Cautare

142 de rezultate pentru "cismigiu" (3.41 secunde)
Ii atragem respectuos atentia Domnului Geoana ca, inainte de a face astfel de afirmatii, sa se uite nitel in spate, deoarece acum nu prea are oameni credibili nici cat sa alunge mustele din Cismigiu.
Corturile au fost amplasate, incepand de joi, in zone din Piata Domenii, Piata Sudului, Piata Progresului, Parcul Cismigiu, Parcul Bazilescu, Parcul Carol I, Parcul Herastrau, Piata Unirii, Parcul Izvor si Parcul Titan.Oprescu declara, marti, intr-o emisiune televizata, ca in acest moment se straduieste sa indeplineasca toate conditiile legale pentru a candida ca independent, una dintre aceste conditii fiind si demisia sa din partid.
o grava problema de siguranta nationala, care cica se consuma pe bancile din Cismigiu! Si al doilea, cand s-a referit scrasnit la Ion Iliescu, in urma unei intrebari provocatoare a moderatorului despre campania sa impotriva Revolutiei.
Familia regala, pe langa participarea la defilare, era prezenta la slujba pentru sfintirea zilei la Mitropolie, la masa festiva de la Palat, iar seara iesea in mijlocul bucurestenilor, asista la bataia cu flori de la Sosea si la spectacolul cu focuri de artificii din Cismigiu.
Pentru acest segment de piata, cele mai reprezentative zone din Bucuresti sunt Dorobanti, Primaverii, Kiseleff, Aviatorilor, Domenii, Dacia, Piata Romana, Rosetti, Armeneasca, Bulevardul Carol, Izvorul Rece, Kogalniceanu si parcul Cismigiu.
Din nou, cea mai mare parte dintre vizitatori este reprezentata de cei cu venituri medii, care cauta locuinte in jurul valorii de 60.000 €, insa, spre surprinderea tuturor, ansamblul residential de lux Lotus Cismigiu este foarte solicitat:
Acestea sunt Raul Doamnei - Brancusi - Valea Ialomitei -Romancierilor - Parc Drumul Taberei - Drumul Taberei - Favorit - Orizont -Academia Militara - Hasdeu - Cismigiu - Universitate - CA Rosetti - Armeneasca - Mosilor - Piata Iancului - Vatra Luminoasa - Stadionul National - Delfinului - Morarilor - Spitalul Fundeni - Granitul - Pantelimon.
Ghencea, Raul Doamnei, Brancusi, Valea Ialomitei, Romancierilor, Parc Drumul Taberei, Favorit, Orizont, Academia Militara, Eroilor 2, Hasdeu, Cismigiu, Universitate 2 Potrivit Metrorex, firmele care au castigat licitatia pentru metroul din Drumul Taberei au la dispozitie cel mult 25 de luni pentru executarea tunelurilor si a structurii si cel mult 18 luni pentru finisarea statiilor.
’’Tot aici in zona urmeaza sa demaram lucrarile la parcarea de pe Edgar Quinet, la cea de langa Cismigiu, in Piata Walter Maracineanu, dar si la cele de langa Sala Palatului’’, a aratat Primarul Capitalei.
Au coborat, asadar, Brunea-Fox si sotia in strada si, de pe Schitu Magureanu, unde locuiau, au taiat direct prin Parcul Cismigiu, spre a ajunge in piata.
Romano-Americana, in "Lounge" - la Dorobanti la BT Cafe si la Coffee Shop, fosta Nova Brasilia, - la Dorobanti la BDR Cafe si la Sofitel in hol, - langa la World Trade Plaza la barul "Lobbs" - Hotel Restaurant Picolo Mondo (Victoriei) - Hotel Rembrant (Lipscani) - Gloria Jeans (Vitan Mall si Plaza) - Hotel EuroHotels - barul Fuchsia-Langa magazinul Steaua-Cismigiu - AIRBORNE (fastfood-ul si SSID-ul) in Orhideea - Coada calului:
Regatta Real Estate Company, Banca Comerciala Romana, Hotel Cismigiu, Aperto - Magazin de instrumente si accesorii muzicale, Complexul Piatra Soimului, Hotelul Rina.
Jano Jozsef din Sfantu Gheorghe este prezent zilele acestea la targul mesterilor populari si al produselor traditionale din Parcul Cismigiu cu piele tabacita si confectii din piele.
Cristina si Constantin Niculescu participa pana pe data de 21 aprilie inclusiv, la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu.
Intre 20 - 22 iunie vom fi prezenti la targul traditional din Parcul Cismigiu cu obiectele noastre traditionale. La standul nostru, vizitatorii gasesc:
Corneliu Zaharescu, mester popular din Dragoesti, Ialomita, participa, alaturi de sotia sa, Lenuta Zaharescu, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Virginica Soldanescu din Radaseni, de langa Falticeni, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul traditional Traditii si flori de sarbatori organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Pe Florin Poptean il gasiti la standul sau amenajat in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Zoltan Bedo din Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu.
Nicolai Drajmici din comuna Vatra Moldovitei, satul Paltin, judetul Suceava, participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
google-analytics.com