Cautare

31558 de rezultate pentru "concedii fara plata ale bugetarilor" (6.02 secunde)
Noul act normativ prevede plata rentei si pentru persoanele carora li s-a reconstituit dreptul de proprietate pe un teren care are o investitie, iar investitorul se întelege cu proprietarul pentru plata unei despagubiri în schimbul terenului.  Ce este renta viagera? Renta viagera agricola reprezinta suma de bani platita rentierului agricol care înstraineaza sau arendeaza terenurile agricole extravilane aflate în proprietatea sa sau încheie acord cu investitorul, conform Legii nr.
, va demara campania de depunere a cererilor de plata pentru schemele de sprijin pe suprafata. Pentru a beneficia de acest sprijn financiar, fermierii trebuie sa depuna la sediile APIA o singura cerere de plata in perioada 2 martie - 15 mai a.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) a inceput efectuarea etapei de autorizare la plata pentru Campania 2008. ... 727 de fermieri care au depus cereri pentru aceasta campanie au fost generate liste de plata pentru un numar de 3.
Termenele de plata a produselor sunt prea mici si pot duce la scaderea comenzilor, spun producatorii. De exemplu, pentru produsele proaspete, plata se face in termen de 12 zile, iar pentru cele congelate, in maximum 20.
ca au de plata anumite sume catre bugetul consolidat al statului sau arata modul de stingere a banilor deja virati la Finante.
Noi scutiri de la plata impozitului pe venit pentru cei care lucreaza in IT Nu am facut niciodata si nici nu vom face vreodata politica aici, pe Arena IT.
Ordonanta privind rectificarea bugetara urmeaza sa fie adoptata pana pe data de 20 august, in rectificare fiind prevazute sume pentru plata datoriilor de stat restante fata de agentii economici, dar si in domeniul Sanatatii, a anuntat, miercuri, premierul Emil Boc, potrivit Agerpres, care citeaza postul public de radio.
Presedintele PSD a criticat decizia Guvernului de a scadea salariile bugetarilor si pensiile pe care a descris-o drept "genocid social".
El a subliniat ca "s-ar fi putut crea un pachet de masuri care ar fi fost suportabil, sustenabil si care ar fi rezolvat paroblemele", mentionand ca guvernarea ar fi trebuit sa decida din luna mai a anului trecut privind reducerea numarului bugetarilor.
'Otevistul Dan Diaconescu ar putea beneficia, intr-o eventuala cariera politica, de voturile electoratului extremist si populist care l-a parasit pe presedintele Traian Basescu la inceputul lunii mai, cand seful statului a anuntat taierea pensiilor si a salariilor bugetarilor, avertizeaza presedintele ProDemocratia, Cristian Parvulescu (foto), pentru Inpolitics.
Premierul Victor Ponta a anuntat recent ca salariile bugetarilor vor creste de la 1 iunie cu 8%, diferenta de pana la 15% urmand sa fie acordat tot in cursul anului 2012, in luna octombrie sau noiembrie.
Reintregirea salariilor bugetarilor va avea loc in doua transe, pana la finalul anului 2012, precizeaza Guvernul, printr-un comunicat de presa prezentat de Agerpres.
Executivul discuta azi ordonanta de urgenta privind majorarea salariilor bugetarilor cu 8%, ca si ordonanta referitoare la returnarea catre pensionari a CASS platit in plus, actele normative fiind anuntate de premierul Victor Ponta, la inceputul sedintei de guvern, informeaza NewsIn."Astazi, dupa cum ati putut vedea pe ordinea de zi, avem actele normative pentru implementarea deciziilor pe care le-am luat deja saptamana trecuta, referitoare la salarii, la pensii, la reorganizarea ministerului Administratiei si Internelor, tinand cont de noua structura", a declarat seful Executivului.Pe ordinea de zi a sedintei de guvern de azi se afla trei proiecte de ordonanta referitoare la "
Cum poate spune ceva fosta guvernare despre puterea de cumparare a romanilor, cautand febril prin statistici cifre care sa le serveasca drept argumente, cand ei sunt cei care au prabusit puterea de cumparare a romanilor prin majorarea TVA cu 5 procente, prin taierea salariilor bugetarilor, prin perceperea ilegal de contributii pentru sanatate de la pensionari, prin punerea pe butuci e economiei private?
Legea Salarizarii Bugetarilor - Daca Guvernul nu-si va asuma proiectul de lege, care a fost lasat in minister de catre dna. ... - Pe Legea salarizarii bugetarilor trebuie sa existe o dezbatere serioasa intre toate fortele politice.
Cinci confederatii sindicale ameninta cu continuarea actiunilor de protest in cazul in care nu vor ajunge la o intelegere cu guvernul Fondul Monetar International (FMI) a cerut saptamina trecuta ca salariile bugetarilor, pe anul 2006, sa nu sufere nici o majorare si, in acelasi timp, ne-a recomandat un buget cu deficit zero sau excedent, conditii pe care guvernul roman le-a considerat de neacceptat.
Salariile bugetarilor vor fi majorate mai devreme, incepind cu 1 ianuarie, in trei transe, nu in doua cum fusese prevazut anterior.
Averile bugetarilor bogati sunt de ordinul milioanelor de euro, potrivit jurnalistilor de la Gandul. ... In topul bugetarilor milionari a intrat si primarul Constantei, Radu Mazăre, cu o avere de 10 milioane de euro.
• Nu mai crestem salariile bugetarilor anul acesta. ... • Nimeni nu a promis si nu a gandit ca se poate realiza exact in acelasi timp si cresterea salariilor bugetarilor si reducerea CAS si sa fim cam singura tara europeana care iese din procedura de deficit bugetar.
Din aceasta perspectiva, cresterea semnificativa a salariilor demnitarilor si bugetarilor pare o anomalie. ... Cu exceptia cadrelor didactice, care intr-adevar castiga mult prea putin in raport cu misia grea pe care o au, restul bugetarilor ar trebui sa tina cont, ca si italienii, de dificultatile economice.
google-analytics.com