Cautare

18 de rezultate pentru "bosch" (3.69 secunde)
Dremel, unul dintre brandurile companiei Bosch, a lansat recent un indemn tuturor elevilor - "participa la Clubul de Bricolaj Dremel din scoala ta!".
Compa Sibiu, alt nume autohton vehiculat în legatura cu Ford, are printre cei mai importanti furnizori Dacia Pitesti si Bosch. ... Directorul economic al Compa SA, Ioan Miclea, spune ca are o colaborare cu firma Bosch, partener al Ford.
Compa Sibiu, alt nume autohton vehiculat în legatura cu Ford, are printre cei mai importanti furnizori Dacia Pitesti si Bosch. ... Directorul economic al Compa SA, Ioan Miclea, spune ca are o colaborare cu firma Bosch, partener al Ford.
xxx Dremel este unul din brand-urile companiei Bosch, fiind dedicat utilizatorilor pasionati de proiecte de DIY, precum restaurarea automobilelor, prelucrarea lemnului, realizarea modelelor si alte hobby-uri creative. ... www.dremel.ro sau www.bosch.ro.
mamager pentru Europa Centrala si de Est a programelor Robert Bosch Stiftung; Dr.Andrei Bodiu, scriitor; Lect. Dr. Valentin - Victor Bottez, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
aditivi ulei Ambro import, ulei de transmisie T90, bujii Bosch si bielete fara elemente de identificare si caracterizare scrise in limba romana, filtre si ulei pentru cutii de viteze al caror importator este Porsche Romania, materiale de exploatare auto, lichid frana si filtre Mann, cuzineti King si segmenti Goetze distribuiti de SC Szakal Metal SRL Targu-Mures;
Nici siguranta nu este uitata, masina fiind dotata cu airbag frontal sofer, ABS Bosch si repartitor electronic de franare si airbag frontal pentru pasager, cu deconectare manuala.
“Spre exemplu, am gasit un disc pe care era inscriptionata marca Bocsh, denumirea este foarte apropiata de Bosch, lucru care poate induce in eroare cumparatorul.
Versiunile dotate cu ABS dispun de un sistem Bosch 8.0 de ultima generatie cu repartitor electronic al fortei de franare EBV, care este disponibil si pe modelul Renault Megane II.
Studiul mentioneaza ca mai multi producatori auto, cum ar fi Suzuki, Volkswagen, Renault, Opel, Audi, Fiat, Toyota, Peugeot, Citroën, precum si peste 300 de furnizori de componente auto si-au mutat deja capacitatile in Europa Centrala si de Est. Printre furnizori se numara Bosch, Delphi, Faurecia, Johnson Controls si Magna.
Firma s-a orientat si catre export, 30% din productia medie de 120 - 130 de tone pe luna avand destinatii precum Belgia, Elvetia, Austria sau Germania, Bosch numarandu-se printre clientii firmei Moviplast.
Repere istorice În 1978, Mercedes-Benz si Bosch au lansat primul sistem ABS complet electronic pe toate rotile pe camioane si pe modelul S-Classe.
Agent Trade, Akzo Nobel Coatings, Astek, Atlas Corporation, Baumit, Baumix, Baxi, Candellux, Den Braven, Deutek, Elpreco, Fenestela, Gardinia, Knauf, Lafarge, Promod, Rabalux, Robert Bosch, Saint Gobain, Temad, Valrom, Vileda si Voyatzoglou Systems.
Din a doua jumatate a anului vor incepe sa exporte firme importante, cum ar fi Ford, precum si DeLonghi si Bosch, care au luat locul Nokia la Cluj", a precizat economistul-sef al UniCredit Tiriac Bank.
Toate amintirile de sa eveniment imortalizate de fotografii prezenti la concurs vor putea fi gasite in albumele foto ce vor fi publicate pe pagina Facebook Riders Club.Editia a 3-a a evenimentului Maratonul Dunarii, din calendarul 2016 al Riders Club, coordonat de MPG, a fost sustinuta de CIUC Natur Radler, partenerul oficial al sistemului de ciclism, alaturi de sponsorii oficiali Gatorade, BOSCH, Ghost, Barilla, Wim Bosman si de partenerul tehnic AmBike â€" Ambulanta de biciclete.
Documentarul a fost regizat de Xavier Bosch si a fost realizat cu sprijinul unor personalitati majore, cum ar fi tenorii Placido Domingo si Jonas Kaufman, soprana Anna Netrebko, fostul ministru Felipe Gonzales si medicii Ciril Rozman, Albert Granena si Dean Buckner, de la "Fred Hutchinson Cancer Research", din Seattle.
Dremel, unul dintre brandurile de scule electrice ale concernului german Bosch, a organizat un eveniment pentru copiii din Centrul de primiri in regim de urgenta pentru copiii strazii aflat in sectorul 3 din Bucuresti.
Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, care este nu numai un om distins, dar frumos cu adevarat, ne aducea in atentie o lucrare celebra a lui Hieronymus Bosch, dominata de monstrii care graviteaza in jurul Celui care poarta crucea.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
google-analytics.com