Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
Mihai Dragomir - Pomotorul Fitness-ului in Romania - este cel mai cunoscut si apreciat specialist in fitness si cel care a creat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
Cu o cariera de peste 22 de ani inchinata sportului, Mihai Dragomir lanseaza in premiera in Romania prima carte despre campioni ai vietii si ai sportului si despre cum poti si tu deveni un campion al vietii.

- Cateva cuvinte despre cartea ta.
Mihai Dragomir: 12 este primul meu numar cu care am jucat handbal la Steaua si nu e nimic intamplator: cele 11 personalitati din cartea mea, plus mine, adica 12! E o coincidenta extraordinara. Deci numarul 12 de pe tricoul meu, 12 ani de cand am hotarat sa scriu aceasta carte si 12 oameni in carte. Si, in plus, lansarea cartii mele a fost pe 12 martie, la ora 12.00, la Ministerul Tineretului si Sporturilor, la Sala Hagi. La un moment dat - veti vedea si povestea mea, pentru ca am trait si dezamagiri, ma gandeam ca acel numar 12 nu mi-a purtat noroc, dar s-a dovedit a fi norocos.
- Cum i-ai ales pe cei 11 din cartea ta?
- Personalitatile din cartea mea si-au aratat interesul, dovada ca ne-au sustinut si ne sustin in continuare!