei“, a precizat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.
 Valoarea tranzactiilor efectuate saptamâna trecuta la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a fost de 260,92 milioane de lei, media zilnica fiind de 52,18 milioane de lei, în crestere cu peste 73% fata de saptamâna precedenta.
„Sedintele de scadere din aceasta saptamâna au scos în evidenta nu atât cumparatori foarte mari, cât mai ales o atitudine schimbata a vânzatorilor, care nu au mai fost tentati sa cedeze pachete mari de actiuni în zona de preturi actuale“, a precizat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.
„Titlurile BT au adus investitorilor o pierdere de 44% de la începutul anului, iar majorarile de capital social repetate au dus la dilutia pretului în piata si la un numar mai mare de actiuni disponibile“, a precizat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.
„Titlurile BT au adus investitorilor o pierdere de 44% de la începutul anului, iar majorarile de capital social repetate au dus la dilutia pretului în piata si la un numar mai mare de actiuni disponibile“, a precizat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.
Presiunea la cumparare a fost resimtita în primele trei zile ale saptamânii, când pretul actiunii a atins maximul istoric de 0,47 lei/actiune, ceea ce a reprezentat o apreciere de 50% fata de închiderea de saptamâna trecuta“, a declarat Nicu Manda, broker la Intercapital Invest Craiova.
platesti oameni de pe strada, aduni cu japca muncitorii din fabrici, rogi frumos gurile- casca sa ramana pe loc si obtii masa de manevra.
Conducerea filialei Braila a Aliantei PNL-PD a anuntat ieri „suspendarea“ sprijinului politic pentru primarul municipiului, Constantin Sever Cibu (PNL), pe motiv ca acesta ar fi incalcat grav si in mod repetat protocolul de functionare a Aliantei.
„Comitetul Executiv al PNL a numit, la Braila, un Birou Permanent Judetean interimar, care va verifica baza de date a filialei si se va ocupa de organizarea alegerilor in organizatia municipala“, a declarat ieri secretarul general al PNL, Dan Motreanu.
Una peste alta, primarul Dumitru Nicolae a anuntat ca a fost la Iasi pentru a le cere celor de acolo sfaturi in vederea realizarii unei zone metropolitane Galati-Braila. ... Noi vrem sa facem acum observatii la propunerile facute de colegii nostri din Braila.
Batalie politica exista in zonele in care candidatii au sanse relativ egale, exemplu in acest sens fiind orasele Cluj, Braila, Craiova dar si in Bucuresti la sectoarele 3 si 6.
Consiliul Concurentei obliga societatea Laminorul Braila sa returneze imprumutul de 95 de miliarde de lei acordat de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), impreuna cu dobanzile aferente, pentru ca finantarea incalca legislatia referitoare la ajutorul de stat.
google-analytics.com