Cautare

13264 de rezultate pentru "cine e noul presedinte" (4.16 secunde)
Noul Ka a fost "desenat" in spiritul ultimelor modele Ford cu design kinetic.
Noul Citroen C3 are cateva atuuri in plus fata de masinile concurente din segmentul sau: ...  Designerii Citroen spun ca noul C3 pastreaza o mare parte din identitatea vechii generatii, pe care, daca esti fanul exprimarilor pretentioase, l-ai putea numi design evolutiv.
Dupa Noul Cod Civil, instantele dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte intre persoane juridice Contractele incheiate intre persoane juridice dupa intrarea in vigoare a Noului Cod Civil sunt supuse unui grad sporit de interventionism din partea instantelor, aceasta fiind una dintre cele mai importante modificari, cu un impact major asupra mediului de afaceri.
vine cu inovatii de ultima ora in materie de conectivitate", a declarat Valentin Pirvu, directorul general al TOP MOTORS, dealerul Toyota in Craiova, care a subliniat faptul ca noul model este deopotriva pe gustul clientilor ce apreciaza solutiile hi-tech, dar si al acelora care cauta la o masina aspectul practic, siguranta si confortul.
Honda Noul C-RV, Hyundai Noul Santa Fe, Noul Ford B Max, Ford Transit Custom, Mercedes A Klasse, Mitsubishi Outlander, Noul Opel Combo, Opel Astra Sedan, Chevrolet Malibu, Chevrolet Cruze Station Wagon, Noul Volvo V40, Citroen C-Elysee, Peugeot 508 RXH, Peugeot 4008, Peugeot 301, Peugeot 208 cu noile motorizari de 1 l si 1.2 l, Noul Seat Ibiza, Skoda City Go, Kia Mohave.
Chiar zilele trecute, necesitatea schimbarilor din Noul Cod al Insolventei a fost pusa sub semnul intrebarilor intr-o maniera gresita, denaturandu-se efectele pozitive pe care acestea il vor avea pentru toate partile implicate.
Noul telefon iPhone al companiei Apple, generatia 3G, a avut parte de o lansare fastuoasa, iar cumparatorii frenetici din Noua Zeelanda si Japonia au luat cu asalt magazinele de desfacere pentru a achizitiona mult asteptatul telefon, arata Reuters, citat de NewsIn.
Vechiul si Noul Testament. Pe scurt, Vechiul Testament este istoria unui popor, iar Noul Testament - istoria unui Om. ... • Noul Testament descrie in amanunt venirea acelui Om promis. ... Noul Testament descrie venirea si lucrarea Lui pentru a aduce mantuire lumii noastre pacatoase.
Cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul (Autor: Adrian Vrauko) Afla cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul, in functie de zodie.
In privinta asta - adica cine ramane la guvernare - va decide Parlamentul". ... "Nu cred ca putea fi cineva un presedinte mai catastrofal decat este Traian Basescu" Mai departe, liberalul afirma ca "Basescu are accese mai periculoase decat PSD-ul. ... Apoi, pe cine a pus Basescu la sefia SRI?
Fost presedinte al organizatiei de tineret, pregatit de Adrian Nastase pentru cariera politica, "Micul Titulescu", asa cum era poreclit Victor Ponta, a reusit sa rastoarne calculele hartiei si masinatiunile politice ale lui Marian Vanghelie si sa-l invinga pe Mircea Geoana in cadrul Congresului PSD de sambata, devenind astfel cel mai tanar presedinte de partid din Romania.
'Senatorii PD-L insista in demersul de revocare a lui Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, desi sansele sunt zero. ... (2) Revocarea din functia de presedinte al Senatului poate fi propusa si de jumatate plus unu din numarul total al senatorilor.
Daca ma intreba cineva zilele trecute cine mai este la conducerea organizatiei municipale a PD-L Galati, ma punea in mare incurcatura!
electoratul meu nu e ca oile cu care a scris dl Flutur pe deal, sa-l prosteasca Basescu - minciuna gretoasa privind "guvernarea de dreapta". ... E consecvent cu principiile. ... A refuzat-o, e om de onoare si are viziune strategica: ... Putea avea functia de presedinte al Senatului.
Presedintele PNL Crin Antonescu i-a indemnat vineri pe alegatori sa voteze pentru Mircea Geoana, pentru ca acesta vine cu promisiunea unei echipe, unei schimbari, si ca aceste lucruri conteaza mai mult decat "cine cu cine s-a vazut", aluzie la intalnirea dintre liderul PSD si S.O.
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. ... - Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu? ... Cine este el? ... - Ati inteles, domnule presedinte? ... - Desigur, domnule presedinte. ... Cine este el? ... Cine este el? ... -E simplu, sunt eu.
Reprezentantii a 49 de organizatii din judet au desemnat un nou Birou Permanent Judetean, in care Constantin Chirila este presedinte, iar Dumitru Bocai si Mircea Iustian prim-vicepresedinti.
a spus de ce nu votam noul guvern, a salutat demisia guvernului Boc, lucru solicitat de strada, s-a delimitat de noul guvern, precizand ca inceputul acestuia este unul de rau augur, ministrii fiind numiti fara cvorum si asa mai departe.
Vestea l-a uimit chiar si pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a aparut in conferinta de presa usor abatut, alaturi de noul premier al Romaniei. ... Cu toate acestea liderul PSD are toate premisele sa-si contureze profilul de viitor presedinte.
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, sambata, ca varianta organizarii referendumului privind demiterea presedintelui suspendat Traian Basescu in doua zile ar fi "un lucru bun" si "realist".
google-analytics.com