Cautare

57606 de rezultate pentru "costum popular pentru fetite" (6.23 secunde)
fulgi de zapada, ingerasi, cercei sub forma de Mos Craciun, dar si ingerasi, bijuterii din swarovski cu argint, pentru doamne coliere din margele in culori diferite, perle de cultura, gama din perle si cristale - pentru nunti si diverse ocazii, cristale cu trandafiri (pentru ca au stralucire si merg de sarbatori), inele cu cristale, bratarile prieteniei, cu divese accesorii metalice, o gama pentru fetite, cu fluturasi, floricele, buburuze si gama pentru barbati (cu cranii, accesorii metalice, ata sau snur textil(, bratari,, cercei si pandantive cu ametist, malachit, turcoaz, granat, cuart, cuart rz, piatra lunii, ochi de tigru, piatra soarelui si coral", ne-a spus Angela Avram.
Deputata PDL Raluca Turcan va urca pe podium, duminica seara, la finalul festivalului Bucharest Fashion Week 2010, pentru a prezenta o rochie de seara din colectia creatoarei Galina Panzaru.
Sutele de bucuresteni care au vizitat sambata dimineata pasajul, deschis doar pentru pietoni, au avut parte de mult fast. ... De altfel, Primaria Capitalei a organizat un intreg eveniment pentru inaugurarea pasajului si l-au intitulat Bucharest Summer Parade.
A aflat de la o prietena de cazul unei fetite de 13 ani diagnosticata cu cancer osos si s-a gandit imediat sa o ajute.
Dupa stingerea ultimelor ecouri ale Noului Val, se lasa furat de stereotipia unor filme comerciale (umor, suspans, aventuri), contribuind astfel la crearea mitului Bebel, actorul-cascador pentru care conditia fizica e la fel de importanta ca si talentul, arata sursa citata.
ii de matase - intre 300 - 400 RON, marame de matase, esarfe, prosoape - intre 200 - 400 RON, braie, ornamente, costume de fete (in functie de marime) - intre 150 - 300 RON, ii si rochite pentru copii - intre 60 - 80 RON, traistute traditionale - 25 - 30 RON, ornamente din canepa - 25 RON, opincute din ceramica, de agatat sau de pus ca ornament - 8 RON, esarfe din matase - 150 RON, vopsite cu ceapa si sunatoare, vopsite cu coji de nuca, mac, prosoape din borangic - la 100 RON (mici) si la 200 RON (mari) si mileuri mici - la 15 - 20 - 25 RON", ne-a spus Constantin Niculescu din Valcea.
Pretul unui astfel de brad ajunge si la aproape patru milioane de lei pentru un pom de aproximativ trei metri inaltime. ... Cadourile pentru cei mici nu ies nici ele din tiparul preturilor prohibitive:
Pentru un om parasit de amanta, ambianta tonica a seratelor tineretului din gasca alesului in unanimitate Nicu Banicioiu ar fi constituit un mediu ofertant.
Sansa a fost de partea ei, asa ca vedeta a castigat procesul de paternitate pe care il avea cu tatal primei sale fetite, Mayra, fiul fostului primar din Giurgiu, Stefan Adrian Iliescu.
La standul Danielei Petre gasiti si bijuterii superbe cu pietre semipretioase, cercei cu pietre semipretioase facute de Daniela Petre, bratari din piele cu pietre - la 50 RON, rochite pentru copii, fuste pentru femei, din organza si bumbac, precum si cu motive traditionale, dar si palarii superbe de vara.
Magda Marincovici / marius tuca.ro) O mutatie genetica pare sa fie explicatia pentru care unii fac forme usoare de gripa si altii forme severe. ... Bolile pulmonare cronice fac parte dintre factorii de risc cunoscuti pentru faptul ca genereaza forme severe de gripa.
Un spital din Graz (sudul Austriei) a fost gasit vinovat pentru un schimb de copii la nastere, in urma cu 26 de ani, si condamnat sa plateasca daune familiei care a depus plangerea, relateaza AFP, potrivit Agerpres.
Suma va fi influentata mai ales de detaliile tehnice ale accidentului, arata pentru capital.ro avocatul lui Serban Huidu dar si reprezentantii companiei unde realizatorul TV avea polita de asigurare.
Un vis devenit realitate Baletul a fost mereu pentru mine un vis frumos. ... Am dansat vreo 10 ani in copilarie, dar am ales alt drum si am crezut ca in drumul meu nu mai e loc pentru aceasta arta.
"La acest eveniment am venit pentru prima oara! ... Fetele de perna costa 15 RON si 20 RON, fustele sunt din tul si satin si costa 40 RON, iar fustele pentru fetite costa 25 RON.
Pentru a nu va influenta, reproducem integral articolul care rezuma analiza psihologica a celebrului basm, produsa nu de mintea unui psiholog, ci mai degraba a unui obsedat sexual scapat de la balamuc.
11 ani si patru luni de inchisoare este pedeapsa pe care a primit-o un medic homeopat din Constanta, Victor Bot, judecat pentru corupere sexuala si act sexual cu minori.
El s-a autosanctionat pentru ca a dat un comunicat eronat, in numele Colegiului, privind unele informatii aparute in presa despre C. ... Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a confirmat ieri ca secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, si-a dat demisia din functie.
Andreea Cosma le este cunoscuta prahovenilor pentru pictorialele sexy si pentru incercarea esuata de a urma, in primii ani ai tineretii, o cariera muzicala.
Petrolul Brent, considerat de referinta pe piata mondiala, era cotat, în crestere cu 77 de centi, la 75,52 de dolari pe baril, dupa un maxim al zilei de 76,01 dolari pe baril, cel mai ridicat nivel atins dupa 14 august 2006.„Cresterea cotatiilor este efectul combinat al violentelor din Nigeria si al temerilor legate de nivelul stocurilor din Statele Unite, la jumatatea sezonului de vara“, a declarat analistul Gerard Rigby, de la firma Fuel First Consulting, din Sydney.Un atac asupra unei platforme petroliere din Nigeria si rapirea unei fetite de trei ani în Port Harcourt au demonstrat investitorilor ca riscurile privind siguranta livrarilor de petrol ale Nigeriei, al optulea mare exportator la nivel mondial, se mentin la un nivel ridicat.
google-analytics.com