Cautare

817 de rezultate pentru "congres" (3.56 secunde)
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Toth Endre - Director Economic si Toth Arpad - Director Executiv participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Familia Vespan, adica Gheorghe Vespan, Mioara Vespan si Dragos Vespan - fiul celor doi, distribuitor pe Bucuresti, participa cu un stand Perla Moldovei - apa natural alcalina - in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Georgiana Iuja - Sales Coordinator la MED CO - Medical Company, participa cu un stand la 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Brandul este prezent la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
La cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013, Ioan Popovici de la SEDAL cart SRL are un stand impresionant de carti.
Puteti achizitiona branturile medicale DoctorTech - masurile 36 - 44 si minibranturi DoctorTech pentru orice masura, in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Cornelia Linea de la Afaceri Inteligente (International Networkers Team) este prezenta cu un stand de produse in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, celui de-al 23-lea Congres National de Acupunctura si celui de-al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Sino - forta naturii participa cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la sediul sau din Sos.
Silvia Vasile, medic homeopat, licentiat international, participa cu un stand al Librariei Homeopate de care se ocupa, la cel de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, la al 23-lea Congres National de Acupunctura si la al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti.
Romtransplant, al IX-lea Congres. ... Magda Marincovici) Specialisti din SUA, Italia, Croatia, Republica Moldova si Romania, in special in domeniul transplantului renal si hepatic, vor fi la Bucuresti, intre 29 octombrie si 1 noiembrie, la al IX-lea Congres Romtransplant cu tema:
Un compromis a intervenit si PSD se apropie de un congres negociat in culise. ... Este un congres conservator. ... Multe sint lasate pentru viitorul congres din 2007. ... Daca ar iesi la rampa si-ar compromite candidatura la organele de conducere care se vor vota la congres.
PSD are un congres la anul si toate fortele stau la cutie, asteptand greselile adversarului. ... Va supravietui Geoana acestui Congres? ... Miza acelui congres va fi mai mare decat cea de anul trecut.
"Dimineata, a doua zi dupa Congres, in sufrageria familiei Geoana.
Unii dintre liderii liberali, precum Viorel Catarama, Valeriu Stoica si Crin Antonescu, si-au exprimat, inca inainte de Congres, convingerea ca reprezentantii principalei structuri de conducere a partidului, BEx, trebuie votati individual, si nu pe lista, o data cu alegerea presedintelui PNL.
Ca urmare, chiar daca sustinerea lui Iliescu ii va facilita ramanerea in conducerea partidului, nu ar fi exclus ca actualul presedinte al PSD-ului sa aiba parte de o sapuneala ca la carte la Congres.
Ultimul s-a aratat la fel de optimist ca Geoana, sustinand ca are aceleasi sanse ca Nastase pentru ca isi doreste realmente o schimbare, care ar putea avea loc astazi, la congres.
Senatorul PSD Antonie Iorgovan a declarat ieri ca Ion Iliescu nu merita tratamentul de care a avut parte la congres. ... Antonie Iorgovan a precizat ca nu poate spune ca s-au facut jocuri la Congres, ci mai degraba e vorba despre o practica democratica de lobby.
Sedinta Consiliului National de astazi al PSD se anunta a fi extrem de palpitanta, dupa ce in ultimele zile au aparut mai multe zvonuri privind o posibila scindare a partidului, provocata de cei nemultumiti ca Ion Iliescu nu a iesit presedinte la Congres.
Acesta a fost discutat la Congresul pe care tocmai l-am avut si nu mai putem reinventa acest Congres care a decis ca partidul trebuie sa mearga mai departeā€.
google-analytics.com