Cautare

57606 de rezultate pentru "costum popular pentru fetite" (6.47 secunde)
Aproape 800 de delegati prezenti sambata la sedinta Consiliului National de Coordonare al PD au decis, cu un singur vot impotriva, eliminarea din statut a obligativitatii prezentarii exclusiv de motiuni social-democrate de catre candidatii la sefia formatiunii, lasand cale libera aderarii la curentul popular.
Gheorghe Ciuhandu, presedintele Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD - fost PN¥CD), a anuntat ca nu intentioneaza sa colaboreze in vreun fel cu Partidul Initiativa Nationala (PIN) sau cu formatiunea condusa de Gigi Becali, Partidul Noua Generatie (PNG).
"Am inceput sa fac dans popular de la varsta de 10 ani, la dorinta parintilor. ... Dragostea pentru dans este mostenita din ambele parti.
Mesterul popular Dumitru Marinica este un gospodar din comuna giurgiuveana 1 Decembrie. ... Dumitru Marinica este nu doar un mester popular talentat, ci si un gospodar harnic.
Potrivit unor surse citate de Mediafax, unii membri ai Comitetului Executiv ar fi de acord cu trecerea la curentul popular, insa cei mai multi au respins atat public, cat si in discutii private ideea renuntarii la liberalism.
Este foarte probabil ca USL sa depașeasca pragul de 50% plus unu dn voturi ceea ce l-ar obliga pe Traian Basescu sa respecte votul popular și sa-l numeasca premier pe Victor Ponta, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, in exclusivitate pentru Inpolitics, el analizand, totodata, și conflictele care se dau in sanul PDL intre diversele grupari rivale.
El a spus duminica seara ca nu-l mai vrea pe Victor Ponta premierul Romaniei, dupa anuntul lui cu privirela o posibila colaborare a USL cu UDMR pentru guvernare. ... Urlam impotriva acestuia ca nesocoteste votul popular.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, are un stand in cadrul targului de cadouri de Craciun de la Universitate. ... "Mesterul popular trebuie cautate si invitat peste tot!
cel al partidului popular. Cu exceptia PSD - care are propriile rani de vindecat - mai toate celelalte partide, din Parlament sau din afara sa, si-au descoperit afinitati cu Partidul Popular European (PPE), in a carui familie s-ar vrea.
Modificarea vizeaza o reorientare catre curentul popular si urmeaza unor tentative similare din partea PPRM si a PPCD. ... In noua formula, conservatorii spera sa atraga cat mai curand sprijinul Partidului Popular European.
Presedintele Partidului Popular (PP), Corneliu Ciontu, a respins ieri zvonurile ca partidul sau ar fuziona pe viitor cu PD sau PSD, sustinand ca prioritara este acceptarea PP ca membru in Partidul Popular European.
Dragnea spune ca Iohannis a condus o mineriada, o manifestatie neautorizata, impotriva guvernului Romaniei, impotriva ordinii constitutionale si impotriva votului popular din 11 decembrie, sabotand legalitatea care sta la baza statului de drept.
Acum, ei sustin ca sprijina formarea unui puternic partid popular, construit in jurul PD, si ca partenerii lor de alianta le-au inteles dorinta de a nu abandona doctrina liberala.
Vocile subtiri si stinse ale maicilor citind din carti la lumina lumanarilor imi vor ramane in minte pentru multa vreme. Dar as putea sa ma incumet sa va povestesc cite ceva despre cei 40, cel mult 45 de credinciosi veniti acolo pentru slujba de Inviere.
Infractori politici si economici Liderul PRM nu a ezitat sa spele in public toate rufele murdare ale fostilor sai apropiati pentru a-si legitima intoarcerea in fruntea partidului.
Nu si-au putut imagina, de pilda, ca PD s-a debarasat, anul trecut, in cateva ceasuri de "convingerile" social-democrate, pe care jurase ani in sir, pentru a lua din garderoba politica europeana un costum mai la moda, cel "popular", fara a da nici o explicatie, cat de cat, serioasa.
Evenimentul de celebrare a 100 de ani de la infiintarea Upetrom a avut loc in curtea uzinei, presedintele fiind intampinat cu paine si sare de catre tinere imbracate in costum popular.
Pana in vara anului 1997, am sustinut Conventia Democrata pentru simplul motiv ca am investit iluzii si eu in nevoia de "schimbare". ... Dovada ca acum ar vrea sa se imbrace, ca sa fie la moda, cu un costum ideologic "popular".
Pana in vara anului 1997, am sustinut Conventia Democrata pentru simplul motiv ca am investit iluzii si eu in nevoia de "schimbare". ... Dovada ca acum ar vrea sa se imbrace, ca sa fie la moda, cu un costum ideologic "popular".
- Ce credeti, care vedeta Antena 3 de mai sus arata mai bine in costum popular romanesc? Un posibil raspuns este cel din finalul stirii:
google-analytics.com