Cautare

57606 de rezultate pentru "costum popular pentru fetite" (5.96 secunde)
Dezvoltarile teoretice sunt aplicate in partea a doua a cartii la "visul despre animaul rau" al unei fetite de opt ani, cu sublinierea implicatiilor lor pentru practica psihoterapeutica.
Este ancheta in spitalul Gomoiu din Capitala dupa ce corneea unei fetite de doi ani a fost arsa din cauza expunerii la raze UV.
Roxana Iliescu s-a casatorit in vara anului 2014 cu Paul Gabor despre care spune ca este barbatul visurilor ei. Jurnalista mai are doua fetite pe nume Teresa si Vanessa.
Nasi de botez ai celor doi baietei si doua fetite, alaturi de primarul Mangaliei, au fost alte trei familii din localitate.
Lavinia a nascut ieri, 29 august, doua fetite sanatoase. Desi au incercat deja emotiile proaspetilor parinti, Maria si Ioana sunt sanatoase, "mancacioase" si au venit pe lume la termen.
Mos Craciun cu plete dalbe, A sosit de prin nameti Si aduce daruri multe La fetite si baieti. Mos Craciun, Mos Craciun.
- Doua fetite, una buna, alta rautacioasa, doi crini cu ochi de poveste, parcurg lumea, in blugi si adidasi, contemplandu-i misterele si depanand intrebarile greu de patruns:
La fotografia de profil postase poza unei fetite cu un bucium mai mare decat trupul ei firav. A explicat ce simboliza acea fetita cu buciumul (foto 1).
• Nu trebuie sa uitam insa ca oul este simbol al fecunditatii deci al femeii, iar traditia romaneasca spune ca atunci cand o femei viseaza ca are in mana un ou ea va da nastere unei fetite, la fel ca si in cazul in care viseaza ca primeste un ou fara coaja, deci un ou fiert.
In 2013, cei doi au devenit parintii unei fetite, pe care au numit-o Amelie. Al doilea copil al cuplului este tot o fetita pe care o cheama Teia, nascuta in 2016.
Acolo au ramas insa cele doua fetite de numai trei luni. Una a fost ucisa, iar cealalta se zbate intre viata si moarte la spital.
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a facut primele declaratii, luni, in cazul politistului care a accidentat doua fetite pe trecerea de pietoni, una dintre ele decedand.
Imagini incredibile cu viscolul din Romania. Un om a fost luat pe sus de rafalele de vant care au ajuns si la 140 de kilometri la ora.
Si cum si-au tras dansii niste fetite dulci in anturaj, pe post de secretare, de doctorite, asistente, experte, si... ma opresc aici.
Madalina Pamfile, vacanta de vis in Dubai, cu familia! Cum se descurca satena cu cele doua fetite, dar si cum isi surprinde sotul de ziua lui de nastere.
Anul care tocmai s-a incheiat nu a fost unic doar prin faptul ca a fost anul in care tara noastra a intrat in sanul Uniunii Europene, ci si prin faptul ca a adus o premiera in viata politica romaneasca - referendumul pentru suspendarea sefului statului, urmat de un altul dedicat pronuntarii poporului pentru votul uninominal.
Fire sociabila, Ciontu, a precizat ca desi nu are vreo simpatie deosebita pentru nici o formatiuni de pe scena politica interna, are prieteni in toate partidele. Ciontu a mai declarat ca este constient ca pentru a nu-si dejamagi sustinatorii, are nevoie de o echipa de colaboratori adevarati.
In acest Parlament al nostru, caci al nostru este, ce mai incolo-incoace, doar noi ni l-am ales, majoritatile se constituie, de vreo opt ani, nu in urma intelegerilor dintre diversele partide, nici macar in urma negocierilor pe care, altundeva, le poarta candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru, ci in functie de dorinta, vointa si interpretarile presedintelui tarii.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul.
google-analytics.com