Cautare

76 de rezultate pentru "coperta" (3.16 secunde)
Albatros, 1995 (prezentare pe ultima coperta de Gh. Grigurcu). Versurile tot nu ma entuziasmeaza. Mi se par emotionante doar acele momente in care poezia face atingere cu viata de fiecare zi a autoarei, dar nici ele nu tin de marea literatura.
- Scumpului meu Mihai Eminescu, ca o marturisire de nestearsa dragoste, acestea erau cuvintele asternute pe coperta primului exemplar. Iubire dincolo de moarte Problemele de sanatate ale poetului recidiveaza si el a a fost lasat in grija familiei de la Botosani.
Substanta ei nu este inventata. - Recomandarea de pe ultima coperta a cartii este scrisa de Mircea Cartarescu. Aveti alti prieteni printre scriitori?
Pentru a intelege mai bine aceste asertiuni, AJ Vincens face trimitere la un numar din iunie 1993 al tabloidului Weekly World News, care are pe coperta o fotografie cu Hilary Clinton, tinand in brate un bebelus gol, cu capul foarte mare.
In 2005, Editions du Rocher a publicat, in traducere franceza, documentul informativ OZN american. Pe coperta din spate a acestuia, materialul este prezentat drept omologul american al Raportului COMETA din Franta.
Un aport aparte la substanta cartii il aduc comentariile cosmonautului Dumitru Dorin Prunariu, inclusiv cele din mai 2017, de pe coperta a IV-a a cartii.
114/1971 primele doua imagini au aparut chiar pe coperta, iar in textul articolului redactorul-sef Ferdinand Lagarde a introdus rezultatele expertizelor solicitate unor specialisti francezi, ca si laboratorului belgian LAET, specializat in depistarea trucajelor fotografice.
Cand am ajuns in Germania, fratele meu mi-a pus in mana o revista medicala in care am citit pe coperta ca erau peste 14.000 de medici someri.
ca trebuie sa ii invidiem pe greci ca in momente atat de grele au un lider adevarat - nu un dictator frustrat si razbunator impotriva propriului popor; ca oamenii liberi si demni prefera sa merga la vot nu sa citeasca reviste cu ministrese dezbracate pe coperta!
Initial, amanunte despre noua sa carte nu existau, ci doar coperta care a fost publicata pe contul sau de Facebook pe 11.11.2011 la ora 11:11.
Saptamanalul "New Statesman" o prezinta pe coperta pe Merkel drept Terminator, cu un ochi protetic si purtand o jacheta de piele, sub care titreaza "Cel mai periculos lider al Europei".
Desi Basescu a mai tras o flegma pe Constitutie, aceeasi Constitutie cu a carei coperta tapetase, vara trecuta, peretii garajului.
Cel mai mare inconvenient al celor care ar dori totusi sa isi imbogateasca biblioteca de acasa, sunt preturile exorbitante afisate pe coperta cartilor, care reusesc sa-i dezamageasca si pe cei mai infocati devoratori de cultura.
pe prima si pe ultima coperta - pagina - din materialele tiparite in presa scrisa; pe biletele de calatorie pentru transport public;
S-a constatat ca, prin titlurile inscrise pe coperta, cat si in pagina de prezentare, se incalca prevederile Legii 148/2000.
Toate returnarile ilegale de TVA ale lui Genica au fost adunate de DIICOT sub aceeasi coperta.Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), din cadrul Parchetului General, au conexat toate cauzele în care este cercetat omul de afaceri craiovean Genica Boerica, afirma surse judiciare, citate de NewsIn.
Consideram încercarea acestei firme de distributie de a impune ca publicatiile din România sa aiba un pret de coperta mai mare, motivat de faptul ca si comisionul difuzorului RODIPET ar fi, în acest fel, mai mare, o tentativa de imixtiune în treburile interne ale unor parteneri, fara legatura cu economia de piata si cu practicile comerciale.
Potrivit datelor de pe coperta, dosarul ar fi fost microfilmat la Piatra Neamt. Hotnews a solicitat CNSAS in data de 15 iunie 2010 sa verifice calitatea de fost colaborator al Securitatii a lui Sorin Ovidiu Vantu.
Imbracata adolescentin, "doamna Mobexpert" isi aseaza tableta IPad si Blackberry-ul pe birou, iar asistenta ii aduce un dosar gros de 7 centimetri, a carui coperta are un imprimeu cu fructe:
zimtat Aversul prezinta un moment din istoria Romaniei - intrarea domnitorului Mihai Viteazul in Alba Iulia - suprapusa peste coperta unei lucrari de istorie scrise de Nicolae Iorga, inscriptia in arc de cerc "ROMANIA", stema Romaniei, anul de emisiune "2011" si valoarea nominala "100 LEI".
google-analytics.com