Cautare

76 de rezultate pentru "coperta" (3.56 secunde)
Invitatii prezenti au putut savura comprimantele muzicale si au reinterpretat coperta albumului prin fotografii care au folosit exact efectele vizuale.
La targ va fi prezenta si vedeta de pe coperta revistei Ghidul Miresei, Bianca Dragusanu, care va prezenta in premiera propria Colectie 2019 de rochii de mireasa si de ocazie.
Cuvios chiar si pentru mine este insa faptul ca si acum ma simt, macar cu gandul, in stare si increzator sa iau totul de la inceput, noteaza autorul pe ultima coperta a volumului.
Acesta este autorul unor fotografii celebre, precum portretul lui Steve Jobs publicat pe coperta biografiei sale, fotografia lui Alfred Hitchcock care tine o gasca sau portretul nud al lui Kate Moss, realizat cand aceasta a implinit 19 ani.
Alice Goodwin si-a acoperit partile esentiale cu coperta cartii, intitulata sugestiv: - The subtle art of not giving a f--k. De asemenea, Alice Goodwin a adaugat, drept comentariu, la fotografie:
Ziarul britanic The Observer titra "Cand este prea tarziu pentru a face un copil", revista americana New York vorbea despre "Panica bebelusilor", iar Newsweek intreba pe coperta "Oare ar trebui sa faceti un copil acum?".
Cat despre prima coperta a acestei scrisori de tip felicitare, precizez ca acea cruce neagra din decupaj exista deja pe felicitarea primita de mine cu ocazia Sarbatorilor de Paste de la o fundatie.
Jurnalistii au aflat ca acesta are o relatie amoroasa cu actrita Julie Gayet Site-ul prezinta o coperta neclara in care se ghiceste silueta presedintelui si un inceput de titlu:
Acesta este mesajul autorului de pe coperta urmatoarei editii saptamanale a publicatiei Charlie Hebdo. Nu stim inca daca cea mai noua scriere a lui Michel Houellebecq Soumission (Supunere) are vreo legatura cu atentatul, dar contine ceva ce ofenseaza pe toata lumea si mai ales pe musulmani.
- Nu am vazut toate caricaturile, dar pe una dintre ele, care apare chiar pe coperta, scrie'Le Coran c'est de la merde'.
In spatiul cultural Gallery, care gazduieste si evenimentul din 11 iunie 2015 sunt organizate seri de poezie, seri de lectura, lansari de carte, discutii libere cu scriitori, prozatori si poeti consacrati, cronicari, bloggeri, graficieni, ateliere si discutii cu ilustratori de carte despre designul de coperta, expozitii, concerte, prezentarea unor edituri si multe alte surprize!
Aparitia celor doi pe coperta revistei Paris Match, cu doar o saptamana dupa ce Macron, pe atunci ministru al economiei, lansase En Marche!, a atras comentarii pline de vitriol la adresa cuplului.
Dosarul lui legat de terenul - si blocul construit pe el de fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu - din Strada Zambaccian se va finaliza cu un mare NUP (neinceperea urmaririi penale - n.r.) pe coperta.
Vera Davadova a fost, cum aflu de pe coperta, o artista celebra, prim-solista la "Bolshoi Teatr", si a stat langa Stalin douazeci de ani, pana la moartea lui, trecand si prin paturile multora din "vitele" (expresia ii apartine celei care se confeseaza) din preajma "gruzinului cracanat si mustacios" (o citez tot pe ea).
Vad si acum coperta pe care scrie "Oglinda retrovizoare - Radu Tudoran". Intre noi, ii spuneam "mosu'" si ne distram pe seama lui, dar nu-mi amintesc ca vreun elev sa fi fost vreodata obraznic cu el.
Dupa ce li s-a permis accesul in locuinta, in timp ce copilul discuta cu persoana vatamata in bucataria apartamentului, femeia a intrat in sufragerie, iar dupa plecarea acestora proprietara apartamentului a constatat lipsa sumei de 1.037 lei, ce se aflau pe o masa in coperta buletinului de identitate.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com