Cautare

13265 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (5.42 secunde)
- Consiliul de monitorizare este condus de un presedinte si un vicepresedinte numiti de Senatul Romaniei. ... - Consiliul de monitorizare are cont propriu in banca/trezorerie, stampila proprie, iar actele emise sunt semnate de catre presedinte.
Un simplu Consiliu Judetean al confederatiei CNSLR-Fratia Constanta a generat discutii aprinse intre Marian Foca, presedintele organizatiei si Aneta Soponaru, fost presedinte al Organizatiei de Femei din cadrul confederatiei.
Ion Iliescu sustine ca nu este deloc interesat de functia onorifica de presedinte fondator al PSD. El raspunde astfel invitatiei facute de Mircea Geoana de a deveni presedinte fondator al partidului.
Votul din Parlament al PNL privind Legea referendumului nu il vizeaza pe actualul sef de stat, modificarile trebuind sa se refere la urmatorul mandat al unui presedinte, a declarat liderul PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
In ultima vreme mai multi membri ai BPN al PSD s-au suparat iar pe fostul presedinte al partidului, Mircea Geoana.
Potrivit deciziilor premierului, a fost eliberat Szakal Andras Zsolt din functia de presedinte al Agentiei Nationale a Functionarilor Publici. ... De asemenea, Doina Ofelia Melinte a fost eliberata din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret, in locul sau fiind numita Carmen Tocala.
Vreau in Constitutie reguli clare pentru presedinte, sa nu mai ai de ce sa-l suspenzi Victor Ponta a declarat, marti, ca ar trebui introduse in Constitutie garantii prin care niciun presedinte sa nu aiba in viitor mai multa putere decat i se cuvine, pentru a se evita orice fel de conflict care ar putea duce la suspendare, scrie realitatea.net Fiind intrebat ce sanse da pactului pe care l-a semnat cu Traian Basescu si daca crede ca va fi respectat, Ponta a spus ca este nevoie de o societate in care sa ne ascultam mai mult si sa ne razboim mai putin.
Fostul presedinte al statului, domnul Traian Basescu, are dreptate macar intr-un punct. ... Da, domnul fost presedinte Traian Basescu stie sa faca spectacol.
In sedinta din aceesi zi a Comisiilor de Cultura reunite, Georgica Severin, fost senator PSD si presedinte al Comisiei de cultura din Senat a fost numit la conducerea Radioului Public.Votul a fost de 15 pentru si 2 impotriva.Plenul Camerelor reunitel-a validat pe Georgica Severin pentru functia de presedinte-director general interimar al Societatii Romane de Radiodifuziune cu 214 voturi pentru, 58 impotriva si 1 abtinere.
Dupa ce Consiliul National al Uniunii Generale a Industriasilor din Romania (UGIR) - 1903 a votat ieri in unanimitate excluderea societatilor lui Ovidiu Tender, acesta si-a dat in sfarsit demisia din functia de presedinte al organizatiei.
Liderii PNL Gorj se razboiesc inaintea Conferintei Judetene pentru alegerea noului presedinte al partidului, programata pentru aceasta primavara. ... Pana in prezent, si-au anuntat candidatura la sefia Organizatiei Judetene actualul presedinte interimar, deputatul Dan Ilie Morega, respectiv fostul vicepresedinte al PNL Gorj, Gheorghe Grivei.
Unii vorbesc cat de bine au guvernat si nu i-a inteles poporul, asta e semn de scleroza politica sa nu intelegi ca n-a gresit poporul ca nu te-a mai votat, ca ai gresit tu cand ai fost la guvernare.
capital.ro / Noul Cod fiscal: Cine si cand va plati contributii in plus? ... Prevederea, inclusa in textul Codului fiscal care a fost votat de parlament in vara, dar a fost trimis la reexaminare de presedinte, a fost, la randul sau, amanata pentru 2017. Ce stabileste noul text?
Printre cei lasati pe dinafara se regasesc nume grele din PNL, cum ar fi Crin Antonescu, Norica Nicolai sau Radu Stroe, desi numele lor au fost des vehiculate in presa ca posibili ministri in noul guvern.
La noul loc de munca, fiecare parcurge o perioada de acomodare, care poate fi mai mare sau mai mica.
Cele mai importante modificari pe care le aduce noul Cod Fiscal vizeaza impozitarea proprietatilor mai mari de 150 de metri patrati, utilizate ca locuinte, pentru care impozitul se va majora cu 10% pentru fiecare 100 de metri patrati in plus.
Miercuri a fost lansat in Romania noul Iveco Stralis AS, evenimentul fiind marcat prin trei manifestari de mare amploare care au avut loc la sediul Cefin Romania, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Noul cee’d este modelul cu care Kia ataca suprematia producatorilor europeni în clasa automobilelor compacte. ... Ataca în forta prin noul model, cee’d, produs în premiera la fabrica din Zilina - Slovacia, si creat special pentru consumatorii europeni.
Craiovenii au avut prilejul sa admire noul Leon CUPRA, în cadrul „Oltenia Autoshow“, eveniment organizat pe esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“.
google-analytics.com