Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
Avramescu precizeaza intr-o declaratie remisa vineri publicitatii ca a aflat "cu surprindere" despre declaratia lui Mitica Dragomir, actual parlamentar PRM, privitoare la intentia de a se inscrie in PD-L.
Seful Cancelariei prezidentiale mentioneaza ca declaratia acestuia nu a fost confirmata de conducerea PD-L, dar faptul ca nici nu a fost respinsa aceasta posibilitate - dupa jumatate de zi de declaratii televizate ale lui Dragomir - il pune in situatia de a face unele precizari. "M-am alaturat PD-L din dorinta de a contribui, dupa puterile mele, la innoirea clasei politice romanesti. Dar aceasta innoire nu se poate face cu oameni care nu au nimic de-a face cu politica civilizata. De aceea, eu nu voi fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de domnul Dragomir", precizeaza Catalin Avramescu.