Cautare

3228 de rezultate pentru "dragomir manda braila strada milcov ap 52" (7.20 secunde)
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
Astfel isi incepe cea de-a treia carte Viata Altfel,Viata are totul, dar intr-o alta ordine, autorul Mihai Dragomir. ... Autorul Mihai Dragomir si-a creat o viziune proprie si un concept propriu aspra vietii.
Monica Iagar a pasit cu incredere pe podium fiind insotita pe scena de maestrul sportului romanesc, Mihai Dragomir.
Ca de fiecare data, Simona Dragomir, gazda evenimentelor, va impartasi alaturi de specialisti in domeniu sfaturi privind pregatirea pentru nastere, recoltarea celulelor stem, cresterea sanatoasa a unui copil, dar si cum sa ai o silueta de vis dupa nastere. ... In plus, Simona Dragomir a tinut sa adauge:
Conferinta Traieste Sanatos cu Simona Dragomir, tema: ... Klodian Hazizi, medici stomatologi de la Denttaglio Clinic, a incheiat Simona Dragomir. Speakerii evenimentului vor fi:
Mihai Dragomir nu este doar unul dintre cei mai apreciati specialisti in fitness .
Mihai Dragomir va recomanda o reteta simpla si gustoasa in acelasi timp.
Antrenor Mihai Dragomir, cel care a creat primul si singurul concept de Fitness Anti-Aging din Romania - Cardio Mix. ... Programul alimentar inteligent conceput de profesor antrenor fitness specialist Mihai Dragomir schimba total obiceiurile cotidiene comune pe care concurentii le au.
Mihai Dragomir, initiatorul conceptului Cardio Mix in Romania, ne-a oferit informatii in exclusivitate pentru www.estiri.ro, legate de secretele unui stil de viata sanatos.
"Ne vom delecta ca de obicei cu produse sanatoase de la partenerul si sponsorul concursului NUTRIZZIA cat si noile produse INDIVIDUAL - by Mihai Dragomir - linia de produse cu calorii controlate.
Cel care a creat acest concurs este renumitul specialist in fitness si pregatire fizica Mihai Dragomir - creatorul primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. ... Profesor Mihai Dragomir:
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir are cateva pagini in care vorbeste despre cardio mix recomandat pentru sedentari! ... trei sedinte pe saptamana", spune Mihai Dragomir.
In cartea "Ia-ti portia de sanatate", Mihai Dragomir, initiatorul conceptului cardio mix in Romania, face cateva precizari legate de pierderea in greutate.
Mihai Dragomir este fondatorul conceptului cardio mix fitness anti-aging, in Romania, este profesor antrenor fitness specialist. ... Exercitiul fizic sustine increderea de sine, muschii devin tonifiati, postura se indreapta, calitatile motrice se imbunatatesc si totodata ajuta la mentinerea bunei functionari cerebrale", spune Mihai Dragomir pe www.cardiomix.ro.
Roxana Iliescu a participat recent la conferinta sustinuta de binecunoscuta realizatoare Simona Dragomir, pe tema "Traieste Sanatos cu Simona" cu tema "Copii sanatosi, parinti isteti", ce a avutloc la restaurantul Zucchero din Capitala.
La un an de la lansarea conferintelor Traieste Sanatos sustinute de Simona Dragomir si invitatii sai, vedeta te invita la o noua editie aniversara, care va avea loc in data de 7 aprilie, orele 18:30, la Aida Bistro.
Conferinta Traieste Sanatos sustinuta de Simona Dragomir va avea loc joi, 23 iunie, incepand cu orele 18:30, la Aida Bistro, gazda deja cunoscuta a evenimentelor anterioare. ... In plus, Simona Dragomir a adaugat:
Simona Dragomir s-a bucurat sa o descopere in public si pe frumoasa Claudia Pavel, mamica venind sa se informeze despre cum sa traiesca sanatos impreuna cu baietelul ei, Noah.
Pe 8 februarie, la ora 18.00, Simona Dragomir impreuna cu invitatii ei isi asteapta publicul pentru a le transmite sfaturi practice pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
Si in acest caz, imaginile chiar fac cat 1.000 de cuvinte, a declarat Flori Dragomir, vicepresedinte si fondator al Sentimente.ro.
google-analytics.com