Cautare

111 de rezultate pentru "dascalu aneta" (2.66 secunde)
La Camera Deputatilor, candidatii sunt Iorgu Dascalu, Daniel Butunoi, Banel Hamza, Viorel Stefan, Dan Nica, Florin Paslaru, Lucretia Rosca, Bogdan Ciuca si Aurel Nechita.
Este vorba despre Radu Berceanu, Marian Jean Marinescu, Constantin Dascalu, Stefan Stoica si Vergica Sovaila de la PD-L, plus Claudiu Manda, Valeriu Zgonea, Petre Petrescu, Ion Prioteasa si Sorin Iordache de la PSD.
Protagonistii scandalului au fost liberalul Mihaita Calimente si deputatul PDL Constantin Dascalu. Discordia a pornit de la bannerele pe care atat liberalii, cat si democrat-liberalii le au afisat in sala.
La discutii a participat si deputatul de Dolj, Constantin Dascalu, precum si reprezentanti ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia.
Pana vor mai veni si altii, se roaga si posteste sambata doar impreuna cu chestorul Dascalu, cel pus in locul lui Toba.
Noul sef al Politiei, Liviu Popa, si secretarul de stat Ioan Dascalu au fost instalati de ministrul Igas. Anul 2011, tot sub semnul demiterilor la Interne Pus pe fapte mari, ministrul Traian Igas decapiteaza si Jandarmeria Romana, singura ramasa intreaga dupa mitingul din 24 septembrie 2010.
Silviu Prigoana (initiatorul proiectului de lege), Valeriu Tabara, Catalin Croitoru, Brandusa Novac, Marius Spanu, Constantin Dascalu, Mircia Giurgiu, Gheorghe Sorin Buta, Corneliu Olar, Lese Doru Brasoan, Zamfirescu Sorin stefan, Adrian Popescu, Samoil Valcu Fara grup:
In primavara anului trecut, reamintim, s-a constituit o alianta interesanta, mai exact prima organizatie a patronilor din industria imobiliara, reunind nume ca Ion Tiriac, Liviu Tudor, Iulian Dascalu, Elan Schwartzenberg, Dragos Dobrescu.
Sorin Moldovan din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Szell Lorincz din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici Teodor Narcis Godeanu din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor Dascalu Cristina Andreia din functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor Melinte Doina Ofelia din functia de presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.
Tot prin decizii ale premierului au fost eliberati din functie Doina Melinte (presedinta a Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret), Sorin Moldovan si Szell Lorincz (vicepresedinti ai Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret), Szakal Andras Zsolt (presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici), Teodor Narcis Godeanu si Dascalu Cristina (vicepresedinti ai Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor).
In prezent, peste 90% din productia de tuica si palinca se produce in economia subterana, a declarat presedintele Organizatiei Patronale a Industriei Alcoolului si Bauturilor Alcoolice, Romulus Dascalu.
Acest curs e mult mai aproape de tot ceea ce inseamna pilotarea unei afaceri", a spus Constantin Dascalu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj.
Proiectul legii privind acest statut a fost aprobat in urma negocierii, de catre Adrian Cucu, comisarul general al GF, de Sebastian Bodu, presedintele ANAF, si de Doina Dascalu, secretar de stat in cadrul MFP.
Exista o oferta bogata de produse si servicii bancare si de aceea sfatuiesc agentii economici si persoanele fizice sa apeleze la serviciile financiar-bancare, mai ales ca dobanzile au scazut destul de mult in ultimul timp, pentru a pune pe picioare o afacere sau pentru a dezvolta una deja existenta ori pentru a-si construi o casa", a declarat Constantin Dascalu, vicepresedintele consiliului judetean.
"Nu am discutat inca organigrama pentru anul viitor, dar este posibil sa angajam o astfel de persoana care sa se ocupe de mangementul institutiei", a explicat Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj.
Investitia initiala minima se ridica la circa 20.000 de euro", a spus Liviu Dascalu, asociat la o societate care are ca obiect de activitate acest gen de afacere.
Cred ca trebuia sa fie neaparat un vicepresedinte in comisie, dar Dascalu era incompatibil", a spus vicele Odolbasa.
De aceea suntem în dificultate si pentru absorbtia de fonduri pentru cercetare, acestui domeniu fiindu-i necesara o perioada pentru a se redresa astfel încât sa raspunda nevoilor actuale“, a explicat Constantin Dascalu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj.
Ce stiu sigur este ca se vor acorda pachete în valoare de un milion de lei pentru copiii salariatilor“, a precizat vicepresedintele Constantin Dascalu.
În fiecare luna ne sunt virati 30.000 sau 35.000 de lei pe luna", a declarat vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu.
google-analytics.com