Cautare

76 de rezultate pentru "coperta" (2.72 secunde)
"Coperta" este una de top pentru istoria presei romanesti si consemneaza o pagina din istoria Romaniei. L-am intrebat pe Victor Ciutacu cine a avut ideea sa-i lase pe protestatarii din Piata Universitatii sa scrie prima pagina, care contine doar mesajele strigate sau afisate in timpul manifestatiilor?
In 2008, a aparut pe coperta revistei Esquire ca reprezentant al unui grup de "15 oameni care inoveaza, provoaca si schimba lumea in care traim".
La un moment dat, postasem pe Facebook coperta unei carti de povestiri de Anatole France si mi-a zis ca e "un urias", ca si lui ii place mult.
12 pagini plus coperta si este unul dintre cele mai sexy produse vreodata. Veti fi convinsi ca poza spune mai mult decat 1000 de cuvinte!
Nicu Parlog ) Cu mult timp inainte de aparitia power yoga, pilates, tae-bo, cross-fit si restul metodelor de slabit, tonifiat si transformat omul modern intr-un atlet cu trup de coperta de revista glossy, avea sa se nasca un om care si-a dedicat viata si eforturile inerente descoperirii celor mai potrivite metode de miscare fizica coroborate cu dietele care sa duca la obtinerea unei vieti lungi si sanatoase.
Daca prin aceasta metoda nu gasesti pe nimeni, incearca sa mergi la profilul persoanei respective si sa selectezi Blocheaza in meniul de pe fotografia de coperta.
Mai 2013 • Colectia Biblioteca RAO • Tip coperta: Brosata • Numar pagini: 288 • ISBN: 978-606-609-450-4
Ce-am reusit sa fac acolo a fost sa nu-l pun pe Ceausescu pe coperta - cu exceptia lui noiembrie ’89.
Coperta primului numar al Beau Monde Mirese ne-o prezinta pe Bianca Ionita, o mireasa in devenire.
Tango, revista femeilor care stiu sa se miste, si-a cucerit publicul de la prima editie, mai 2005, aceea care a avut-o pe Andreea Marin pe coperta, inconjurata de barbati goi, asezati la picioarele ei.
cand a fost tratata homosexualitatea precum crestinismul pe coperta revistei? Pai, niciodata. De ce? Simplu: politica editoriala a publicatiei reflecta toate componentele pluralismului de stanga, dupa cum afirma chiar Stephane Charbonnier, una din victimele atentatului.
Coperta este realizata de graficianul Marian Avramescu. Cunoscut ca poet al iubirii, autorul face un portret liric al femeii, incercand, spune el, sa intreaca succesul celor doua volume intitulate "Buna seara, iubito".
Desi subiectul abordat este unul dificil, nu exista nicio nota falsa, nicio iesire in decor.” (Razvan Petrescu). Coperta este ilustrata de Dominic-Petru Virtosu
Foto coperta: Undeva in Paris fotograf artist: Nicolae Triculescu Sursa: arhiva autorului (toata raspunderea de copyright foto revine autorului) Prefata de:
Octav Ciuca Tip coperta: Brosata Numar pagini: 386 Format: 240x170 ISBN: 973-736-011-7 - Poti comanda Enciclopedia mortii la Libraria Noi - libraria care iti aduce cartea la tine acasa - Pe emag.ro cartea Enciclopedia mortii costa 28,40 RON.
Astazi a mers sa isi cumpere niste caiete cu spira din nu stiu ce model, care au nu stiu ce coperta cartonata, ii trebuie pentru Geografie.
- O mai veche idee a maestrului George Mihaita este pusa in pagina realitatii, o carte cu cele mai bune poeme de dragoste scrise de catre adolescenti, cu o ilustratie de coperta realizata de Mihai Zgondoiu.
ultima dintre ele include o carte pe post de coperta si doua piese bonus. Tori a fost primul artist major care a lansat un single disponibil pentru descarcare.
Filmul poate fi predat pe suport CD sau DVD, introdus in carcase corespunzatoare, pentru expedierea in siguranta a acestora.Pe coperta fiecarei carcase vor fi mentionate, numele participantului, si titlul filmului, iar pe suportul CD sau DVD, vor fi trecute doar titlul si motto-ul fara niciun alt element de identificare personala.
Alexandru Calmacu 28,80 Lei Editura: Tracus Arte Numar pagini: 245 Data aparitiei: 2017 Limba: Romana Format carte: 130x200 Tip coperta: Brosata
google-analytics.com