Cautare

142 de rezultate pentru "cismigiu" (3.01 secunde)
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart. "Am adus la targul din Parcul Cismigiu:
In cadrul targului organizat recent in Parcul Cismigiu, vizitatorii prezenti au fost foarte incantati de sarmalutele extraordinar de bune. La standul lor, acestia ii s-au inghesuit sa cumpere gogosi cu branza si marar, dar si sarmalutele cu mamaliguta - la 5 RON portia.
Targul "Traditii si flori de sarbatori", aflat la editia a VI-a, organizat in Parcul Cismigiu, este deschis pana pe 13 aprilie inclusiv.
Andrei Zota participa in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu din Capitala.
Piata Moghioros, Piata Iancului (metrou), Dristor (metrou), Parcul Cismigiu (vizavi de sediul PMB), Piata Muncii, Piata Crangasi, Magazin Bucur Obor. ... Unirii ( Hanul lui Manuc), Parcul Cismigiu, Str.
Sambata, 28 noiembrie, de la ora 17, Libraria Humanitas de la Cismigiu va gazdui lansarea volumului Celula de minori de Alexandru Teodorescu, publicat recent in colectia Memorii/Jurnale a Editurii Humanitas, o reconstituire scrisa fara patetism a cotidianului inchisorilor comuniste prin care au trecut cativa tineri, la sfarsitul anilor '50.
PMB a instalat corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa si aer conditionat Primaria Capitalei a instalat 20 de corturi anticanicula dotate cu personal medical, apa, aer conditionat si medicamente in locurile aglomerate din Bucuresti, precum Piata Victoriei (in partea stanga a Muzeului Antipa), Piata Romana, Piata Unirii, Piata Universitatii - Arhitectura si Universitate, metrou Dristor, Parcul Carol, Piata 11 iunie, Parcul Cismigiu, Piata Obor , Piata Moghioros, Piata C.A Rosetti, Piata Iancului - metrou, Parcul Herastrau, Piata Muncii, Piata Crangasi si Gara de Nord.
Maria Zapca, mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures, expune obiectele sale in acest week-end in Parcul Cismigiu.
Dupa ce vineri 9 Mai, in cadrul Festivalului Muzicilor de Fanfara, organizat de ARCUB, trupele invitate la Bucuresti au oferit reprezentatii in puncte-cheie ale orasului (Piata Unirii, Piata Universitatii, Centrul Istoric, Cercul Militar, Parcul Cismigiu), sambata, 10 mai, de la ora 12.30, ele sustin un spectacol de 4 ore, in spatiul special amenajat din Piata Constitutiei.
Angela Avram din Oradea a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu. Vizitatorii au putut admira si achizitiona de la standul ei bijuterii superbe din cristale, dar si din margele.
L-am intalnit pe Tudor Alin Robert la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu. "M-am apucat sa creez in luna iunie a acestui an bijuterii retro, inedite, din petale de flori de camp culese de la Tartasesti, acolo unde locuiesc.
Nicoleta Simona Vaduva participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "Am venit cu noutati la acest targ:
Omul vesel care a scris o inspaimantatoare cantitate de pagini despre propria-i moarte, propriul sicriu, propriul mormant â€" pe care l-ar fi vrut in Cismigiu, la leagane.
Stahi numarul 5-7, langa Cismigiu, se afla o cladire foarte frumoasa. Este vorba despre Nuntiatura apostolica - e o misiune diplomatica de maxim rang in cadrul Sfantului Scaun, echivalentul unei ambasade sau o misiune diplomatica de prima clasa, inaintea Statelor cu care intretine relațtii diplomatice.
Stahi numarul 5-7, langa Cismigiu, se afla o cladire foarte frumoasa. Este vorba despre Nuntiatura apostolica - e o misiune diplomatica de maxim rang in cadrul Sfantului Scaun, echivalentul unei ambasade sau o misiune diplomatica de prima clasa, inaintea Statelor cu care intretine relatii diplomatice.
In urma cu 5 ani a aparut in librarii un volum de poezii semnat de el, Cartea dragostei, iar intr-o duminica a avut loc lansarea oficiala a cartii, la Libraria Humanitas Cismigiu.
Aecsta va fi prezent si in acest week-end cu produsele sale, de data aceasta la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
Familia de apicultori Zota a fost prezenta recent, cu produse apicole, la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu.
Foarte aproape de parcul Cismigiu se afla o casa superba.
- Aveam 6 ani, eram pseudo-vagabond, eram pe strada toata ziua, jucam fotbal, imi petreceam timpul cu multi alti copii in Cismigiu.
google-analytics.com