Cautare

7159 de rezultate pentru "creciuneanu traian" (2.80 secunde)
Viorel Hrebenciuc a declarat marti pentru "Cotidianul" ca este pregatit sa negocieze cu presedintele Traian Basescu formarea unui guvern PSD-PNL.
Traian Basescu, Mircea Geoana si Crin Antonescu ocupa primele trei locuri in intentiile de vot ale romanilor, potrivit unui sondaj de opinie realizat de CURS, la comanda PSD.
"Traian Basescu este tot mai singur si mai haituit, dar daca isi revine voi fi primul care da in el". ... Schimbarea de atitudine si de pozitie a lui Cristoiu, care a trecut de partea lui Traian Basescu, are o explicatie de principiu si una de conjuncture.
PSD considera ca declaratiile lui Traian Basescu la adresa functionarilor publici si a ziaristilor sunt iresponsabile si cinice.
Traian Basescu ar putea castiga alegerile prezidentiale, indiferent care ar fi contracandidatul sau din turul doi. ... Cu conditia, evident, ca Traian Basescu sa candideze.
Potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de CCSB, Traian Basescu va pierde presedintia Romaniei in turul doi, indiferent de contracandidatul sau. Actuala situatie din politica si economie nu ii face prea bine presedintelui, iar alegerile prezidentiale se pot dovedi a fi marea cadere a lui Traian Basescu.
Citindu-l veti capata incredere ca totul va reintra curand in normal si Romania va scapa de Traian Basescu. ... Cred ca este pentru prima data cand regret ca lui Traian Basescu "i se pare" ca iesim din criza.
In campania electorala pentru Primaria Capitalei, in cea pentru prezidentiale din 2004, in campania actuala si intre campanii, Traian Basescu si-a acuzat in mod obsesiv adversarii politici de minciuna. In realitate, Traian Basescu minte ordinar si repetat.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat vineri un apel alegatorilor sa se prezinte duminica la vot, reafirmand ca Traian Basescu nu-i poate fi niciodata un partener.
Traian Basescu a fost asezat de cititorii Cotidianului in fruntea clasamentului celor mai prosti presedinti ai Romaniei. ... Traian Basescu a condus detasat cu 1771 de voturi topul amintit. ... Traian Basescu: ... Pe comunistul incriminat de Traian Basescu si de ciracii sai mai ca-l iarta. ... Traian Basescu "castiga" detasat acest sondaj.
Acest lucru il anunta Traian Basescu (care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei) prin biletele trimise catre un fost ministru al Transporturilor, in care il anunta sa urgenteze plata catre o firma legata de fotbalul din Urziceni.
"Parlamentarii ar putea respinge motiunea, dar sa voteze suspendarea" Presedintele Traian Basescu ar putea avea surprize de proportii deoarece, daca majoritatea parlamentarilor nu ar vota o motiune de cenzura fiindca nu vor sa isi piarda mandatul, sunt foarte multi alesi din sfera puterii, inclusiv din PDL, care ar vota cu cea mai mare placere suspendarea sefului statului, sustine analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Adrian Nastase publica pe blog articolul "O noua mizerie marca Traian Basescu", pe care il puteti citi in continuare. ... Dupa 6 ani de guvernari sustinute de Traian Basescu, conduse de oameni numiti de Traian Basescu, acum asistam din nou la o operatiune de "spalare pe maini".
Presedintele Consiliului National, Adrian Nastase, a postat pe blogul personal, o analiza conform careia ar exista un plan secret dupa care ar actiona presedintele Traian Basescu si apropiatii sai si care ar viza mentinerea la putere a sa si a PDL.
De aceea, ideea unei formulari intempestive, cu tot felul de solutii care arunca in aer diverse chestiuni mie mi se pare ca este de fapt doar o modalitate de a participa Traian Basescu la alegerile locale de anul viitor, prin fortarea unei teme, prin incercarea de se victimiza", a declarat Adrian Nastase.
Iata ca proiectului lui Traian Basescu, al celor opt voievodate, i se opune proiectul opozitiei, al Uniunii Social Liberale. ... In fine, proiectul Presedintelui Traian Basescu presupune o constructie realizata de sus in jos si precipitat, din nevoi pur electorale.
Dan Voiculescu vrea sa-l suspende pe Traian Basescu cu ajutorul poporului. ... Nu-mi place ideea asta de suspendare de presedinti Liderii USL declara ca nu sunt interesati de intentia senatorului PC, Dan Voiculescu, de a incerca o noua metoda de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
eu voi pune capat carierei politice a lui Basescu (Audio) Liderul PSD Victor Ponta sustine intr-un interviu acordat e-politic.ro ca el va fi cel care va pune capat carierei politice a presedintelui Traian Basescu, asa cum l-a avertizat pe acesta inca din decembrie 2009, atunci cand era doar membru al Partidului Social Democrat.
Daca Traian Basescu ar refuza sa numeasca, in aceste conditii, un premier al USL, singura varianta ar fi suspendarea presedintelui, urmata de un referendum de demitere.
"Basescu are o retorica schizofrenica" Traian Basescu are "o retorica schizofrenica" deoarece face tot posibilul sa pozeze in orice altceva decat intr-un politician, afirma ex-premierul pesedist Adrian Nastase, pe blog, el propunand un concurs in care internautii trebuie sa ghiceasca ce este cu adevarat Traian Basescu, daca nu un politician.
google-analytics.com