Cautare

817 de rezultate pentru "congres" (3.55 secunde)
In cazul in care statutul propus de Tariceanu va fi adoptat de congres, Stoica a declarat ca va lua act de decizie, dar ca o va considera “ca pe o asumare de putere absoluta de catre noua conducere in circumstante extraordinare“.
El a mai raspuns unei intrebari referitoare la eventuala plecare din PSD in cazul in care acest partid nu se va reforma la Congres, aratand ca nu crede ca PSD nu se poate reforma la Congres.
Nu se mai poate schimba nimic pana la Congres? ... a€“ Astazi, sunteti unul dintre vicepresedintii PSD, credeti ca va veti pastra aceasta functie si dupa Congres?
Organizatia municipala a venit si cu o propunere interesanta de modificare a statutului, in sensul ca doar presedintele partidului sa fie ales prin vot direct la Congres.
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres:
Vom vedea asta la congres. ... Probabil ca astfel de directii se vor contura la congres. I.I.: In acest moment sunt discutii in partid in legatura cu cedari principiale in legatura cu diverse politici economice, politici fiscale, de politici sociale care sunt de neaccceptat pentru un partid de stanga.
'Daca PSD nu se va schimba dupa congres, Vasile Dancu nu exclude posibilitatea de a se implica intr-un alt partid de stanga, in cazul in care acesta se va naste. ... Vreau sa vad rezultatele de la acest congres.
Acum, la viitorul Congres al PSD va fi o dezbatere intre echipe, daca in spatele acestor echipe se vor afla si idei si programe, va fi o disputa cu consistenta. ... Acum, la Congres, se va face un program, se vor alege niste oameni.
Iliescu a mai anuntat ca, dupa Congres, se vor constitui 10-11 departamente cu oameni care au experienta in diferite domenii si care sunt bine pregatiti profesional, departamentele urmand sa fie conduse de un birou coordonator, condus tot de presedintele executiv.
El a precizat ca este hotarat sa-si pastreze functia pe care o are in prezent, cea de vicepresedinte, si ca, indiferent de sustinerile pentru o candidatura sau alta din partea delegatilor la Congres, votul va fi cel care va decide persoanele care vor forma noua conducere a PSD.
El nu se dovedeste decat a fi un tip care face frumos ca sa-l agreeze Nastase, Hrebenciuc, Iliescu, cei care il pot schimba la urmatorul congres. ... Depinde daca ii va gira partidul la urmatorul congres, la inceputul anului 2010.
Conform acestei strategii, dupa intrarea in guvernul de uniune nationala, Blaga ar prelua conducerea PDL de la Emil Boc in cadrul unui congres extraordinar si ar incerca sa obtina un scor cat mai bun in alegeri pentru PDL.
Asa s-ar explica, de altfel, de ce Taracila a fost cel care a propus ca liderii filialelor partidului sa nu mai poata candida pentru functii centrale - amendament despre care colegii sai de partid sustin ca va cadea cu succes la Congres.
Si delegatia de la Galati a votat pentru aceste noi modificari, printre cei prezenti la Congres numarindu-se presedintele Organizatiei Judetene a PSD, Dan Nica, presedintele Organizatiei Municipale, Dumitru Nicolae, demnitari galateni ai partidului, precum si vicepresedintii celor doua organizatii.
“Cel putin trei persoane din delegatia de 35 de participanti ai PSD Botosani la Congres sperau in infrangerea lui Mircea Geoana si imi cantau prohodul“, a declarat Contac.
Interesant este ca, din tabara PSD-ului, devin tot mai insistente zvonurile referitoare la oganizarea unui nou congres "extraordinar” in aceasta toamana, scopul lui fiind "corectarea unor greseli facute in aprilie”.
in PNL se vorbeste, destul de tare cat sa se auda si in afara meterezelor partidului, despre alaturarea catorva lideri de filiale - vreo 16, mai exact - grupului care doreste detronarea lui Calin Popescu Tariceanu in cadrul unui congres extraordinar.
„In unele judete s-a discutat despre congres extraordinar si combinatii populare, insa asemenea propuneri nu sunt oportune.
De asemenea, contrar anumitor voci, PNL gaseste ca un Congres Extraordinar de alegere a presedintelui partidului, la patru luni dupa ce a avut loc un asemenea Congres, este neproductiv.
Majoritatea acestor lideri au venit la Bucuresti cu mandat de sustinere in continuare a presedintelui actual al PNL si nici nu vor sa auda de un Congres extraordinar. ... PNL Bucuresti s-a pronuntat zilele acestea impotriva unui congres extraordinar“, a mentionat Orban.
google-analytics.com