Cautare

111 de rezultate pentru "dascalu aneta" (3.33 secunde)
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
Saptamana trecuta, au fost 455 de locuri de munca vacante", a declarat Aneta Badulescu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Dolj. ... "Cele mai multe sunt pentru persoane calificate in meserii din domeniul constructiilor, confectiilor textile si prestarilor servicii", a precizat Aneta Badulescu.
Critici virulente In replica, Aneta Bogdan, Managing Partner la o companie care se ocupa de branding si rebranding, critica incetineala cu care autoritatile se misca in definirea unei noi imagini a Romaniei.
„La cardurile de cumparaturi MasterCard contractate pâna pe 31 decembrie, dobânda este 0% pâna la sfârsitul lunii februarie“, a declarat Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC - sucursala Craiova.
Altfel spus, daca vine de mai multe ori sa depuna bani, îsi face mai multe depozite“, a explicat Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC, Sucursala Craiova. „Multi clienti depun sume mai mici în mai multe depozite“ Si perioada pe care doresc sa mentina depozitele trebuie luata în considerare.
Altfel spus, daca vine de mai multe ori sa depuna bani, îsi face mai multe depozite“, a explicat Aneta Bucataru, directoare de vânzari la CEC, Sucursala Craiova. „Multi clienti depun sume mai mici în mai multe depozite“ Si perioada pe care doresc sa mentina depozitele trebuie luata în considerare.
Era pe atunci, ministru al Invatamantului Aneta Spornic. La un moment dat, s-a propus ca limbile straine sa fie introduse inca din clasa a doua.
Aneta de 82 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara să ... Aneta a ramas internata la spital.
Vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca, in functie de nevoile comunelor, administratia judeteana va vira in avans bani in contul comunelor afectate de inundatii din cotele de echilibrare.
Dupa investirea in functia de ministru al Administratiei si Internelor i-ati promovat pe chestorul Ioan Dascalu (suspectat de sindrom de autism) in functia de secretar de stat (prim-adjunct al ministrului) in Ministerul Administratiei si Internelor si pe chestorul Alexandru Tanco (suspectat de acte de coruptie) in functia de adjunct al sefului Inspectoratului General de Politie, ambii detinand in ultimii ani functia de sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad si fiind cunoscuti ca apropiati ai dumneavoastra si ai primarului Gheorghe Falca (care a fost coleg de facultate cu Dascalu la Institutul Politehnic din Timisoara).
Cu gandul la cei care isi petrec Pastele pe camp, in corturile armatei, a fost si vicepresedintele CJ Dolj, Constantin Dascalu, care a avut cam acelasi program cu cel al sefului din consiliu. ... Azi (ieri - n.r.) voi merge iar pe teren", a spus Dascalu.
Vicepresedintele pe probleme economice din CJ Dolj, Constantin Dascalu, detine 59.000 de actiuni la SIF Oltenia, estimate de acesta la 750 de milioane de lei, si este asociat la alte doua societati comerciale, unde detine 24,5%, respectiv 9% din actiuni.
Constantin Dascalu, vicepresedintele CJ Dolj, a declarat ca desi fondul de protocol este sarac, conducerea consiliului incearca sa se incadreze in el.
Constantin Dascalu, vicepresedintele pe probleme economice al CJ Dolj, a declarat ca, pentru o impartire corecta a banilor, Directia Generala a Finantelor Publice Dolj va trebui sa colaboreze cu CJ Dolj, institutie care cunoaste mai bine problemele din judet.
Constantin Dascalu, presedintele PC Dolj, a precizat ca problema va fi discutata la nivel national, unde Doljul este reprezentat de senatorul Irinel Popescu. ... Pe 16 decembrie, la Consiliul National se va analiza aceasta problema, iar filiala il are ca reprezentant pe senatorul Irinel Popescu", a spus Constantin Dascalu.
Constantin Dascalu, vicepresedintele Consiliului Judetean Dolj, a precizat ca in mod legal, fara o hotarare de CL care sa transfere banii scolilor, doar primaria poate demara procedurile de licitatie.
Constantin Dascalu, vicepresedinte pe probleme economice al CJ, a dat ca exemplu situatia comparativa din invatamant, unde unele localitati au primit mai multi bani decat au cerut din cauza ca anul trecut au cheltuit foarte multi bani.
În replica la afirmatiile lui Stoica, liderul PC Dolj, Constantin Dascalu, a declarat ca asemenea afirmatii sunt de „neimaginat“ la un politician, iar PLD are de demonstrat forta sa în alegeri. ... Noi avem 100 de alesi locali, dânsii au de demonstrat forta în alegeri“, a spus Dascalu.
Celalalt deputat, Constantin Dascalu, s-a laudat, de asemenea, cu ajutorul dat Baniei. ... Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid", a spus Dascalu.
Celalalt deputat, Constantin Dascalu, s-a laudat, de asemenea, cu ajutorul dat Baniei. ... Eu nu cred poate lua decizia de a pleca din partid", a spus Dascalu.
google-analytics.com