Cautare

111 de rezultate pentru "dascalu aneta" (2.87 secunde)
Mihaita Calimente (PNL) si Constantin Dascalu (PDL). ... Imediat, a izbucnit cearta intre Calimente si Dascalu, care a fost "imbrancit usor" de liberal.
Cu aceasta ocazie, Romulus Dascalu, presedintele Asociatiei producatorilor de Alcool si Bauturi Spirtoase GARANT, si-a aratat nemultumirea fata de taxa de viciu pe care Ministerul Sanatatii o va introduce din 2006. ... Potrivit lui Dascalu, in Romania evaziunea fiscala in alcool reprezinta cam 60% din piata.
Potrivit presedintelui Patronatului Garant (patronatul alcoolului), Romulus Dascalu, aceasta reglementare legislativa este de natura sa conduca la o evaziune fiscala in domeniul produselor alcoolice de peste 80%.
Formularul de declaratie a fost cerut si de vicepresedintele consiliului, Constantin Dascalu, care a precizat ca a obtinut dividende de pe urma actiunilor detinute la SIF Oltenia.
Constantin Dascalu, vicepresedinte CJ Dolj, a declarat insa ca pentru proiect va fi organizat un concurs de idei prin care va fi stabilita destinatia finala a terenului.
"Exista o decizie la nivelul conducerii Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri din Romania (CNADR) ca, incepand din 2008, toate drumurile de categoria 1, 2 si 3 sa se construiasca din bitum cu polimer", a declarat directorul de Intretinere in cadrul CNADR, Florin Dascalu.
Analistul Millennium Bank Romania Ciprian Dascalu admite ca rata anuala a inflatiei s-ar fi indreptat spre 7% in septembrie, daca nu ar fi existat deprecierea cursului de schimb. ... Se va crea un efect de panica in piata daca euro va trece de 4 lei", a spus Dascalu.
In randul optimistilor se mai regasesc economistul sef al Raiffeisen Bank Romania, Ionut Dumitru, si dealerul Millennium Bank Romania Ciprian Dascalu, care previzioneaza pentru 2009 o rata a inflatiei de 4,5%, respectiv de 4,3%.
2004, Scarlat a instrainat terenul catre SC Dasline Trading SRL din Mangalia, o firma detinuta de Petrica Doru Dascalu. ... 2005, cele doua parti au reziliat de comun acord contractul, intrucat Dascalu nu avea bani sa achite pretul convenit.
Punctele Romaniei au fost reusite de Dascalu - un eseu si Vlaicu - un eseu, cinci lovituri de pedeapsa, doua transformari. ... Robert Dascalu, 12.
Mama mea, Aneta Bauer, ma ajuta sa le lucrez. Nu mi le-a pus in mana, totul a fost din placere!
Am fost si in Luxemburg si e altfel...", a povestit Aneta Prunescu, mama Elenei Schonkert. La gospodaria cu numarul 2, Europa se vede insa altfel...
"Deocamdata, nu au aparut schimbari", a declarat Aneta Bucataru, directoare de vanzari in cadrul sucursalei CEC Craiova. Aceeasi situatie este intalnita si la Raiffeisen.
„Nou-aparute sunt creditele în valuta pentru persoane fizice cu dobânzi de 7,8% la creditele imobiliare în euro, de 8,7% la cele de nevoi personale, respectiv de 8% pentru cele auto“, a declarat Aneta Bucataru, director de vânzari la CEC Craiova.Salonul de Servicii Financiare 2007Salonul de Servicii Financiare 2007, care are loc în holul Universitatii din Craiova, în perioada 7-11 mai, îsi propune sa informeze în privinta produselor bancare (carduri bancare, credite de consum, ipotecare, corporate, pentru IMM-uri), venind în sprijinul craiovenilor prin aducerea mai multor oferte la un loc.
„Creditul pentru turism nu mai este de actualitate de ceva vreme“, a declarat ieri Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC - sucursala Craiova.
Pentru cardul de credit se pot obtine pâna la trei venituri pe familie“, a declarat Aneta Bucataru, director vânzari CEC Sucursala Craiova.
„Creditul pentru turism nu mai este de actualitate de ceva vreme“, a declarat ieri Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC - sucursala Craiova.
În plus, daca în timp doresc sa-si micsoreze perioada de creditare, pot face plati anticipate“, a declarat Aneta Bucataru, director de vânzari la CEC - sucursala Craiova.
„Pentru moment nu avem nici o informare în acest sens“, a declarat Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC, sucursala Craiova.
În plus, daca în timp doresc sa-si micsoreze perioada de creditare, pot face plati anticipate“, declara, la începutul lunii decembrie 2007, Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC - sucursala Craiova.
google-analytics.com