Cautare

142 de rezultate pentru "cismigiu" (3.33 secunde)
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu.
Recent, acesta a participat la targul traditional organizat in Parcul Cismigiu, cu palinca si tuica. "Tuica ramane produsul specific zonei!", a mai spus Emil Florescu.
Pana la Paste, il puteti gasi la standul sau din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti achizitiona:
La standul Monicai Chise din Bihor din cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu puteti gasi diverse sortimente de palinca.
Eduard Constantinescu de la Miledy Naturals participa alaturi de mama sa, Adriana Tudor, la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Maria si Dan Capitanu de la Fagurele Cu Miere.ro sunt prezenti cu un stand in cadrul targului Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Cozonac Domnesc din Botosani participa zilele acestea la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu. "La acest targ, organizat de Paste, am adus:
Ganditi-va ce frumos ar fi daca am avea de la Piata de Flori, pe langa Academie, sa nu mai avem in fata acea jungla, dupa aceea, in jos pe langa Palatul Parlamentului, pe langa Categrala si Palatul Parlamentului, Parcul Izvor, mai jos Cismigiu, deci ar fi ceva extraordinar daca s-ar putea realiza un proiect integrat.
15-17 SEPTEMBRIE - KIDS CITY IN CISMIGIU Primaria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS, va asteapta in weekend-ul 15-17 septembrie 2017 la cea de-a III-a editie Kids City, un eveniment dedicat copiilor, dar la care este invitata toata familia.
Ateneul Roman, Biblioteca Central Universitara, Arcul de Triumf, Hotel Continental, Palatul Regal, Caru' cu Bere, Hotel Cismigiu, Muzeul Colectiilor de Arta, Muzeul Taranului Roman si a multor monumente de clasa A” si B” din Bucuresti si din tara.
Palatul Universul se afla pe str Ion Brezoianu nr. 23-25, langa Cismigiu. Programul de sambata, 13 aprilie 2019, este intre orele 10:00 - 19:00.
Daca este asa, inseamna ca aceia care nu sunt de acord ca fiii lor sa vada doi barbati sarutandu-se in Cismigiu sau in parcul Operei, aceia care nu vor ca in judetul Harghita sa li se raspunda la o intrebare in limba romana cu “Nem tudom!“ sau aceia care nu vor sa fie trasi de maneca de misionari ai unui isus inventat aiurea, ori ai unui guru ce-si bate joc de trupurile si sufletele copiilor lor, nu fac si nu vor face parte din Societatea Civila.
Ocrotiti de mult prea subtirele 53% obtinut de la nucleul dur al bucurestenilor care nu vor cu nici un chip sa mai auda de umbra vechiului partid unic prin birourile cladirii de langa Cismigiu, cei mai multi dintre acestia nici n-au catadicsit sa se arate, daramite sa se mai deranjeze cu explicatii!
S-a strecurat uneori pe la primarii de sector, dar de cate ori a incercat sa puna piciorul in centru, vizavi de Cismigiu, la Primaria generala a Bucurestiului, a esuat lamentabil.
S-a strecurat uneori pe la primarii de sector, dar de cate ori a incercat sa puna piciorul in centru, vizavi de Cismigiu, la Primaria generala a Bucurestiului, a esuat lamentabil.
Sint multe locuri la administratia cimitirelor, in parcuri ca paznici, de jucatori de table in Cismigiu si de chibiti, tot acolo, la umbra - ca vine o vara fierbinte.
Sint multe locuri la administratia cimitirelor, in parcuri ca paznici, de jucatori de table in Cismigiu si de chibiti, tot acolo, la umbra - ca vine o vara fierbinte.
Toate ploile din Parlamentul Romaniei (unde Opozitia taie si spanzura, iar Puterea nu poate sa clinteasca nici macar un fir de par din capetele sefilor de la Senat si de la Camera) sunt stricate de actiunile si de de-claratiile in forta ale „marinarului de Cismigiu“.
Afara, pe trotuarul din fata Parcului Cismigiu, o mana de oameni manifestau extrem de zgomotos. Larma asurzitoare facea imposibila desfasurarea sedintei Consiliului Superior al Magistraturii, motiv pentru care presedintele a suspendat-o temporar.
google-analytics.com