Cautare

316 de rezultate pentru "doru" (4.77 secunde)
Norica Nicolai, respectiv Doru Ioan Taracila, cei doi intrunind voturile necesare din partea plenului. Senatorii au fost de acord si cu cei patru chestori propusi de partide - Ioan Chelaru si Ion Moraru (PSD), Mario Oprea (PNL), Ioan Alexandru Peres (PDL).
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat joi, ca, in eventualitatea in care s-ar vacanta functia sa, prin plecarea la Curtea de Conturi, PSD va propune, conform Regulamentului, un candidat la sefia Senatului, care ar putea fi Mircea Geoana, Doru Ioan Taracila sau Serban Nicolae.
In 2 octombrie, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a declarat ca, in eventualitatea in care s-ar vacanta functia sa, prin trecerea la sefia Curtii de Conturi, PSD va propune, conform Regulamentului, un candidat la sefia Senatului, care ar putea fi Mircea Geoana, Doru Ioan Taracila sau Serban Nicolae.
Ilie Sarbu, agreat de pretedintele Mircea Geoana, Şerban Nicolae, agreat de pretedintele de onoare Ion Iliescu, ti Doru Ioan Taracila, despre care Vacaroiu a spus ca are cea mai mare experienta pentru a-i succeda.
La Senat vor candida Constantin Petrea, Petru Lificiu, Iulian Arama si Marius Necula, iar pentru Camera Deputatilor s-au inscris Mihai Irimia, Iulian Barsan, Doru Resmerita, Mihai Boldea, Petrisor Petec, Aurel Zamfir, Mircea Toader, Carmen Axenie si Dumitru Buturca.
Este vorba de candidatul democrat-liberal pentru Camera Deputaþilor, Doru Resmeriþã, care, in ultima zi de campanie, s-a gandit sã facã o conferinþã de presã.
Imi pare rau si pentru Norica Nicolai", a spus Hasotti tinand sa aprecieze, deasemenea, ca neintrarea in Parlament a senatorului PSD Doru Ioan Taracila este "o pierdere pentru Parlament".
Au existat insa si cateva situatii punctuale cand cele trei delegatii din Romania au votat ca un bloc, contrar indicatiilor primite de la familiile politice europene, in special pe chestiunea drepturilor cetatenilor UE de a se stabili si a lucra in alt stat, in contextul masurilor luate de guvernul italian", a declarat Doru Frantescu, directorul Institutului European pentru Democratie Participativa - QVORUM.
La fel ca si in cazul lui Doru Tulus. In aceste conditii, chiar credeti ca cineva care incalca brutal prevederile Constitutiei, inducand in eroare Parlamentul, poate fi in continuare Procuror General?", se arata in scrisoarea deschisa trimisa de Adrian Nastase ministrului Predoiu.
Deja consilierii PSD, PNL si PRM au convocat sedinta extraordinara prin care Robert Ionescu si Mircea Raicu urmeza sa fie inlocuiti in postul de viceprimar cu Doru Giugulea (PSD) si Victor Iovici (PRM).
Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, drecretul de reinvestire a procurorului Doru Florin Tulus (foto) la sefia Sectiei de combatere a infractiunilor conexe infractiunilor de coruptie din cadrul DNA (Sectia a II-a din DNA).
al Oil Terminal a aprobat inlocuirea directorului tehnic Ciprian Hanganu, cu fostul membru PNTCD Doru Lutac (foto), cel care a detinut, in trecut, si functia de director general al societatii.
Firma Best Asigurari, care ulterior si-a schimbat denumirea, a fost si ea ajutata in afaceri de Doru Calapod. La firma de brokeraj activa si fostul cumnat al primarului din partea sotiei, Arthur George Orlando Gorovei, ofiter al Penitenciarului de Maxima Siguranta Poarta Alba.
Ion Iliescu, Oliviu Gherman, Adrian Nastase, Nicolae Vacaroiu, Ion Solcanu, Doru Ioan Taracila, Dan Mircea Popescu, Alexandru Lapusan, Ion Vasile, Vasile Mois.
Este vorba despre Ion Solcanu si Doru Ioan Taracila, fosti senatori PSD si lideri ai organizatiilor Iasi, respectiv Calarasi, din 1990 pana 2008.
Ion Iliescu, Adrian Nastase, Nicolae Vacaroiu, Ion Solcanu, Doru Ioan Taracila, Dan Mircea Popescu, Alexandru Lapusan, Ion Vasile, Vasile Mois, pe care probabil doreste sa-i atraga alaturi de el, impreuna cu sustinatorii lor.
"PNTCD saluta pozitia d-lui Mircea Geoana, de reorientare doctrinara a PSD, care conduce PSD catre o social-democratie de tip occidental, compatibila democratic si cu doctrina crestin-democrata a PNTCD", se mentioneaza intr-un document semnat de Radu Sarbu, Gheorghe Ciuhandu, Doru Nasui si Liviu Petrina, din partea taranistilor, respectiv Mircea Geoana, Liviu Dragnea si Ilie Sarbu, din partea social-democratilor.
Dan Ioan Popescu, Octav Cozmanca, Ion Solcanu, Doru Ioan Taracila, Ioan Rus, Vasile Dancu, Razvan Theodorescu, Serban Mihailescu (recuperat de generalul Oprea) etc.
Un alt caz este cel al deputatului PSD de Bihor Sonia-Maria Draghici, al carui sot Doru Vladimir Draghici este angajat al biroului parlamentar ca expert.
Pedelistul Doru Opriscan s-a scuturat si el de pe haine de predarea istoriei si geografiei in maghiara. "Nu ma pot duce in Targu-Mures votand contra unui asemenea amendament".
google-analytics.com