Cautare

40 de rezultate pentru "depresii" (5.76 secunde)
De multa vreme sunt apuse vremurile in care omul isi facea griji pentru ce or sa creada vecinii daca el se duce la psihoterapie din cauza unei depresii sau vremurile in care o proaspata mamica se temea de ce va zice mama soacra daca ea simtea ca are nevoie de ajutor, imediat dupa nastere.
- stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panica. - afectiuni ale coloanei, sciatica, lombosciatica, spondiloze, cifoze, reumatism, artroze, artrite, gonartroza, coxartroza etc.
Femeia care trece printr-o mastectomie este pandita de depresii, anxietati, de modificarea atitudinii fata de ea insasi. Aceasta femeie, ca de altfel toate femeile care se confrunta cu un cancer mamar, trebuie sa beneficieze de consiliere psihologica.
De exemplu, oamenii care traiesc un episod psihotic in contextul unei depresii pot incerca manii persecutorii sau de auto-invinovatire sau halucinatii, in timp ce oamenii care traiesc un episod psihotic in contextul unei manii isi pot forma grandomanii sau pot avea experiente de semnificatie adanca religioasa.
nativii din Pesti sunt inclinati spre depresii si boli nervoase. Sunt de asemenea predispusi la infectii si intoxicari. Punctele cele mai vulnerabile sunt picioarele si in mod deosebit gleznele.
- echilibreaza hormonal prin stimularea secretiei de progesteron - reduce secretia de prolactina (hipofiza) - antitumoral (in cancerele hormono dependente) - reduce infertilitatea feminina indusa de nivelul scazut de progesteron - reduce manifestarile in sindromul premenstrual (inflamatii si dureri ale sanilor, iritabilitate, depresii, migrene), in dismenoree (dureri menstruale), amenoree (lipsa menstruatiei), in menopauza, mastoza fibrochistica, endometrioza, hirsuitism (pilozitate excesiva) - amelioreaza acneea hormonala - stimuleaza secretia lactata in primele 10 zile dupa nastere (galactogen) - echilibreaza organismul dupa utilizarea indelungata a anticonceptionalelor - sustine glandele suprarenale in situatii de stres - calmant nervos - tonic hepatic si splenic (splina), digestiv (reduce flatulenta, stimuleaza digestia) - diuretic - antibacterian.
In cadrul unei meta-analize de 28 de studii, citate de doctorul Turhan, si anumite virusuri, cum ar fi cel al herpesului, au fost identificate ca fiind responsabile de depresii.
Cu sensibilitati si depresii. Nu uitati sa va rugati Dumnezeului vostru pentru sufletele lor, daca mai credeti in lucrurile astea.
De la sfarsitul anului 1830 Edgar Poe suferea de depresii frecvente. Abuza de alcool si curand la acesta s-a adaugat opiumul.
Traume, abuzuri emotionale - probleme feminine, depresii - probleme pediatrice; Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri,gusturim tigari, alcool, droguri); Blocaje financiare;
Depresii majore, tulburari bipolare Prin accesul la mecanismele retelelor cerebrale si prin vizualizarea mai performanta a creierului in activitate, cercetatorii spera sa poata folosi aceasta tehnologie pentru diagnosticarea unor boli neurologice.
Singuratatea de sarbatori genereaza depresii / AmosNews / Comunicat de presa General Plus Communication Singuratatea in preajma sarbatorilor este factorul care acutizeaza depresia in randul romanilor, iar cele mai vulnerabile persoane sunt acelea care au incheiat o relatie, care sunt divortate, varstnicii sau cei carora le-a decedat partenerul, este de parere Iuliana Fulas, psiholog.
uneori si semne ale unei depresii (alcool, medicatii) pentru ca constientizarea homosexualitatii, incercarile de reprimare, insatisfactia acuta, toate acumuleaza frustrari cu care este greu sa te lupti.
Prea mult FACEBOOK=INVIDIE+DEPRIMARE Pe Blogul Dianei a aparut un articol in care se afirma ca daca stai prea mult pe Facebook si esti obsedat de pozele si update-urile pe care prietenii tai nu contenesc sa le posteze poti sa iti afectezi sanatatea mentala, sa cazi prada unei invidii cronice si a unei depresii greu de vindecat!
Accidentul a fost provocat chiar de catre omul de afaceri calarasean - in urma unui scandal cu sotia (care se afla si ea in barca si a fost grav ranita in accident), ori a unei depresii puternice, George Naghi ar fi putut sa decida sa intre intentionat in mal.
sa aleaga prin reactie, nu prin reflectie si actiune interioara initiala - iar mai tarziu apar remuscarile, regretele, frustrarea, invinovatirea celor din jur, anxietate si chiar depresii.
- Traume, abuzuri emotionale - probleme feminine, depresii - probleme pediatrice; Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri, tigari, alcool, droguri); Ce veti afla si experimenta in cadrul acestiu curs:
Ce sa mai vorbim despre faptul ca epoca noastra e una din epocile cu cele mai multe cazuri de depresii si suicid.
Ca sa nu mai vorbim ca excesul de colesterol determina depresii si anxiozitati de zici ca ti-a plecat mintea cu sorcova.
Ca sa nu mai vorbim ca excesul de colesterol determina depresii si anxiozitati de zici ca ti-a plecat mintea cu sorcova.
google-analytics.com